< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung yine dalga geçti: 'Apple kelimesini ekleyince yeni veya devrimsel olmuyor' (2. sayfa)
-
-
Xiaomi alınmaz cok sorunlu androidde en iyisi samsungdur
-
Samsung ürünlerine sahip ve - şu an için - Apple kullanmayan birisi olarak böyle tavırları çiğ ve yersiz buluyorum. Markalar bence bu şekilde adlarını daha çok vurgulamaya çalışıyorlar ama antipati yaratarak da müşteri kaçırabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava reklam yapmıs oluyorlar.. Simdi Samsung'dan konusuyoruz mesela.. Yani amaca ulastılar..
-
Aslında haklısın. En azından böyle konuşan Samsung da neymiş diye insanları Samsung ürünlerini araştırmaya itme maksadı güdüyor olabilirler. En azından kağıt üzerinde ve ilk izlenimde Apple'dan üstün oldukları hissini aşılayabilecekleri bir araştırmanın yapılması için tüketici kitleyi kışkırtmaya çalışıyorlar. İlk incelemesini yapan tüketici de aaa doğru söylüyorlar Samsung daha iyi duruyor, daha iyi ürünler çıkarmış diyor. Şüpheyle yaklaşılan ve kısmen güven duyulan üreticiye ilk aşamada varolan kısmi güven de böylece tasdik edilmiş veya bir güven yoksa o güven kurulmuş oluyor çünkü tüketici bakıyor ki üreticinin iddiası - en azından ilk izlenimde - doğru. Ayrıca iddialı olunması da bazısına cazip gelebilir.
Katılıyorum. S21 FE kullanıcısıyım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece o mu? Yurtiçi satın aldığım s24 U 2. haftasında ön kamera arızası oluştu :) Son Samsung'umu kullanıyorum...
-
Şans işi. Kutudan çıktığında açılmayabilirde.
-
Bırak bu işleri samsung, apple denize atlasa sende arkasından atlarsın, senin nasıl bir kolpacı olduğunu herkes biliyor.
apple ciler ağlamış bakın hele Isheeplere siz şimdi gidin paşa paşa 15 pro alın tamamı geride kalmayın sonra
-
Apple black berry ve htc nin izinden gidiyor tabi anladığı zamün geç olacak
-
Samsung her şeyi kısarak veriyor, inanmadım, inanmam. Iphone 4p mega piksel ile muhteşem fotoğraf çekerken Samsung'un 108 megapikseline bakın... Bende A50 var fotoğrafları çöp.
-
Ip15 kullanıcısı olarak apple artık bana göre pek bir albenisi kalmadi. Servis desen artık herseye kullanci hatası diyor. Telefonları çok ısınıyor. O kadar para veriyoruz samsung,xioami gibi buhar odaları koyamıyor. Hep teknolojiyi 1 adım geriden takip edip ,sonra mükemmel yenilik diye önümüze sürüyor. Ip7 den beri kullaniyorum ama bir dahaki telefonum kesinlikle apple olmayacak. Samsung s25 çıktığında hemen alacağım. Saygılar,
-
A50 ne kardeşim kıyaslama yapacaksan S serisi cihaz ile karşılaştırma yapmak zorundasın
Ney kendi mallığı olan şey
Çöpsung seni sallayan yok malesef
Iconlarin yerinin değişmesi devrimsel özellik lse Samsung haklı
Bixby ve AI için çıkışta Türkçe dil desteğinin olmamasından bahsediyorum. Telefon Türkiye telefonu ama özellikleri Türkçe desteklemiyor, haliyle kırpılmış oluyor bu haliyle. Mallık olan şey bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Haziran 2024; 14:46:53 > -
Apple fanboyları yine ağlamış yorumlarda sırf Galaxylerdeki circle to search özelliği bile iÇöpü hakettiği yer olan geri dönüşüm kutusuna atmaya yeter.
-
Hehe bixby...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X