Çocuklarıma Sanal Gerçeklik Gözlüğü almak istiyorum fakat, ucuzuyla-pahalısı, x ile y arasındaki farkları hiç bilmiyorum. Sanal Gerçeklik Gözlüğü kullanan arkadaşlar deneyimlerini, önerilerini yazabilirler mi acaba?
Çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla (karton nedense aşırı basit ve itici geldi) 40-50 liralık vrbox işimi görür. Ben de darbe girişiminin sabahında yazmışım notu Ne zaman ne olacağı hiç belli değil...
quote:
Orijinalden alıntı: srkndg
Çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla (karton nedense aşırı basit ve itici geldi) 40-50 liralık vrbox işimi görür. Ben de darbe girişiminin sabahında yazmışım notu Ne zaman ne olacağı hiç belli değil...
Bende karton olanından var hani denemek için güzel zaten bi zamandan sonra kenara atıyorsunuz gözlüğü
quote:
Orijinalden alıntı: Lastfilth
Bende karton olanından var hani denemek için güzel zaten bi zamandan sonra kenara atıyorsunuz gözlüğü
Aslında doğru söylüyorsunuz. Bir süre sonra hevesimiz geçer. Ama kartonu çocuklar çok çabuk yıpratıp deforme edebilirler
Aslında konunun mantığını kavramak gerekli önce.
neden karton ?
açıklaması şu şekilde
İlk bakışta Google’ın şaka yapma girişimi gibi görünen bu gözlük aslında pahalı teknolojilere ufak maliyetlerle ulaşılabileceğini göstermektedir. Sanal Gerçeklik Kavramı, son dönemlerde ön plana çıkan bir konu olup, bu alanda ilk çalışmaları Sony, Samsung, Oculus ve HTC gibi firmalar başlatmıştır. Google bu firmaların çok yüksek fiyatlarla piyasaya sunduğu Sanal Gerçeklik Gözlüklerinin uygun fiyatla son kullanıcıya ulaşamaması ve dolayısıyla Google tarafından geliştirilen Sanal Gerçeklik (3D VR) uygulamalarının da yeterli seviyede kullanılamaması üzerine bu alanda yaratıcı ve özellikle maliyet açısından heyecan verici bir giriş yapmak istemiştir
yani aslında karton mantığı ucuz olması ve deneyimlemek. karton derken kuvaa gibi kolay kırılmaz :)
Merhaba. Bu sanal gerçeklik gözlüklerinde ilerlemek için kullanılan bir sensör var mı? Videolarını izlmeme rağmen tam olarak anlayamadım da. Yani ilerleme bir şekilde oluyor ama siz ilerlediğinizde mi ilerliyor yoksa kendiliğinden mi?
Kullandığınız gözlüğe ve uygulamaya göre değişir. Google Cardboard v2.0 da üzerindeki bir tuş ile kontrol sağlayabiliyorsunuz. bazı uygulamalarda da otomatik olarak kendisi ilerleme yapıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme