Bende Samsung 40B653 lcd tv var. Tv den divx,mkv izleyebiliyorum. Ses sistemi olarak Samsung HT-TX715 almayı düşünüyorum. Bu ses sisteminin +/- leri nelerdir. Bağlantıları nasıl yapmalıyım. Tv den divx izlerken 5+1 ses alabilir miyim?
Teşekkürler.
hdmı çıkış veriyor ama o şekilde bağlarsan seste tv 'ye gidecektir.Bence kompozit bağlantı yaparak sesi ayırabilirsin.Bu sayede sesi ev sinema sisteminde alırsın.tx 715 samsung lcd tv'lerle tam uyumlu cihazlar.bence iyi düşünmüşsün....
çok güzel seçim kesinlikle tavsiye ederim ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ankara cepa samsungtan aldım müthiş bir sistem özellikle center ı hayran bırakıyor ben bu sistemi 42LG6100 ve ps3 ile kullanıyorum. ben bir eksiğini göremedim sony öneren oldu forumda ama sadece görüntüsü için bile alınır çok gösterişli bir set sadece türkçe karakter uyumsuz geliyor onuda bayiden aldığınız zaman türkçe karakter desteği yükletebilirsiniz ... inş alırsınız şimdiden güle güle kullanın
silver_34 ve vatel ilgilenip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Sanırım alacağım.
Vatel, bağlantıları sen nasıl yaptın. Kullanma kılavuzunu okuduğumda bazı özelliklerinin HDMI bağlantı ile çalışabileceği yazıyor. Tek kumanda olayı ve 1080p yükseltme gibi.
Buradaki samsung bayiinde 1500 tl 10 taksit yapıyorlar. Fiyat uygun mu sizce?