ben izmir deyim bu istanbul a özel mi ben kullanabilir miyim |
Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (13. sayfa)
-
-
Ben yüklediğim parayı bir ön ödemeli kart uygulamasına çektim, dahada uğraşmam. Sanırım pazaramada sorun çıkarmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abiler pazaramadan ne aliyorsunuz ne almak mantikli
Çok güzel çekirdek kahve, bir çoğuna taş çıkarır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
HB + Pazarma iadeler benim hesaba sorunsuz şekilde yatmış fakat izinler açık olan (ve önceki kampanyalardan sorunsuz iade gelen) validenin hesaba Aralık Amazon dahil hiç biri yatırılmamış.
Hesabın kayıtlı olduğu email adresinden uygulamanın iletişim kısmındaki mail adresine yazsak olur mu acaba?
-
Yaz hocam cevap gelmeyebilir ama ona istinaden iade yapabilirler. N11 için öyle yapmıştım. İadem 1 hafta gibi yattı
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
-
Bugün petrol ofisinde 1200 TL yakıt aldım hangi pos cihazı denedik ise ödeme yapamadık, mecbur başka kart ile ödedim, ödeme öncesinde gidip kasaya denemek sanırım en mantıklısı,yoksa böyle kalakaldık,tüm benzin istasyonları ile olmuyor mu acaba QR ödeme...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
QR ekranında kullanılabilir bakiyeniz ne görünüyordu acaba, İstanbulkarttan aktarma yapınca QR ile ödemeye müsade etmiyor yalnızca nakit bakiye ile izin veriyor. Bakiyenin posta ödeme ekranında görünmesine rağmen işlem yapamadıysanız onu bilemiyorum bende posta ödeme de bakiye görünüyordu şokta ve Watsons da harcama yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ben istanbulkarttan aktarma yapıp qr ile market alışverişi yaptım. Bakiyem qr ekranında sıfır gözüküyordu. Okuttum işte xx tutar onaylıyor musunuz ekranı klasik geldi onayladım başarı ile tamamladım ödemeyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1200 TL para görünüyordu ama location 600 diye hata verdi anlamadım...
Hangi şehirdesiniz İstanbul mu
Ne zaman yaptınız ve hangi şehir.
-
2 gün önce olması lazım. İstanbul
İstanbul dışında geçmiyormuş öyle demişler arkadaşa.Ben de farklı şehirde 10 gün önce kullanmıştım.Bugün aynı markette hata verdi .
https://forum.donanimhaber.com/istanbulkart-25-karekod-odeme-max-300-tl--160372503-10#160507887
-
sizin gibi geçen gün kredi kartından yükleme yapıp 3 farklı markette de kasada bıraktı cahil durumuna düştüm kartla ödedim online alışveriş hariç kesinlikle güvenemem artık
Bu qr ile ode konusunu basarabilen oldu mu? Mutlaka nakit yukleme yapmak gerekiyor sanirim, istanbulkart transferi olmuyor kredi kartiyla yuklenen istanbulkart bakiyesi olmuyor anlamadim gitti
Bazı marketlerde transfer yapmak istiyor, ondan nakit bakiye istiyor. BİM’de sorunsuz geçiyordu. Emin olmak için hem nakit hem de kartla yükleme yapabilirsiniz, öncelikli olarak çekilemeyen bakiyeyi kullanır. Transfer türünde bir işlemse de nakit bakiye harcanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 21 Ocak 2025; 6:55:16 >
Bugün Balıkesir’de qr ile alışveriş yaptım hiçbir sorun olmadı. İstanbul dışı olayı şehir efsanesi tamamen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X