Bildirim
SAMSUNG YP-U1X MP3 PLAYER KULLANAN VAR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yani şimdi bu cihazı kullanan hiç kimse yok mu? İlginç.. -
fiyat olarak baya iyiymiş.. cihazın sesine kötü diyene rastlamadım daha.. tasarım olarak da güzel.. pilin 4-5 saat gitmesi bir dezavantaj sayılablir.. ama fiyat gerçekten çok uygunmuş..quote:
Orijinalden alıntı: ertugrullll
Yani şimdi bu cihazı kullanan hiç kimse yok mu? İlginç.. -
bende farklı bir modeli var ypt 6x
özellikler aynı değişiklik yok
ben üründen çok memnunum yalnız iyi bir kulaklık şart çoğu üründe olduğu gibi
küçük bir öneri eğer fiyat problem değilse
üztüne biraz daha koy 1gb sık sık şarkı yüklemek bıktırıyor insanı -
fiyat süper ama 1gblık modelini alabilirsen daha sağlıklı olurquote:
Orijinalden alıntı: asean20
bende farklı bir modeli var ypt 6x
özellikler aynı değişiklik yok
ben üründen çok memnunum yalnız iyi bir kulaklık şart çoğu üründe olduğu gibi
küçük bir öneri eğer fiyat problem değilse
üztüne biraz daha koy 1gb sık sık şarkı yüklemek bıktırıyor insanı
bilgisayardan sarj oluyor, eğer eşiniz bilgisayarla haşır neşir birisiyse ve sürekli bilgisayar bulabilecekseniz bu mp3 çalar çok iyi bir fırsat.
ek olarak eğer bulamam diyorsanız da prizden mp3 çalarınızı şarj etmenize yarayan aksesuarlar çıktı, 12 ytl civarında :)
ek olarak pcmag da yapılan testte
If you want longer battery life than the 13 hours 25 minutes we got on our battery rundown test
13 saat 25 dakika dayanmış pili ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1984
fiyat süper ama 1gblık modelini alabilirsen daha sağlıklı olur
bilgisayardan sarj oluyor, eğer eşiniz bilgisayarla haşır neşir birisiyse ve sürekli bilgisayar bulabilecekseniz bu mp3 çalar çok iyi bir fırsat.
ek olarak eğer bulamam diyorsanız da prizden mp3 çalarınızı şarj etmenize yarayan aksesuarlar çıktı, 12 ytl civarında :)
If you want longer battery life than the 13 hours 25 minutes we got on our battery rundown test
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: atikanatasoy
ya o pil konusu biraz karışık gibi.. kimisi 4-5 saat demiş, kimisi 10 saat demiş.. ama test yapıldıysa doğru sonuç odur sanırım..
-
ürünle ilgili link verseydiniz ilgi daha çok olurdu.Muhteşem bir ürün fiaytına göre pili en 10 saat gidiyor sesi ise o aletten beklenmeyecek kadar iyi yanında verilen kualklıklar şık fakat dayanıksız sakın ola ki diyaframına bastırmayınız aletin kendisinin malzeme kalitesi ise güzel kullanımı basit bir hanım için ideal bir tercihquote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkkoquote:
Orjinalden alıntı: atikanatasoy
ya o pil konusu biraz karışık gibi.. kimisi 4-5 saat demiş, kimisi 10 saat demiş.. ama test yapıldıysa doğru sonuç odur sanırım..
Alıntıları Göster
-
bu arada iyiki haber verdin bir tanede ben alayım hatta mümkünse iki tane alayım:)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0D2C72932
ürünle ilgili link verseydiniz ilgi daha çok olurdu.Muhteşem bir ürün fiaytına göre pili en 10 saat gidiyor sesi ise o aletten beklenmeyecek kadar iyi yanında verilen kualklıklar şık fakat dayanıksız sakın ola ki diyaframına bastırmayınız aletin kendisinin malzeme kalitesi ise güzel kullanımı basit bir hanım için ideal bir tercih
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar ben dün bir adet sipariş ettim çünkü fiyatı bana da çok cazip geldi. Ayrıca sanıyorum ki PC problemi yaşamayız. Düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. İyi geceler..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0D2C72932
bu arada iyiki haber verdin bir tanede ben alayım hatta mümkünse iki tane alayım:)
Alıntıları Göster
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81419&productId=bd46535
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrullll -- 6 Ekim 2006; 1:33:32 >
-
kardeş ürün gelice bir detaylı inceleme yap fotograflı filan yi olur bizde detayları ogreniriz kardeş.quote:
Arkadaşlar ben dün bir adet sipariş ettim çünkü fiyatı bana da çok cazip geldi. Ayrıca sanıyorum ki PC problemi yaşamayız. Düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. İyi geceler..
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81419&productId=bd46535
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrullll
SAMSUNG YP-U1X 512 MB MP3 PLAYER Kdv dahil 88 ytl.
Eşim için almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Saygılar..
arkadaşlar dikkat
maltepe carreffur da 1GBlik modeli 88 ytl idi iki gün önce hemde 12 taksit. Satılmadı ise kaçırmayın!!!!!
Ama bu kampanya nedeni ile boyle aynı yerde 512si 140ytl civarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdr -- 6 Ekim 2006; 5:58:18 >
-
dogru olabilir kampnaya devam ediyoras hakikatten cok ucuz 1 gb 88 ytl flash diskler zaten 50 milyon hemen alınması gerekiyor ama ben alamam kiiiiiquote:
Orijinalden alıntı: virtualdrquote:
SAMSUNG YP-U1X 512 MB MP3 PLAYER Kdv dahil 88 ytl.
