parçalı işlemlerde de geçerli.tek işlem diye bir madde yok. toplamda 200tl |
Sanal İstanbulkart e-Ticaret Harcamalarına %20 İade (31 Ekim'e Kadar) (3. sayfa)

-
-
Nkolay uygulaması üzerinden dijital istanbul karta dolum yapmak istedim .Nkolay sanal karttan para çekildi istanbul karta yüklenmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbulkart sıkıntılı bir uygulama ya para hesaba geçmez ya da kampanyadan kazandiginiz parayı yatirmaz. Gecen sene 4 ay sonra yatirmişlardı yatirmasi gereken parayı. Ben genel olarak memnunum bankalar da ayni sikıntiyi cikartiyor kampanyalarinda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 23 Eylül 2024; 11:41:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yüklemeyi yaptık iade henüz gelmedi.
Nays , nkolay gibi uygulamalar bence epara tarzi gerciyordur. Garanti , axess gibi kartlardan ist karta yukleyince daha garanti iade gelir gibi.
Yazım yanlışı olmasın hocam? Sanal istanbulkart plus'tan e-para uygulamalarına yapılan TL yüklemelerini kastediyor şeklinde anladım ben. Diğer türlü e-para kuruluşlarından istanbulkart'a yüklenen bakiyeler bu kampanyada geçerli değildir tarzı bir yazı yazmaları lazımdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyaya e-para uygulamalarından yapılan TL yüklemeleri dahil değildir.
yaziyor
epara ya yuklenen tl gibi yazmiyor
isin ilginci sanal kartla harcamaya %20 ve maks 200tl ye kadar vermiyon mu arkadas adam nereden yuklerse yuklesin sanane. Birde biz forumda ustune basarak diyoruz da normal vatandan bu katakulliye duser acik riza metini ve kampanya smslerinden en az 1 tanesi acik olmasi gerekiyormus . İsin ozeti bunlar vermemek icin elinden geleni yapacak. Kampanyayi ilk gunder gormustum fakat yapmadim halen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 25 Eylül 2024; 16:31:36 >
Durum basit değil mi?
Nays'tan İstanbulkart'a yükleme yapacakın, Nays İstanbulkart kampanyası kapsamında %20 iadeni yapacak.
Daha sonra İstanbulkart'a Nays'la yüklediğin o bakiyeyi Sanal Karta transfer edip, Amazon, Trendyol gibi sitelerde kulanacaksın.
Nays'ın kampanyası ayrı, İstanbulkart'ın sanal kart kampanyası ayrı. Üstte yazdığım gibi yapılıp gayet de kampanyadan yararlanılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya istanbul kart icin degil ki sanal kart icin onada e para müsteri hizmetleri açık açık söyledi papara gibi hesaplardan yüklerseniz kampanya kazanımınız olmaz yani nays yada diger e para kuruluslarından degil direk iban yada kart ile yükleme oluyor
Hocam önce İstanbul karta yükleme yapıyoruz daha sonra İstanbul karttaki bakiyeyi dijital karta atıp Online alışveriş yapıyoruz bu şekilde olunca ben sistemin ilk paranın e-para dan mı geldi yoksa başka yerden mi ayırt edebileceğine düşünmüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz gibi çok mantıksız hocam. "Kampanyaya e-para uygulamalarından yapılan TL yüklemeleri dahil değildir." yazıyor. Kampanya görselinde online alışverişe %20 diyor, açıklamada tüm e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişlere %20 diyor. Kısaca kampanya harcama kampanyası, dolayısı ile e-para uygulamalarına yapılan ödeme işlemleri hariçtir demek istemişlerdir diye düşünüyor insan
Onun dışında ben istanbul'da yaşamıyorum, istanbul kartım yok. Uygulamaya kayıt olunca otomatik olarak sanal istanbulkart plus tanımlandı. Dijital hesabım altında gözüküyor bu. Geçmişte sanırım dijital istanbulkart tanımlıyormuş 6370 ile başlayan. Artık sadece mastercard sanal istanbulkart plus tanımlanıyor. Normal istanbulkart eklemek için fiziki kart istiyor.
Ben sadece banka hesabı ya da uygulama üzerinden kart bilgilerini girip bakiye yükleme yapabiliyorum. Yüklenen bakiye direkt sanal istanbulkart plus ile kullanılabilir oluyor. 6370 ile başlayan normal istanbul kartım olsaydı sanırım banka vs üzerinden bu numarayı girip yükleme yapabilecektim. (Fiziki istanbulkart ile sanal istanbulkart plus'un bulunduğu dijital hesap iki ayrı hesap olarak gözüküyor sanırım. Onaylı hesaplar fiziki istanbulkart'taki bakiyeyi dijital hesaba aktarabiliyor anladığım kadarıyla.)
İşin garip kısmı şu, örneğin nays'ta iki çeşit bakiye yükleme yöntemi var. 1) Nays uygulaması üzerinden 6370 ile başlayan fiziki istanbul karta yükleme. 2) Nays kart bilgileri ile istanbulkart mobil üzerinden yükleme. Hangisi kampanyaya dahil olmayacak? 2.si ise zaten mantıksız, çünkü nays banka kartı olduğundan yüklenen bakiye çekilebilir bakiye olarak gözüküyor zatenOnu çeker banka hesabından yükler öyle kampanyaya dahil olur. 1.si ise mantıklı, papara vs üzerinden yükleme dahil olmayacaksa dediyse müşteri hizmetleri büyük ihtimalle papara uygulamasından fiziki karta yüklemeyi kastediyordur. Onda da teker teker uğraşırlar mı fiziksel karttan sanal karta aktarılan bakiye hangi uygulamadan yüklenmiş diye kontrol etmeye bilmiyorum açıkcası
O yüzden yazım hatasıdır fikri ağır basıyor. Yine de riske atmamak için kampanya yapılacaksa en garantisi banka hesabından ibanla yüklemek gibi geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İstanbul dışında olup, fiziki kartı olmayanlar, pratikte faydalanamıyor diye anladım yorumlardan. Doğru mudur? Fiziki kart aldırıp eklesek sorunsuz kullanabilir miyiz online veya markette falan?
-
Fiziki kart olmasa da olur. Fiziki kartın tek artısı naystan fiziki karta yüklemeye %20 ekstradan kazanırsınız fizikiden dijitale aktarirsiniz.
Çok tşk ederim. Peki Nays, Teb falan bunların İst kart yükleme kampanyaları var ya dediğiniz gibi o şekilde yüklediklerimizi kullanabilir miyiz online harcama için? Belirttiğiniz Nays kamp hariç.
-
Dijital karta nays kart bilgilerini girerek yükleme yaparsanız %10 veriyor nays. Siz de o yüklediğinizi İstanbulkart sanal kartı ile harcayabilirsiniz
naystan istanbul karta yükleme yaptım ve hediye puan geldi,
sonra bu parayı istanbul karttan sanal istanbul karta transfer ettim ve trendyoldan alışverişimi yaptım.
istanbul karta da hediye gelecek bekliyorum.
sıralama bu şekilde.
-
Tatildeyim, yanımda çipli kimlik yok. Sadece ehliyet var. Sanırım treni kaçırıyorum
Nays ve teb harici istkart yukleme kampanyasi var mi?
var, papara 250/25 Garanti 1500/75
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X