< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sanal İstanbulkart e-Ticaret Harcamalarına %20 İade (31 Ekim'e Kadar) (2. sayfa)
-
-
Müsteri Hizmetlerini aradım epara olan yüklemeler gecersiz malesef kitapyurduda olur dedi ancak sepet olusturmada hep hata verdi parayı cekti siparis oluşmadı kayıt açtım bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki istanbulkarta nays ile yüklersem sıkıntı olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul disindan istanbul kart aldım hesabı onaylamak için kimlik mersis ve canlılık testi yapıldı sonrasinda 5 dk sonra kontrol cikiş yapıp kontrol edin gibi bişey okudum.
2 saat geçti hala onaylanıyor diyor. Bu kadar uzun mu sürüyor bu onaylama işi
İstanbul dışına istanbulkart gönderimi şu an için yokmuş. Sanal kart için başvuru yaptık sanal kart var ama yükleme yapacağım asıl kart yok. Burdan sonrası da dolayısı ile yok
Bu kampanyayı hepsiburada deneyen oldumu?
Hepsipay kullanmadan direk 1000 uzeri aldım.
Ne sms bildirimi ne pushback yapılmadı.
Kazandık mı kazanmadık mı.
Bildirim alabilen varmı herhangi bir sitede?
Bildirim gelmedi. 15 gün sonra diyor. Muhtemelen iade için takipte olacağız.
Istanbul disindayiz 153 arayınca baglı belediye cikıyor.
Bunların 0212 li alan kodlu noları yokmu sorun olursa nasil ulasicaz?
Mobilden profil kısmında bize ulaşın kısmından yazılabilir. 153 dışında tlf bilmiyorum
Müşteri hizmetleri verdiği bilgileri yazdım.Hesabımı yükseltip dediğin gibi oluyormuş.Sayende öğrenmiş oldum eyvallah kardeşim.
-
Müşteri hizmetlerinin bilgisi yok fikri var diyelim 😉 şaşırtmazlar hiç rica ederimquote:
Orijinalden alıntı: alisverisadamiMüşteri hizmetleri verdiği bilgileri yazdım.Hesabımı yükseltip dediğin gibi oluyormuş.Sayende öğrenmiş oldum eyvallah kardeşim.
0212 1530000
-
Teşekkürler hocam
1000 tl tek çekimmi geçerli. Parçalı alımda iade gelirmi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X