Eşim için almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Saygılar..
arkadaşlar dikkat
maltepe carreffur da 1GBlik modeli 88 ytl idi iki gün önce hemde 12 taksit. Satılmadı ise kaçırmayın!!!!!
Ama bu kampanya nedeni ile boyle aynı yerde 512si 140ytl civarı
bende zen varrrrrr
-
bu arada ürünün radyosu yokquote:
Orijinalden alıntı: cgr1903
dogru olabilir kampnaya devam ediyoras hakikatten cok ucuz 1 gb 88 ytl flash diskler zaten 50 milyon hemen alınması gerekiyor ama ben alamam kiiiii
bende zen varrrrrr
Alıntıları Göster
-
maalesef harici pil olayı ve uzun şarj süresi (40 saat falan) olmadığından gözüme giremediquote:
bu arada ürünün radyosu yok
Alıntıları Göster
+ atikanatasoy'un dediği gibi radyo da yok..
-
Nihayet bugün geldi. Çok fazla inceleme fırsatım olmadı ancak ilk izlenimim fena olmadığı. Kulaklık çok kaliteli değil ama dış görünüşü ve menü kullanımı hiç fena değil. Şimdilik bu kadar.quote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko
maalesef harici pil olayı ve uzun şarj süresi (40 saat falan) olmadığından gözüme giremedi
+ atikanatasoy'un dediği gibi radyo da yok..
Alıntıları Göster
-
güle güle kullanın, sevindim güzel tercihquote:
Nihayet bugün geldi. Çok fazla inceleme fırsatım olmadı ancak ilk izlenimim fena olmadığı. Kulaklık çok kaliteli değil ama dış görünüşü ve menü kullanımı hiç fena değil. Şimdilik bu kadar.
Alıntıları Göster
zaten eşinizin de kulaklık konusunu çok takacağını tahmin etmiyorum, hatta mp3leri 96kbitte kodlayıp daha fazla şarkı atabilirsiniz bile ;) ben kardeşime öyle yapıyorum
-
atikanatasoy, teşekkür ediyorum..quote:
güle güle kullanın, sevindim güzel tercih
zaten eşinizin de kulaklık konusunu çok takacağını tahmin etmiyorum, hatta mp3leri 96kbitte kodlayıp daha fazla şarkı atabilirsiniz bile ;) ben kardeşime öyle yapıyorum
Alıntıları Göster
-
şarj olayı nasıl?pil kaç saat gitti denedin mi hiç.Bir de alet büyük mü sadece fotosunu gördüm ben.böle el içinde kaybolacak birşey mi.yoksa ucuz diye almayalım.Ayrıca 88ytl ye samsung çok iyi bence.Menüsü nasıl,ekolayzır falan olayı,liste yapma imkanı var mı parçaları.Çok soru sordum kusura bakma:)quote:
Nihayet bugün geldi. Çok fazla inceleme fırsatım olmadı ancak ilk izlenimim fena olmadığı. Kulaklık çok kaliteli değil ama dış görünüşü ve menü kullanımı hiç fena değil. Şimdilik bu kadar.
Alıntıları Göster
iriver marka cd çalarımı sattım da onda dünya kadar özellik vardı ama kocamandı.Şimdi ufak birşey almak istiyorum.Limit de 100ytl
teşkkürler
quote:
-
açıkçası vakit bulup tam olarak çözebilmiş değilim ancak benim gibi teknolojiden uzak bir insan bile rahatlıkla kullanabiliyor.Boyut olarak küçük yani el içinde rahatlıkla kamufle olabiliyor.4 satır lcd ekran var ve liste yapılabiliyor. Eko özelliği yok sanırım ya da ben bulamadım. Pili şu an deniyorum. 7 saati geçti ama hala şarj var. Hayırlısı bakalım artık..quote:
Orijinalden alıntı: omurkadir
şarj olayı nasıl?pil kaç saat gitti denedin mi hiç.Bir de alet büyük mü sadece fotosunu gördüm ben.böle el içinde kaybolacak birşey mi.yoksa ucuz diye almayalım.Ayrıca 88ytl ye samsung çok iyi bence.Menüsü nasıl,ekolayzır falan olayı,liste yapma imkanı var mı parçaları.Çok soru sordum kusura bakma:)
iriver marka cd çalarımı sattım da onda dünya kadar özellik vardı ama kocamandı.Şimdi ufak birşey almak istiyorum.Limit de 100ytl
teşkkürler
quote:
Alıntıları Göster
-
ekolazyırı var hatta custum ekolayzır ı bile var bende aldım bir tane hediye olsun die:Dquote:
açıkçası vakit bulup tam olarak çözebilmiş değilim ancak benim gibi teknolojiden uzak bir insan bile rahatlıkla kullanabiliyor.Boyut olarak küçük yani el içinde rahatlıkla kamufle olabiliyor.4 satır lcd ekran var ve liste yapılabiliyor. Eko özelliği yok sanırım ya da ben bulamadım. Pili şu an deniyorum. 7 saati geçti ama hala şarj var. Hayırlısı bakalım artık..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- rootdir nedir
- media markt ödeme reddedildi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklık tamiri
- kulaklığın sesi azaldı
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ikko active buds
- razer freyja
- ipod touch 8. nesil
- en iyi bluetooth kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X