Şimdi Ara

SAMURAİ JACK 'İN SONU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktanda anlaşılacağı üzre bilen varmı ?illaki hepimizin denk geldiği bazılarımızında oturup izlediği bu çizgi dizinin sonu ne oldu akuyu kesebildimi ? bilenler bi el atsın.

• Kılıcı yanlışlıkla arka tarafından girip ağzından çıkıyor acı dolu bir son..
  • yok sonu yarım kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Kılıcı yanlışlıkla arka tarafından girip ağzından çıkıyor acı dolu bir son..

Aaaaaaaaaa kikikiki
  • kesiyor aku'yu ben öyle hatırlıyorum xddddddd
  • bu bilgiye nerden ulaştın bi de bunun kılıcı onu kesemiyodu
  • Aku denen zebaniyi olduruyor
  • Samurai jack,Michael JACKson çıkıyor ve tahta sandaletlerle moonwalk yapıyor

Edit:Ne sandın topraam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemGozluSevket -- 28 Mart 2015; 18:40:01 >
  • En son Müslüman oluyordu, bir gulhu bir nas okuyup akuyu cehenneme gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassıno

bu bilgiye nerden ulaştın bi de bunun kılıcı onu kesemiyodu
    Bitmedi. Yabancı versiyonu yurtdışın da Emmy ödülü kazandı kısa bir süre sonrada Cartoon Network iptal etti. İptal edilmeden önceki en son bölüm Jack and the Baby bölümüydü 25 Eylül, 2004 'de yayınlanmış yabancı Cartoon Network'de sonrada final yapılmadan yayından kaldırılmış işte.

• Akunun boynuna pilot kalem sapliyor.
  • Aku aslında bunun kişilik eşi imiş.Jack bir şizofren ve eski zamanlarda falan yaşamıyor , kendini geçmişine kaptırmış
    bir japon çocuk.Yönetmen Michealson bununla en iyi çizgi dizi ödülü bekliyormuş sevenlerini şaşırtmış gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Bitmedi. Yabancı versiyonu yurtdışın da Emmy ödülü kazandı kısa bir süre sonrada Cartoon Network iptal etti. İptal edilmeden önceki en son bölüm Jack and the Baby bölümüydü 25 Eylül, 2004 'de yayınlanmış yabancı Cartoon Network'de sonrada final yapılmadan yayından kaldırılmış işte.

o baby bölümünü hatırlıyorum jackin sırtında bebek savaşa savaşa bebekle jack enson piskopata bağlıyordu bebek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

Samurai jack,Michael JACKson çıkıyor ve tahta sandaletlerle moonwalk yapıyor

bu yaptığın onur kırıcı bir davranış
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    imparator hakisi ile alıyodu.
  • Tam Akuyu kesme gidiyordu, giderken araba çarptı maalesef.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Burda ki insanların yaş ortalaması artık benden düşük mü yoksa bir tek ben mi izleyemedim cartoon network ü anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Tam Akuyu kesme gidiyordu, giderken araba çarptı maalesef.

bu forumu seviyom ya
  • Harika bir diziydi, hala da ara sıra izlerim, en son yaz zamanı Cartoon Network'de geceleri yayınlanıyordu üstünden yıllar geçmesine rağmen, bir dahaki yaz yine izlerim sıkılmadan.
    Bu arada en sevdiğim bölümler bir kulenin tepesindeki dilek kuyusunun esir aldığı kör okçuları kurtardığı ve çakma bir samuray ile yarışa girip sonrasında Aku'nun gönderdiği ordu ile savaştığı bölümler, o bölümde mekan içindeki sakinliğini unutmamışım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Burda ki insanların yaş ortalaması artık benden düşük mü yoksa bir tek ben mi izleyemedim cartoon network ü anlamış değilim

samurai jack sandığın kadar yeni bişey değil veledçilik yapmayamı çalışıyosun anlamadım ama bence kangal alır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.