Samsung yine dalga geçti: 'Apple kelimesini ekleyince yeni veya devrimsel olmuyor'
-
-
Samsung bence kendi işine odaklansın mesela kendi telefonlarından fold 5 sanal zeka çokmu iyi iş çıkaryor bence vaktini ve enerjisini eksiklerini gidermeye ayırsın.
-
Samsung iyisin hoşsun da ne Bixby'ye ne Galaxy AI'a Türkçe desteği hala ortada yok. Şimdi bu mu geniş özellik paketi? Yahu basitinden text translate özelliğinde bile Türkçe yok. Biraz utan Samsung ya. Böyle yarım yamalak geniş çaplı desteği herkes verir.
Edit: S24 Ultra kullanıcısıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Haziran 2024; 10:23:27 >
-
twitterda ice universe'nin attığı son tweetlere bakın samsungdan bende soğumaya başladım.
-
+1. samsung s23
-
Dalga geçtiğini 1 ay sonra kendisi yapar. Omurgasızlık başka bir şey...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
apple hep böyledir, yaptığı herşeyi hiçbir zaman asla başkaları yapmamış yapamamıştır...
-
Apple in klise bayalistigi banallastirdigi 'devrimsel' ifadesini ne zaman kullansa antipati olusturmaktadir. Samsung bunu tiye almasi dalga gecmesi esasinda bir gercegi dile getiriyor: Gercekten de Apple ilkiyse patentini gosterir... Evet bazi alanlarda devrimsel oldugu dogrudur ama cogu devrimsel degildir halihazirda zaten vardir. Yapay Zeka meselesinde oldugu gibi :) ...
Apple fanlarini koruklemek gaz vermek pazarlama stratejisi algisi icin vazgececeklerini sanmam ...
-
Kutulardan şarj aleti çıkmadığında da dalga geçmişti sonra kendisi de yaptı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung’un da hatası senelerdir bu işte. “Yaptık oldu” diye ortada geziyorlar, özellikler var ama bizim gibi geekler bile çoğu özelliği aldığında deniyor, sonra unutuyor.
Apple ne yapıyor? Senelerdir olan özellikleri öyle bir getiriyor ki, tak diye hayatınızın ortasına yerleşiyor. TouchID’den önce parmak izi yok muydu? Vardı. FaceID keza öyle. Ama adamlar bunu o kadar işlevsel, düzgün çalışan halde sundular ki, yadırgamadan kullanmaya başlıyorsunuz ve sorunsuzca devam ediyorsunuz. Ya Bluetooth kulaklıklar bile bu kadar sorunsuz ve adaptif çalışmıyordu. iPad’de bir şey izlerken telefondan biri video atıyor. Telefondaki videoyu açıyorsun, sihir gibi iPad duruyor telefondan izlemeye devam ediyorsun. Baktığın zaman ne kadar basit ama adamlar bu deneyimi hayatına entegre ediyor. Siri’den önce sesli asistan yok muydu? E vardı.
Bizim gibi çocukluğu forumda geçen, teknoloji meraklısı adamlar değil insanlar. Etrafınıza bakın, yeni tiktok’u öğreniyor millet. Şimdi bu adam sorunsuz, uğraşmasız bir deneyim ister. Virüssüz deneyim ister mesela. Düzgün kullanırsanız Android’e de virüs bulaşmaz elbette ama adam ana ekranı karıştırıp bana düzelttiriyorsa bu adam o telefona ille virüs/zararlı yazılım bulaştırır vs.
Bu Siri - ChatGpt işinde biraz sonradan hazırlanmışlık var sanki ama yine de herkes kullanacak, yine de “olmadan yapamayız” diyenler olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Samsung da ergen gibi sürekli millet ne yapıyor diye bakıp takip eder olmuş. Kendine bak, ne yapıyorum neyi güncelleyip düzeltirim diye bak sen önce. Bişeye apple ekleyince devrimsel olmuyor ama senin de bi cacık becerdigin yok. Ekledim dedigin özellikler olmazsa olmaz değil, bu yüzden apple kullananlar için bir eksiklik de sayılmıyor. :D
-
Bırak bu işleri.
Tek haklı olduğun nokta "Apple" ekleme meselesi.
Onun dışında önce bir sözlerini tut, getirdiğin özellikleri kullanılabilir hale getir, üretim sonrası kalite kontrol nedir, bir öğren sonra onunla bununla dalga geçersin.
Sonuç olarak eleştirdiğinin sadece farklı bir rengisin, daha fazlası değil.
-
Omurgasız Samsung konuşmuş yine, zamanında şarj aleti kutudan çıkmıyor diye dalga geçmişti daha sonra kendisi kaldırdı şarj aletini kutudan. Daha verdiği yapay zekalarda Türkçe desteği bile yok yıllardır Bixby e Türkçe gelecek diye kandırıyor milleti.
Not : S23U kullanıcısıyım.
