Şimdi Ara

samsung yp-u2-ep630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung+ep630 kombinasyonu sizce nasıldır yada ep630 la dinlenebilecek 180 ytl ye kadar mp3 çalar tavsiye edermisiniz.s200 bu kulaklıkla fena gitmiyo deniyo ama başka önerileriniz varmı.

• Çok güzel kombinasyon olur, dinlediğin müzik tarzına da uyuyorsa. Bence U2 serisi akustik olarak S200' den daha başarılı. Yani tercihin samsungdan yöne olsun. Hem Creative' in pis servisi ile uğraşmazsın hem de daha iyi ses kalitesi alırsın.
  • bende öyle düşünüyodum ama gold daki s200 1gb 150 ytl olunca onu almakta karar kıldım.bide ep630 aldım mı iyi bişe çıkar belki.en azından mp3 çalar dünyasına giriş için iyi bir başlangıç olur.

cevabın için sağol
  • bende de samsung mp3 player var yh-j70 bugün de ep630 aldım süper oldu bass süper son ses bile harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkelibo

bende öyle düşünüyodum ama gold daki s200 1gb 150 ytl olunca onu almakta karar kıldım.bide ep630 aldım mı iyi bişe çıkar belki.en azından mp3 çalar dünyasına giriş için iyi bir başlangıç olur.

cevabın için sağol

arkadaşım emin olabilirsin s200+ep630 gerçekten çok iyi bi ikili olacaktır
  • ben de bir ep-630 alıcam s200'ün yanına süper olur s200'de basboost var

kendi uyduruk kulaklığı dışardan paso ses alıyo çok yüksek seste de baslar iyi değil
    birde kulağımdan düşmesi yok mu ifrit oluyorum
  • gelen kulaklığın dandik olacağını tahmin ettiğim için hemen yeni bi kulaklık alacam.ama ep630 yada cx300 tipi kulaklıklardan ilk defa kullanacağım için biraz tedirginim.alışmak sorun sadece.
  • ben bugün aldım ve hayatımda ilk defa kanal kulaklık kullandım inan çok rahat...
  • Beyler Bendede Samsung YP-U2 Var, Ve Orjinal Kulaklığından Başka Yeni Bir Kulaklık Almak İstiyorum.
    Aklımda EP630 Var.
    Genelde Rock-Metal Dinleyen Biri Olarak Kulaklıktan Memnun Kalır Mıyım?
    Sizlerde Görüşlerinizi Belrtirseniz Sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.