< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Ocak 2025; 18:4:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (12. sayfa)

-
-
Evet öyle yaptım hocam zaten sağ ol. Bütün ödeme kuruluşlarıyla ilgili problemlere TÖDEB bakıyormuş.
-
N11 den alışveriş yaptık yatmadı. Hepsiburadadan alışveriş yaptık yatmadi. Eminim yarın pazarlamada yatmaz. Madem bu işi beceremiyorlar ne diye kampanya yapmaya kalkıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanal istanbulkart Aralık 2024 başından beri kampanya yapa yapa çok zarar etti herhalde
bu %30 iade vereceğim dediği e-ticaret siteleri ile belli bir anlaşması var mı yok mu ?
onu da bilmiyoruz
ama madem kampanyaya girdin %30 vereceğim diyorsun mızıkçılık yapma
yatıracaksın iadeleri arkadaş
ne o şimdi ?
Hemen yan çizmek?!
n11 yatırma
Hepsiburada yatırma
pazarama yatırma
bak sanal kart İstanbul artık sabrımı taşırma!
Hepsiburada 300 lira iadeler yattı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da yattı.quote:
Orijinalden alıntı: paşalı
Hepsiburada 300 lira iadeler yattı
Bu güne kadar tüm iadelerim yattı benim, nazar değmesin valla. Hepsiburada da az önce yattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adamlar günahını aldık gün bitmeden yatırdılar 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hatta 1 gün önce yatırdılar. 15 inde yatması gerekmiyor muydu?
-
Bu nasıl üslup?? Size eksiksiz geldi diye düzgünmü kampanyayı yapmış oldular? Ben dahil bir çok kişi son gün alışveriş yaptık diye iade gelmedi 1 hafta kayıt açıp bekledik! Demekki doğru yapan biziz hatalı Belbim ki! iadelerimiz 1hafta sonrada olsa geldi.
14 Haziran Hepsiburada iadesi
15 Haziran yani bugün Pazarama iadesi
Dün vaktinde geldi iadeler bakalım Pazarama sorunsuz gelicekmi
Tüm izinleri açık rızaları reklam izini KVK her bir şey en baştan verdim tabii.
Bizzat müşteri hizmetleri ile de teyit ettim sorun ne dedim cevap bile alamadım kayda geçtiler ve nihayetinde dün son dakikalarda n11 iademi de yatırdılar sağ olsunlar
Bugün bu gece 12 olmadan "Aralık 2024 pazarama alışveriş iadeleri"mi de herkes gibi bekliyorum
Fakat pazaramada Bir işgüzar satıcı bazı ürünleri tedarik edemedik diye kasten göndermedi fiyat ucuzdu tabii bana kelek yaptı
kuruş lira bazı tek tük ürünler iadesi pazarama tarafından yapıldı ben istemediğim halde
bakalım
tüm alışverişi etkiler mi bakıcaz artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 15 Ocak 2025; 15:25:28 >
Pazarama gelen var mı??
Yattı
Amazon, Hepsiburada, N11, Pazarama için katıldığım kampanyalarda bütün iadelerim yattı. Sorun yaşamadım hiç.
-
-
pazarama da geldi hamdolsun.
bu ay da pazarama 25 var.
-
Online ödemede nasıl? pazaramada sorunsuz harcanır mı kartla yükleme yapsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X