Şimdi Ara

Sana Bir Sır Vereceğim / FOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olağanüstü güçleri sahip, esrarengiz bir aile.

2.tanıtım :http://www.youtube.com/watch?v=ERE5lLD0JFw
    3.tanıtım :http://www.youtube.com/watch?v=MX0a8RznQtY

Eğer temmuz başlarında başlarsa 2 ay süresi olur. O sürede kendini sevdirdi sevdirdi, sonra yeni başlayacak sağlam dizilerle şansı kalmaz.

• merak ettim. bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Baba benim bir sırrım var.
    -Söyle bakalım.
    -Söyleyemem adı üstünde sır.
    Lan madem söylemiycen adama ''sırrım var'' deyip neden merak uyandırıyorsun
  • tutmaz, bu dizinin en fazla 5 bölümlük ömrü var.

• Gizli cemberden (secret circle e2) arak mi bu

• Çakma olabilir mi bilmiyorum da süper dizi onu söyleyim Türkiye de böyle dizi çok az sihirli annem gibi vs onlar dışında en iyi dizilerden biri diyebilirim . Fantastik bir dizi arıyorsanız tam size göre
  • Şöyle diziler yaygınlaşmaya başlasa iyi olur. Çocuk dizisi gibi duruyor ama değil bence. Orta derece bir dizi ama Türkiye standlarına göre yüksek bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foxtan beklenilecek bir yapım

kısa ömürlü olması ümidiyle
  • İzliyorum şu an enteresan bir film
  • Böyle dizileri genelde Türkiye de bitiriyorlar . Hadi hayırlısı
  • Heroes'un çakması diyebiliriz... Bizdeki duygusal versiyonu

• Aleni Heroes çakması. Şimdi gördüm tvde bizimkiler izleyip anlamlandırmaya çalışıyor.

Rolleri iyi yapıyorlar bir ciddiyeti var işin ama dallandırıp budaklandıramazlar, ellerine yüzlerine bulaştırırlar. O yüzden fantastik şeyler yerine, Öyle bir Geçer Zaman ki gibi yarı dram yarı politik yapımlar bizde daha iyi yapılıyor.

Zaten şunun şurasında iyi kotarılmış dizi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor son dönemde. Ezel, Suskunlar, Karadayı, Öyle bir Geçer Zaman ki.
  • Şimdi izleyip tamamladım bence izlettiriyor, Türkler sinema teknolojisinde fakir bi ülkeyiz , bu fakirlikten kastım elimize yüzümüze bulaştırırız anlamında...

Diziye karakter girmesine çok uygun... Ancak kötü bir mafya babası yada herneyse bu şahıs, Bu özel insanları toplamak yerine heroes'taki gibi sylar karakteri olsaydı müthiş olurdu.

Ayrıca 2 küçük çocuk neysede tilki ve Aylin karakterleri, O kadının nasıl çocukları olarak yutturdular onada şaşırdım yani herhalde bu 2 karakter liseye gitmiyor dimi ? şimdilik bi tek buna takıldım... genel anlamda iyi ve 2.bölümü merak ettim

• Heroes dışında xmene de çok benzettiler :D Bide seçilmiş diye kitap serisi var ona bunlar gorduklerım duyduklarım ikinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ben şahsen inşallah kısa sürede final yapmazlar uzar dizi tabiki aşırıya kaçmadan ... :)
  • Benimde beklediğimden daha iyi çıktı. Sihirli Annem tarzı birşey bekliyordum
  • Her yapılana çakma yaftası yapıştırmak ne kadar kolay.
    Siyasetimiz, sporumuz, günlük fast food tarzımız, çalışma hayatımız her şeyimiz genelde diğer ülkelerle aynı.
    AB ne girmek istiyoruz, hamurger, king burger bzde, futboldaki yabancı sayısı onlar kadar aynı nerdeyse
    eğlence sektörü film sektörünün de benzer konularda olması gayet makul
  • Ilk bolumu izledim. Yaz sonu final gorur.

• final görmesini istemediğim yapımlardan biri.

izledim güzel
  • X-Men ve No Ordinary Family'den esinlenmişler ama daha farklı bir konusu var, Fox kanalından böyle bir dizi beklemezdim. Sihirli Annem gibi değil güzel bir dizi olmuş, bence devam etmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ağustos 2013; 15:52:53 >
  • Dün 5. bölümünü izledim gayet güzel dizi, ayrıca reytingleride fena değil. Yeni sezonda devam edebilir sanırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.