Şimdi Ara

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
79
Favori
29.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok haklısınız katılıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GoldHawkZone kullanıcısına yanıt
    ağzına sağlık cok güzel dökmüşsün.
    aynen de öyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bunların limitleri yüzünden peynir zeytin alabilmek için karta 300'er 300'er market alışverişine yetecek para yüklemeye çalışırken vodafonepay kartım da bloke oldu. Onlar da ayrı bir geri zekalı zaten. Bütün elektronik ödeme kuruluşlarının ciddi denetimlenip çoğunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Az önce baktım sayıları 60'ı geçmiş. Bu nedir? İyice dingonun ahırına çevirdiler ortalığı.

• Basarili qr islemi yapanlar kullanılan posun banka bilgisini paylaşabilir mi? Belki faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WT1243 -- 24 Ocak 2025; 21:42:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Hocam bloke sorunu çözüldü mü? Benim hesabıma da şak diye bloke koymuşlar sanal kart iptal olmuş gözükmüyor. Nasıl bir yol izlemek gerekir?

Olayın bir de bu tarafına bakmak lazım.

örneğin dudullu bostancı metrosu yapıldı. gerçi açılalı 2 yıl oldu ama hala tam açılamadı girişleri .d

eskiden bostancıdan ümraniyeye tek otobüsle 27tl ye gidiliyordu. metro açılınca otobüsü kaldırdılar. aktarma yaparak git diyorlar, eskiden 27tl ye gidebilecekken artık 46tl ye gidebiliyoruz.

Uzak mesafe çalışan otobüsler de azaltıldı veya kısa mesafe çalışmaya başladı bir de.

Doğma büyüme istanbulluyum. son 20 seneyi baz alırsam, ulaşımın bana pahalı geldiği bir dönem hatırlamıyorum.

• En son güncel olarak mantıklı yükleme kampanyaları nerede var?
    En makulu şuanda TEB de gibi bu ve bunun gibi başka nereler var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    papara yüzde 5 ya da 10 olması lazım.
    yine nays %10

• bu qr ödeme konusunda sanırım limited şirket / şahıs şirketi gibi bir ayrım yapıyor uygulama. migros bim gibi büyük marketler ve akaryakıt istasyonlarında her işlem geçiyor çünkü kredi kartıyla yüklenen bakiyeler oradan geçiyor. ama bakkal pastane gibi küçük işletmelerde sadece nakit bakiye işliyor gibi geldi bana. karekod okuttuktan sonraki ekrana dikkatli bakarsanız bazen ücretin sanal karttan çekileceği yazıyor, 16 haneli sanal kart numarası görünüyor orada bazen de TR..... şeklinde IBAN görünüyor, yani harcama değil de karşı kişiye nakit para gönderimi gibi algılıyor işlemi. belki kasiyerin pos'unda bir ayar falan da vardır durumu tam anlamadım ama genel deneyimim bu şekilde oldu benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evereve -- 26 Ocak 2025; 0:4:33 >
  • Sadece yöneticilerin değil tüm Türk toplumunun geldiği durum çok vahim. Başka konularda da gördüğümüz gibi burada da YARALI PARMAĞA İŞEMEYEN bir sürü kişi var... Yazık! Koca liste yaptım, başkası da lütfen ayrıntı verin yazmış sonradan, ancak şahıs ''ben XXX'te ödedim, sorun yok.'' yazmış geçmiş!.. Uygulama mağazasında 2.4 puanlı İstanbulKart uygulamasındaki yorumlar da cabası... NFC ile hesabını onaylatmış birkaç kişi var galiba dünyada şu anda. Neyse...

1. Hesabım onaylı değil.
    2. Dijital bakiyeme Yapı Kredi bankası kredi kartımın bilgilerini girerek 505 TL'ye 500 TL yükledim.
    3. İzmir, Karşıyaka, Bostanlı'da kullandım.
    4. CARREFOURSA

6. Banka seçimi yapıldı, Ziraat'ten hata verdi, sonra Yapı Kredi seçildi, ödeme gerçekleşti. Bir defa daha yaptım yine ödedi.

İmkansız olsa da yükleme yaptığımız bankayı eşleştiriyor olmasın bu sistem? Çünkü Pazarama 200 TL iade bakiyesine Migros'un Yapı Kredi ortak POS'unda bakiye yetersiz hatası vermişti. İadeler karekod ödemede kullanılamıyor da olabilir, zira NetGSM uygulamasında fatura ödedim kart numarasıyla o bakiyeyle... Tekrar Migros'ta deneyip güncelleyeceğim.

Ayrıca iade hariç bakiyem 1,70 TL idi. Geçen hafta Migros'ta da, bugün (500 TL bakiye yüklemem sonrası 650 küsur bakiyem varken) başarılı ödeme yaparken de bakiye 1,70 TL yazıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldHawkZone -- 26 Ocak 2025; 12:35:16 >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

bir de mono var 150 tl ye kadar %10

• Karekodu hiç sevemedim, bu şirketlerin QR ile ödemeye teşvik sebebi nedir merak ediyorum. Kasada zaman kaybettiriyor, sorun çıkma olasılığı yüksek başka müşteri küfrediyor falan... Temassız kart gibisi yok...

• glory34 kullanıcısına yanıt
    bunu icat edenin soyu sopu kalmadı valla,, fiziksel kartı olmayan telefonda nfc ödeme varken bunu getirmiyor, ü fiziksel kartı olanda qr a özel kampanya yapıyor,, qr olmasa mesela kartı verirsin hanıma gider temassız ödeme ile harcama yapar marketten, bu yüzden birçok kampanya kaçıyor inadına hiçbir işe yaramaz kartlar ile ödeme yapıyoruz market vs, birde alt limit getiriyorlar yine işe yaramıyor, 500 tl alt limit var mesela parolapara market, bunuda yapamıyoruz fiziksel kart olduğu halde

• A101/yapi kredi posu/istanbul dışı/karekod olumlu

• 2 hafta önce iptal edilen siparişimin ücreti hala kartıma yansımadı. Pazarama iade yapıldığını söylüyor. Aynı durumu yaşayan varmı? Ne zaman yansır ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.