Şimdi Ara

SANAL HAVACILIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, havacılığa çok fazla merakım var internette gezinirken sanal havacılık olayını duydum ve gerçekten ilgimi çekti öncelikle sanal havacı nasıl olunur ?, sadece internet üzerinden mi yoksa kurumlardan da sanal havacılık eğitimi alınabiliyor mu ?

• İngilizce bilmen şart, sonra bu işi çok ciddiye alman gerekiyor çünkü her ne kadar simülasyon olsa da prosedürler aynı oluyor gerçek havacılıkla. Eğitim konusunda da daha çok kendini geliştiriyorsun ve varsa katıldığın filoların eğitmenleri yardımcı olabilir.Bu iş için kurumların destek verdiğini sanmıyorum ama bir bilgim yok yine de.Filolara katılmak için başvuru yollarsın genelde uzun bir süre sonra cevap alıyorsun beklemek zorunda kalabilirsin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcetin97

Merhaba, havacılığa çok fazla merakım var internette gezinirken sanal havacılık olayını duydum ve gerçekten ilgimi çekti öncelikle sanal havacı nasıl olunur ?, sadece internet üzerinden mi yoksa kurumlardan da sanal havacılık eğitimi alınabiliyor mu ?

Merhabalar,

Öncelikle bu bir hobidir. Yani buna hem önem vermeli hemde fazla zaman ayırmalısınız. Ayrıca herşeyin orjinal bir kopyasını almalısınız. Eğer pc niz iyi ise ben size minik bir liste oluşturayım;
    -Fsx gold pack ( uçak simulasyonu) Bimeksde var =55 TL
    -Pmdg 737 NGX- (paralı bir uçak) netten indiriyorsunuz = 120 tl civarı
    -Rex gex böyle sınırsız bir şekilde uzar gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Merhaba, havacılığa çok fazla merakım var internette gezinirken sanal havacılık olayını duydum ve gerçekten ilgimi çekti öncelikle sanal havacı nasıl olunur ?, sadece internet üzerinden mi yoksa kurumlardan da sanal havacılık eğitimi alınabiliyor mu ?

Merhabalar,

Öncelikle bu bir hobidir. Yani buna hem önem vermeli hemde fazla zaman ayırmalısınız. Ayrıca herşeyin orjinal bir kopyasını almalısınız. Eğer pc niz iyi ise ben size minik bir liste oluşturayım;
    -Fsx gold pack ( uçak simulasyonu) Bimeksde var =55 TL
    -Pmdg 737 NGX- (paralı bir uçak) netten indiriyorsunuz = 120 tl civarı
    -Rex gex böyle sınırsız bir şekilde uzar gider.

Alıntıları Göster
    Cevaplarınız için teşekkürler. FSX internette birçok download linki var ben internetten indirmiştim falcom bms ile birlikte az çok cebelleşiyorum, Bimex'den alınca farkı ne oluyor ? ve belirttiğiniz uçak kokpit içinin iyi simüle edilmiş olmasından dolayı mı yazdınız ve yine internetten indiremez miyiz :) teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcetin97 -- 28 Haziran 2013; 10:19:48 >

• quote:

Cevaplarınız için teşekkürler. FSX internette birçok download linki var ben internetten indirmiştim falcom bms ile birlikte az çok cebelleşiyorum, Bimex'den alınca farkı ne oluyor ? ve belirttiğiniz uçak kokpit içinin iyi simüle edilmiş olmasından dolayı mı yazdınız ve yine internetten indiremez miyiz :) teşekürler.

İnternetten indirirsinde tabi. Fakat bu sanal havacılık işinde hep korsanda sorun çıkar. örneğin ben bir yıldır sorunsuz kullandığım ve birçok eklentinin bulunduğu fsx imi bir korsan eklenti yükleyince kaybettim anlayacağın.
  • Hocam peki anladım bir şey daha soracağım bu flight simulator x için gerekli olan eğitim videolarını nereden bulabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SANAL OFİS , ŞİRKET KURMA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.