Şimdi Ara

Samuel Eto'o Vakfı Bağış Maçı 49 TL den başlayan fiyatlarla Messi izleme fırsatı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
8.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cengover ne için iptal şansım olur mu anlamadım ? normalde aldığınız bilet yüksek tutarlıyken daha sonra bilet ücreti sizin aldığınız fiyatın altına düşmüşse aradaki farkı alabiliyordunuz, almalısınız da. biletix e sormanız lazım. ama ben hatırlamıyorum biletix de 164 lük bi biletin 49 tl ye düştüğünü. aerobilet ten mi aldın yoksa ? aerobilette de maç biletlerinin fiyatları sürekli değişecek, hani herkes hangi fiyattan aldıysa ondan geçerli. aradaki farkı vermicez gibi söylüyo bilmiyorum ulaşman lazım eğer farkını almak istiyorsan, ki ben olsam araştırırdım, yardım maçı tamam ama orada milyonlar kazanan adamlar var bırakalım da yardımı onlar yapsın. ben kendime bile yardım yapmıyorum kkk
  • arkadaşlar maç hakkında varmı bişr gelişme?
  • Bu maç ertelenecek terör nedeniyle boşa bilet almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

Bu liste gerçek mi ? Listede yok yok ben hepsinin geleceğini sanmıyorum eğer geliyorsa bildiğin şampiyonlar ligi finalinde yok böyle kadro.49 değil 4900 bile verilir.Zaten bu sene fenerin kale arkaları bile 100 dü nerdeyse

Eğer Antalya da olma imkanım olsa bende kesin giderdim. Tamamını boşver yarısı gelse yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç iptal edilecek diyen arkadaşlara eto'o nun yeni paylaştığı instagram videoları gelsin

Maç kesinlikle oynanacak ve duyurulan yıldızların birçoğu orada olacak hiç merak etmeyin.

https://www.instagram.com/setoo9/
  • Aerobiletten aldığımız bileti iade edebiliyormuyuz ?

• Bugün atv de reklamı gördüm. Erteleme/iptal yok gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nervus*vagus

Elimde doğu ÜST D KATEGORİSİne ait 3 adet bilet mevcut. Arkadaşlarla almıştık gidemeyeceğimiz için satmaya karar verdik. 3. Kategoridir

69₺ye vermek istiyoruz tanesini. Teşekkürler

Maca kimliklerle giriliyor ama? İptal iade yoktu.

• neymar onaylamış geleceğini messi için de öyle yazılıyor ispanyol medyasında
  • Arkadaşlar konu hakkında varmı gelişme?

• aerobilet te 1. kategori bilet fiyatlarına indirim gelmiş. 399 tl ye çekmişler fiyatları + gala yemeği de dahil yazılıyor. gala yemeğinde futbolcularda olacak. bi otelde gala yapcaklardı. böyle bişey olacağını bilseydik beklerdik anasını satiyim yaaa

https://www.aerobilet.com.tr/a/etoo-event/reservation

bir de az önce öylesine denedim BATI ALT D BLOK'tan bilet verdi. demek ki bilet var. şimdi tekrar deneyeyim dedim vermiyor. bu maç için stadın en güzel bölümü batı alt d blok olacak. o yüzden söylüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

aerobilet te 1. kategori bilet fiyatlarına indirim gelmiş. 399 tl ye çekmişler fiyatları + gala yemeği de dahil yazılıyor. gala yemeğinde futbolcularda olacak. bi otelde gala yapcaklardı. böyle bişey olacağını bilseydik beklerdik anasını satiyim yaaa

https://www.aerobilet.com.tr/a/etoo-event/reservation

bir de az önce öylesine denedim BATI ALT D BLOK'tan bilet verdi. demek ki bilet var. şimdi tekrar deneyeyim dedim vermiyor. bu maç için stadın en güzel bölümü batı alt d blok olacak. o yüzden söylüyorum :)

Maça kayseriden gideceğiz batı alt d den 3 kişi almıştık.keşke gala dahil maç bileti fiyatlarını ilk biletler çıkarken bu fiyattan yapsalardı hocam.bir çok şnsan tercih ederdi bence

• batı alt kategoriden fazla bileti olan var mı belki alabilirim eğer satan olursa. bi manita ayarladım. bol bol dualar ederim. boş geçmeyelim antalyayı edit: yalnız parada yok kart var nasıl alacam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 12 Temmuz 2016; 9:02:13 >
  • antalya'da olanlar için güzel bir gün olacak.
    fiyatlar da uygun.stad dolacaktır.
    tek bir sıkıntı var, bir GS taraftarı olarak' halkımızla tek tek hesaplaşacak arkadaş yerine; futbolda hırsı,inancı ile hepimizin övgüsünü kazanan TUNCAY ŞANLI olsaydı daha iyi olurdu.
  • İstanbul'da da 1 hafta sonra benzer bir maçı Arda Turan düzenlemeli.

Arda Turan Vakfı Dünya Yıldızlarını getirmeli.

• ben kayseriden 3 kişi gideceğim maça.batı alt d deyim.bir çok yıldız gelmez diyorlardı fakat tam kadro olacaklar sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 13 Temmuz 2016; 0:55:09 >
  • Yok mu İzmirden aracıyla gidecek ?
    kendi blablacarımızı oluşturalım
  • tayyor ve atv varsa akp propaganda merkezi iş başında. gidin gidin saraya yardım lazım gider 400 milyarlık alış veriş yapar sizin sayenizde
  • Bir maç keyfi yapacaktık onuda siyasete kurban ettiler.

• ersin1313 kullanıcısına yanıt
    İyi fikir.
    dhcar.com mesela

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.