Şimdi Ara

Sanal Bellek Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sisteminizdeki Sanal Bellek Miktarı Düşük.Windows Sanal Bellek Sayfalama Dosyası Boyutunu Artırıyor . Bu İşlem Sırasında Bazı Uygulamaları Bellek İstekleri Reddedilebilir . Daha Fazla Bilgi İçin Yardıma Bakın ..

Uyarı Bu Knight Online Girdiğim Zaman Bu Hatayı Alıyorum . Pc Donuyor Ve Hiç Bir Şey Yapılmıyor . Ne Yapmam Gerek ? Acil Bilgi Lazım

Bilgisayarımın Özellikleri ;
    Intel (R) , Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz,512 RAM / 256 Ekran Kartı ?
    Şu Anda Hard Disk [ C ]: 3,83 Dolu / 35.82 Boş ...

Knight Online Adlı Sanal Bi Oyuna Girince Böyle Bi Hata Alıyorum Ne Yapabilirim Format Attım Çare Bulamadım :/

Bilgisyar / Özellikler / Gelişmiş / Ayarlar / Perfonmans/ Ayarlar / Sanal Bellek Ayarları / Değiştir

Bunuda Denedim Ama Çare Yok =/ Yada Sizin Önerdiğiniz Bi Rakam Varmı ?

Şu Anda Başlangıç = 1024 En Yüksek = 2048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenopHop -- 28 Haziran 2008; 16:51:53 >

• Bende night oynuyorum başlangıç 768-en büyük boyut 1536 ve bir sorun yok ...
  • Bendede Yok Du Fakat Düne Kadar Dünden Beri Giremiyorum Oyuna Yapmadığım Şey Kalmadı Oyunu Yeniden Yükledim Yine Olmadı :/
  • Sanal belleği arttırman ram i daha fazla kasmana sebep olur o yüzden senin ram in kaçlık ona göre ayarı bulalım internetten.
  • Yokmu Yahu /=
  • Knight Online Client : KnightOnLine.Exe - Uygulama Hatası

0x0040356a Adresindeki Yönerge , 0xx00000000 Bellek Adresine Başvurdu . Bellek , Written Olamadı . Programı Sonlandırmak İçin Tamam ' A Basın .

Şimdide Böyle Bir Hata (=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenopHop -- 28 Haziran 2008; 19:10:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.