Herkese Merhaba, Şirket kurmak istiyorum aynı zamanda Sanal Ofise ihtiyacım var , Daha önce tecrübe ettiğiniz bir yer varmı önerebileceğiniz ?? |
SANAL OFİS , ŞİRKET KURMA
-
-
Ben geçen hafta açmıstım şirketi , sanal ofisi de tuttum ne tarafta arıyosun
-
İstanbul Anadolu yakasında istiyorum memnun kaldıysan banada ver ismini yerini
-
Konu hakkında detaylı bir özel mesaj gönderdim size
-
Ne güzel paslaşmışsınız aranızda siz öyle
-
Dostum anadolu yakasında içerenköy metro durağının çıkışında Workon ofisinden hizmet almıştım fiyatları da uygun orayla görüşebilirsin ilgileniyolard da
-
@sskayl @anlamakguc Özel mesajına bakıyorum , ayrıca workonada bakacağım sonucu buraya yazarım ilginiz için sağolun
-
Bu geçen 3 günde sanal ofisi tuttum workon dan fiyatları çok uygun geldi gidip yerlerini de gördüm ataşehir de gayet iyiydi açıcak arkadaşlara öneririm
-
neden sanal ofis gerekiyor? ev adresinizi veremiyor musunuz? yoksa toplanti filan oldugunda gidebilmek icin mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ev adresini kullanabiliyosun ama her ay stopaj ödüyosun buda cok yüksek maliyetler cıkarıyor.Sanal ofis kiraladıgında cok daha düsük fiyatlara bu işi halledebiliyosun.Sanal ofis icin ödediginiz ücreti gider olarak kullanabiliyosun.
2.soru da toplantı odasını kullanabiliyosun istedigin zaman belli bi saate kadar ücretsiz sonrasında cuzi miktarlar karsılıgında kiralayabiliyosun.Detayını merak edersen özel mesaj atabilrsin @unforgiven1127
-
Hepsi tek kişinin hesabı anlamadınız mı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Latife hocam o taştaş latifesi :))
-
workon hocam hiç diğerleriyle uğraşmayın. 1 senedir onlarlayım iyi gidiyor ilgililer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X