Şimdi Ara

SAMSUNG YP-U1X MP3 PLAYER KULLANAN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alan arkadaşlara bozulmasın yere düşmesin dileklerimi iletiyorum güle güle kullanın
  • liste olayı güzelmiş gerçekten sevindim ertugrul.
    mechanicbug cgr1903 sizde başka izlenimlerin varsa yazar mısınız.
    Bu arada ikinize de hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın
  • tesekkürler omurkadir bu benim aldığım ikinci samsung oldu aslında daha öncede aynı aletten kullanmıştım bir kere aletin sesi gerçekten tok ekolayzırı yanında verilen kalklıklarla zayıf kalıyor custom eq olayı kullanışlı fakat beklendiği kadar değiştirmiyor sesi bunun dışında aletteki şarkıları listeleme ve navigasyon özellikleri çok kullanışlı aletin kulllanımı son derece basit tüm kontrollere 5 dakikada alışabilirsiniz grafik ekran çok kaliteli creative dekilerle kıyaslanamayacak kadar işlevsel ve kullanışlı bunun duışında şarkıları karışık çalmak gibi gerekli bir özelliğin menü içine gizlenmiş olması ve kolay erişilebilir olmaması eksi ama bunu yanında müzik çalarken menüyü gezebilmek(komik gibi gelebilir ama no name mp3 playerlerin çoğunda bu özelik yok)ve değişiklikler yapabilmek artı puan son olarak kendi kullandığım ipod nano ile kıyaslayacak olursak aletin osn derece ince ve hatta nanodan hafif olması aksesuarlarının da en az kendi kadar şık olması kullanımının ipod kadar kolay olması artı puanlar ipod a göre eksileri ise renkli ekran ve nimetleri(fotograf vs.) olmaması Türkçe menü seçeneği bulunmaması diyebiliriz ses konusunda uzman değilim ama ses konusunda az çok kendi fikrim vardır ve kıyaslmama göre bu alet ipod nano ya yakın bir ses seviyesine ve kalitesine sahip ii bir kualklıkla kullanılırsa çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz gibi geliyor standard kulaklığımla yaptığım testlerde ipod nano ile arasında bariz bir fark göremedim

• verdiğin bilgiler için teşekkürler mechanicbug.gerçekten şimdi aleti elime almaya heveslendim.e ipod kadar olamaz tabi dediğine göre gerçekten güzel makine.ama gidip pili 3saat giden dandikasyon mp4player alacağıma bunu alırım.fiyatı da gayer uygun hepsiburada.com da.çok teşekkürler tekrardan
  • zaten ürün artık hepsiburada stoklarında yok bu kadar sattığına göre bir hikmeti vardır üründen çok memnun kalacaksınız bence arkadaşlar renkli ekran istemeyenleri tam anlamıyla tatmin edecek bir ürün omurkadir başka sorun sorunun olursa seve seve yardımcı olurum
  • arkıdısler bu mp3un EQ yu ayarlamak nerden ya alttı ustu 3 dugme var yapamıyom garıp bı durum sınırler bozulmadan yardım
  • omurkadir.. İyi dileklerin için teşekkür ediyorum.
  • cidden ya hepsiburada nın stogu bitmiş:( çok üzüldüm.hayallerim suya düştü.keşke alsaydım geçende... yine geleceğini de sanmıyorum dogrusu
  • arkadaşlar bugün bende bu mp3 çaları almış bulunuyorum çok şirin bir yapısı var, şu an için şarjda ,dolunca kurcalıycam :)
  • dostum nerden aldın acaba.bi çok yerde bitmiş de...

quote:

Orjinalden alıntı: lakokoracha

arkadaşlar bugün bende bu mp3 çaları almış bulunuyorum çok şirin bir yapısı var, şu an için şarjda ,dolunca kurcalıycam :)
  • merhab arkadaşlar oncelikle forum cok guzel yeni uye olarak bence her mp3 almak isteyen once burayı ziyaret etmeli .dolayısıyla bende henuz almadım sizin tecrubelerinize ihtiyacım olacak.samsung un bu modeli daha ilk gun dizaynıyla hoşuma gtimişti buradaki yorumlarıda okuyunca alma fikri oluştu fakat piyasa fiyatı biraz fazlaydı ama hepsi burada .com un kampanyasınıda kacırdım (o zamanki mali nedenler.)bir de daha önceye kadar fazla adını duymadığım duysamda pek kaliteli zannetmediğim iriver mp3 leride cok ovmüşsünüz veya övmüşler.size gore nasıl bir fark var bir mp3 için en önemli şu üş kategoriyi goz ononde bulundurursak veya diğer oz acısından

--ses kalitesi--
    ----pil ömrü---
    ---ses kayıt kalitesi---
    ---dayanıklılığı---
    --servis ağı ve garanti imkanları----ve son olarak en makul fiyatlartı nerde bulabilirim(arada uygun kampanyalar olursa sağda solda bana email atarsanı sevinirim silverkid17@hotmail.com)
    şimdiden ilginize teşekkurler

son olarak birde iriver t20 var neden kimse ondan bahsetmiyo hep t10 t30 dur gi
    diyo anlamadım????????????????????

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.