Şimdi Ara

Samsunglar ileriye dönük mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TR.de satılan 3LCD.den 1i Samsung 'ken ve 2009 ikinci çeyrekte dünyanın en büyük LCD TV üreticisi Samsung 'ken ileriye dönük olmadığını sölemek doğru olmaz sanırım.

kaynak:donanım haber
  • ileriye dönük. çünkü ekran kartında DDR3 kullanıyor. bu anakartın hem ddr2ye hemde ddr3e uyumlu olduğunu gösterir.
    az önce başka bir konuda daha yazdım. ileride 2 tane 4gblık ddr3 ram taktırırsın ara bellek hızın uçar. internetten surfte falan dsl aktarım hızından daha hızlı çalışan bi laptopun olur
    ancak teknolojik ürün sonuçta. günden güne eskiyecektir.
  • bence 8 gb lık ram e ihtiyaç bile duymazsın arkadaşım. 4 gb fazla bile gelir. samsung ileriye dönük değil diyenlere de gerçekten şaşırıyorum. eğer ciddi bir oyun meraklısı değilseniz bu laptop rahatlıkla 4 5 yıl idare eder insanı. nice öğretmenler tanıyorum. adamlar sadece office internet müzik ve film için kullanıyorlar laptopları ve hala toshiba nın öğretmen kampanyasında aldıkları laptopları kullanıyorlar :) kimi tanıdıklarımın elinde hala pentium p4 işlemcili laptoplar var. neden? adamın daha yüksek performanslısına ihtiyacı yok. onun için eğer 4 yıl sonra çıkacak oyunları oynamama gerek yok derseniz sizi rahat idare eder.
  • hocam oda doğru tabiki.ihtiyaç dışı niye performans aleti alasın sonuçta.
    ama her geçen sürede program ve oyunların sistem gereksinimleri artıyor. buda onlardan birisi ram yani.
    aslında ram slotu sadece 2 tane var bu bi dezavantaj gibi görünebilirdi eskiden.
    ama artık 4gblık ramlar çıktı. ve gene diyorum DDR3 destekliyor bu makina ki piyasada şu anda kaç tane DDR3 destekleyen makina var
  • frarslan ; daha dün dediğinin aynısını babama dedim.ANCAK ben ileriye dönük değil dedi isem,kendime göre dedim.İnternete her pc,laptop girer.Winamp'ı v.s her laptop açar.Müzik hepsinde dinlenir.Ancak FİFA 2011,2012,2013 ; GTA 5,6 ; COD serisinin ilerki oyunları, NFS * * * 'yi her laptop KALDIRMAZ . . . Bu konuda sanırım hemfikiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

frarslan ; daha dün dediğinin aynısını babama dedim.ANCAK ben ileriye dönük değil dedi isem,kendime göre dedim.İnternete her pc,laptop girer.Winamp'ı v.s her laptop açar.Müzik hepsinde dinlenir.Ancak FİFA 2011,2012,2013 ; GTA 5,6 ; COD serisinin ilerki oyunları, NFS * * * 'yi her laptop KALDIRMAZ . . . Bu konuda sanırım hemfikiriz.

kesinlikle hem fikiriz. oyun için kesinlikle sürekli yenilemek zorundasın bilgisayarını. ama oyunla işin olmazsa -tabi bir de güçlü programlara- epey idare ederler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.