Bildirim
Sanal Bellek Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar,
"Sanal Bellek" değerini artırmanız gerekiyor.
Bunun için , Bilgisayarım' a sağ tıklayın.
"ÖZELLİKLER" > "GELİŞMİŞ" > "PERFORMANS - AYARLAR" > "GELİŞMİŞ" > "SANAL BELLEK" > "DEĞİŞTİR"
seçeneği ile yükseltebilirsin.
Minimum değer olarak, RAM belleğinin 1,5 katı
Maximum değer olarak, RAM belleğinin 3 katı iyi olur.
-
ya kusura bakma ben biraz geriyim bu konularda şimdi bu kadar geldim ama ne yapmam gerek...
http://img294.imageshack.us/my.php?image=adszbg3.jpg
resimden bakarsın daha iyi anlarsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tedesco -- 7 Mart 2007; 14:22:28 > -
Evet sonuca yaklaşmışsınız.
Şimdi beyaz kutucuk içinde bulunan 768 ve 1536 değerlerini silin ve yerine 2000 ve 4000 yazın. Bu durumda sanal belleğiniz 2 Gigabyte olacak.
Rakamları değiştirdikten sonra, Sürekli "OK" diyerek çıkın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Bu arada RAM belleğiniz kaç MB değerinde ki sanal bellek uyarısı aldınız ? -
valla 512 ram kullanıyorum ya mb cinsinden bişey yazmadı uyarıda sadece düşük düzeyde kullanılıyor dedi..söylediklerini yaptım..şimdi bi kez daha cevap bekliyorum ona göre yeniden başlatcam kardeş:) -
Eğer rakamları değiştirdiyseniz, bilgisayarı başlatmadan güncellenmez.
Sonra, C: sürücüsündeki "pagefile.sys" dosyasının boyutuna bakın. 2000 MB olarak değişmiş olması gerek. -
RAM belleğinin 1,5 katı
max değer RAM belleğinin 3 katı ayarla.
bunu özel boyut seçili ayarla bonra AYARLA ya tıkla. uygula tamam ve pc yi yeniden başlat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X