Şimdi Ara

Samsung z540 kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Motorola v3 tarzı bir telefon ararken, samsung z540'ı yakından görme ve inceleme fırsatı buldum. Fikrimi değiştirmezsem bu hafta sonu alacağım. Bu modeli kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Forumda arama yaptım ama telefonun genel özelliklerinden ve telefonu hiç kullanmamış (ya da hiç denememiş diyelim) arkadaşların yorumlarından başka bir şey bulamadım.

Beklentilerim; karizmatik görünüm (ince, şık duruş ve siyah olması), kaliteli malzeme, dayanıklılık, tatmin edici şarj süresi (ortalama 3 gün), göz doldurucu ekran büyüklüğü ve netliği (bu konuda gayet iyi görünüyordu) ve "msn yüklenebilmesi" Evet, bir telefondan beklediğim tek anormal şey bu. Yüklenebiliyor mu? Genel olarak herhangi birşey yüklenebiliyor mu? Java yazılımları artık neredeyse her ihtiyacı karşılıyor; ancak pek çok mesajda, Samsung telefonlarda bir yükleme problemi söylentisi sürüp gidiyor. Bu noktada gerçekten bir problem mi var ?

• z540 ın hafıza kartı yok 140 mb hafıza sana yetecekmi sana v3i öneriyorum msn var şıklık karizma var çok sağlamdır rengide çok güzel siyah değil ama koyu gri tabi son seçim sana ayit
  • Evet belirtmeyi unutmuşum, hafıza kartı sorun değil. Fotoğraf makinası ile fotoğraf çeken ve mp3 player ile mp3 dinleyen biri olarak, bu iki özelliğin ve hafızanın önemi yok. Tabii ki fotoğraf makinası her zaman yanımda olamayabiliyor; bunun için de z540 idare eder ve birkaç fotoyu saklayabilir sanırım

z540'ı yakından gördükten sonra, v3, v3i gibi modelleri pek beğenmiyorum; çünkü ekran boyutu ve çözünürlüğü benim için önemli.

Msn ise v3i ye özgü bir özellik değil tabi ki; java destekli tüm telefonlara mig33 yüklenerek msn kullanılabilir: teoride tabi. Samsung'larda sorun nedir? Ya da gerçekten böyle bir sorun var mıdır? PC ile nasıl senkronize edilir? Yoksa edilemez mi? Edilemez de niye data kablosu çıkıyor? Samsung kullanan arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 7 Haziran 2007; 23:34:29 >

• msn tabiki v3ide olan bir özellik değil ama sasunglarda çalıştırmak çok zor oluyor topiclerden okuduğum kadarıyla ayrıca v3inin ekranı büyük ve renkleri kaliteli amasenin için z540 bendede çok uygun hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.