TR.de satılan 3LCD.den 1i Samsung 'ken ve 2009 ikinci çeyrekte dünyanın en büyük LCD TV üreticisi Samsung 'ken ileriye dönük olmadığını sölemek doğru olmaz sanırım.
kaynak:donanım haber
ileriye dönük. çünkü ekran kartında DDR3 kullanıyor. bu anakartın hem ddr2ye hemde ddr3e uyumlu olduğunu gösterir. az önce başka bir konuda daha yazdım. ileride 2 tane 4gblık ddr3 ram taktırırsın ara bellek hızın uçar. internetten surfte falan dsl aktarım hızından daha hızlı çalışan bi laptopun olur ancak teknolojik ürün sonuçta. günden güne eskiyecektir.
bence 8 gb lık ram e ihtiyaç bile duymazsın arkadaşım. 4 gb fazla bile gelir. samsung ileriye dönük değil diyenlere de gerçekten şaşırıyorum. eğer ciddi bir oyun meraklısı değilseniz bu laptop rahatlıkla 4 5 yıl idare eder insanı. nice öğretmenler tanıyorum. adamlar sadece office internet müzik ve film için kullanıyorlar laptopları ve hala toshiba nın öğretmen kampanyasında aldıkları laptopları kullanıyorlar :) kimi tanıdıklarımın elinde hala pentium p4 işlemcili laptoplar var. neden? adamın daha yüksek performanslısına ihtiyacı yok. onun için eğer 4 yıl sonra çıkacak oyunları oynamama gerek yok derseniz sizi rahat idare eder.
hocam oda doğru tabiki.ihtiyaç dışı niye performans aleti alasın sonuçta. ama her geçen sürede program ve oyunların sistem gereksinimleri artıyor. buda onlardan birisi ram yani. aslında ram slotu sadece 2 tane var bu bi dezavantaj gibi görünebilirdi eskiden. ama artık 4gblık ramlar çıktı. ve gene diyorum DDR3 destekliyor bu makina ki piyasada şu anda kaç tane DDR3 destekleyen makina var
frarslan ; daha dün dediğinin aynısını babama dedim.ANCAK ben ileriye dönük değil dedi isem,kendime göre dedim.İnternete her pc,laptop girer.Winamp'ı v.s her laptop açar.Müzik hepsinde dinlenir.Ancak FİFA 2011,2012,2013 ; GTA 5,6 ; COD serisinin ilerki oyunları, NFS * * * 'yi her laptop KALDIRMAZ . . . Bu konuda sanırım hemfikiriz.
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
frarslan ; daha dün dediğinin aynısını babama dedim.ANCAK ben ileriye dönük değil dedi isem,kendime göre dedim.İnternete her pc,laptop girer.Winamp'ı v.s her laptop açar.Müzik hepsinde dinlenir.Ancak FİFA 2011,2012,2013 ; GTA 5,6 ; COD serisinin ilerki oyunları, NFS * * * 'yi her laptop KALDIRMAZ . . . Bu konuda sanırım hemfikiriz.
kesinlikle hem fikiriz. oyun için kesinlikle sürekli yenilemek zorundasın bilgisayarını. ama oyunla işin olmazsa -tabi bir de güçlü programlara- epey idare ederler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme