153 arayıp kayıt oluşturdum sizde arayıp kayıt olusturun genel bir sorun demekki ona göre umarım cabuk dönüş olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
153 arayıp kayıt oluşturdum sizde arayıp kayıt olusturun genel bir sorun demekki ona göre umarım cabuk dönüş olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 10 Ocak 2025; 23:19:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok fazla moneypay kart ile yükleme yapmak veya baska yere yuklemek.Guvenlige takılıyor.guvenlik birimi de bloke koyuyor.ve. bloke kalkmıyor. Geçmiş olsun hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 10 Ocak 2025; 23:28:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15 dk açıyorlar sonra şak bloke tekrar açma yok sözleşmeye aykırı hareket ediyorlar sözleşmede yok bunları kısıtlayacak hüküm merkez bankası şikayet yeri var yazın bloke kalkar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam.o arayan kişi tam bir manyak .nite yükleme yaptın diye soruyor.amacin ne idi falan fıstık.oyle bir kural yok diyorum.ondan da anlamiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı hatayı bende alıyorum. Bakiyeyi kredi kartıyla yükledim,sanırım alışverişi fast gönderimi şeklinde algılıyor ve bakiyeyi kullanabilmek için 45 gün beklemek gerekiyor. |