Büyük eziklik şu yaptıkları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple artık saçmalamaya başladı neymiş efendim yapay zeka özelliklerini 15 pro ve sonrası kullanacakmış vizyonlarından vazgeçtiler.
-
İlk defa Samsung haklı. Yarattıkları hypea değecek büyüklükte birşey tanıtmadılar.
-
Samsung yapay zeka adına ne yaptı ki Apple ile dalga geçiyor.
Kaçak mı cihaz:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil hocam. Samsung'un kendi mallığı
Samsung iyisin hoşsun da ne Bixby'ye ne Galaxy AI'a Türkçe desteği hala ortada yok. Şimdi bu mu geniş özellik paketi? Yahu basitinden text translate özelliğinde bile Türkçe yok. Biraz utan Samsung ya. Böyle yarım yamalak geniş çaplı desteği herkes verir.
Edit: S24 Ultra kullanıcısıyım |
Kutulardan şarj aleti çıkmadığında da dalga geçmişti sonra kendisi de yaptı.
|
Samsung’un da hatası senelerdir bu işte. “Yaptık oldu” diye ortada geziyorlar, özellikler var ama bizim gibi geekler bile çoğu özelliği aldığında deniyor, sonra unutuyor. Apple ne yapıyor? Senelerdir olan özellikleri öyle bir getiriyor ki, tak diye hayatınızın ortasına yerleşiyor. TouchID’den önce parmak izi yok muydu? Vardı. FaceID keza öyle. Ama adamlar bunu o kadar işlevsel, düzgün çalışan halde sundular ki, yadırgamadan kullanmaya başlıyorsunuz ve sorunsuzca devam ediyorsunuz. Ya Bluetooth kulaklıklar bile bu kadar sorunsuz ve adaptif çalışmıyordu. iPad’de bir şey izlerken telefondan biri video atıyor. Telefondaki videoyu açıyorsun, sihir gibi iPad duruyor telefondan izlemeye devam ediyorsun. Baktığın zaman ne kadar basit ama adamlar bu deneyimi hayatına entegre ediyor. Siri’den önce sesli asistan yok muydu? E vardı. Bizim gibi çocukluğu forumda geçen, teknoloji meraklısı adamlar değil insanlar. Etrafınıza bakın, yeni tiktok’u öğreniyor millet. Şimdi bu adam sorunsuz, uğraşmasız bir deneyim ister. Virüssüz deneyim ister mesela. Düzgün kullanırsanız Android’e de virüs bulaşmaz elbette ama adam ana ekranı karıştırıp bana düzelttiriyorsa bu adam o telefona ille virüs/zararlı yazılım bulaştırır vs. Bu Siri - ChatGpt işinde biraz sonradan hazırlanmışlık var sanki ama yine de herkes kullanacak, yine de “olmadan yapamayız” diyenler olacak. |
Omurgasız Samsung konuşmuş yine, zamanında şarj aleti kutudan çıkmıyor diye dalga geçmişti daha sonra kendisi kaldırdı şarj aletini kutudan. Daha verdiği yapay zekalarda Türkçe desteği bile yok yıllardır Bixby e Türkçe gelecek diye kandırıyor milleti.
Not : S23U kullanıcısıyım. |
Apple in klise bayalistigi banallastirdigi 'devrimsel' ifadesini ne zaman kullansa antipati olusturmaktadir. Samsung bunu tiye almasi dalga gecmesi esasinda bir gercegi dile getiriyor: Gercekten de Apple ilkiyse patentini gosterir... Evet bazi alanlarda devrimsel oldugu dogrudur ama cogu devrimsel degildir halihazirda zaten vardir. Yapay Zeka meselesinde oldugu gibi :) ... Apple fanlarini koruklemek gaz vermek pazarlama stratejisi algisi icin vazgececeklerini sanmam ... |
Samsung da ergen gibi sürekli millet ne yapıyor diye bakıp takip eder olmuş. Kendine bak, ne yapıyorum neyi güncelleyip düzeltirim diye bak sen önce. Bişeye apple ekleyince devrimsel olmuyor ama senin de bi cacık becerdigin yok. Ekledim dedigin özellikler olmazsa olmaz değil, bu yüzden apple kullananlar için bir eksiklik de sayılmıyor. :D
|
Bırak bu işleri.
Tek haklı olduğun nokta "Apple" ekleme meselesi. Onun dışında önce bir sözlerini tut, getirdiğin özellikleri kullanılabilir hale getir, üretim sonrası kalite kontrol nedir, bir öğren sonra onunla bununla dalga geçersin. Sonuç olarak eleştirdiğinin sadece farklı bir rengisin, daha fazlası değil. |
Dalga geçtiğini 1 ay sonra kendisi yapar. Omurgasızlık başka bir şey...
|
+1. samsung s23
|
Benzer içerikler
- twitter mavi tik alma
- whatsapp durum kaç saniye
- evernote ücretli mi
- apple müzik öğrenci
- whatsapp favorilere ekleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X