Şimdi Ara

Sanal Bellek Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün oyun oynuyordum oyundan çıktım saatin olduğu köşede uyarı işareti ile birlikte bu yazıyodu SANAL BELLEK EN DÜŞÜK DÜZEYDE ÇALIŞIYOR bunun gibi bişeydi ben bişey anlamadım biri bana açıklayabilirmi bu sanal bellek nedir ve bu uyarının amacı?????

Şimdiden Teşekkrüler....

• Selamlar,

"Sanal Bellek" değerini artırmanız gerekiyor.

Bunun için , Bilgisayarım' a sağ tıklayın.

"ÖZELLİKLER" > "GELİŞMİŞ" > "PERFORMANS - AYARLAR" > "GELİŞMİŞ" > "SANAL BELLEK" > "DEĞİŞTİR"

seçeneği ile yükseltebilirsin.

Minimum değer olarak, RAM belleğinin 1,5 katı
    Maximum değer olarak, RAM belleğinin 3 katı iyi olur.

• ya kusura bakma ben biraz geriyim bu konularda şimdi bu kadar geldim ama ne yapmam gerek...

http://img294.imageshack.us/my.php?image=adszbg3.jpg

resimden bakarsın daha iyi anlarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tedesco -- 7 Mart 2007; 14:22:28 >
  • Evet sonuca yaklaşmışsınız.

Şimdi beyaz kutucuk içinde bulunan 768 ve 1536 değerlerini silin ve yerine 2000 ve 4000 yazın. Bu durumda sanal belleğiniz 2 Gigabyte olacak.

Rakamları değiştirdikten sonra, Sürekli "OK" diyerek çıkın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

Bu arada RAM belleğiniz kaç MB değerinde ki sanal bellek uyarısı aldınız ?
  • valla 512 ram kullanıyorum ya mb cinsinden bişey yazmadı uyarıda sadece düşük düzeyde kullanılıyor dedi..söylediklerini yaptım..şimdi bi kez daha cevap bekliyorum ona göre yeniden başlatcam kardeş:)
  • Eğer rakamları değiştirdiyseniz, bilgisayarı başlatmadan güncellenmez.

Sonra, C: sürücüsündeki "pagefile.sys" dosyasının boyutuna bakın. 2000 MB olarak değişmiş olması gerek.
  • RAM belleğinin 1,5 katı
    max değer RAM belleğinin 3 katı ayarla.
    bunu özel boyut seçili ayarla bonra AYARLA ya tıkla. uygula tamam ve pc yi yeniden başlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.