Şimdi Ara

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
43
Favori
6.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nays dışında İstanbul kart yüklemeye iade veren varmı? Naysın limiti doldurdum bu ay
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Hesap onaylı müsteri hizmetleri 5 bin istanbulkart yükleyebilirsiniz demişti ancak 2.750 yükleniyor. Onaylı ise hesabınızSiz max kac tl yükleyebildiniz istanbulkarta ?

• gül_ym kullanıcısına yanıt
    Hesabı onaylamanın amacı zaten 2750 sınırını aşmak.. Ben toplamda 3700 falan yükledim onay'dan sonra.. Eğer 2750 yi geçemiyorsanız hesapta bir sorun var demektir.
  • İstanbul kart onaylı hesap için yükleme limiti ne kadar?

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Net bir miktar yok benim bildiğim ama yüksek yani işinizi görür
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt

Limitler bu şekilde.

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu)
  • Dijital hesaba tek seferde 1000tl nasıl yükleriz? Para gönderden mi ibanla mi? Göremedim yardımcı olur musunuz. Kampanyayı kaçırmayalım.

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 12 Aralık 2024; 23:6:24 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Açık rıza metni, iletişim iznini öne sürüyorlar. Halbuki izinler var. 1 kere daha deneyelim.
  • Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu)

Amazondan alacağım ürün 1300 tl konudaki arkadaşın attığı görsele göre tek seferde ödeme limiti onaylı onaysız hesap farketmeksizin 1000 tl yok mudur bunun bir çözümü

• muratd555 M kullanıcısına yanıt

Sanal istanbulkart plus için alışverişte üst limit yok tek seferde 1300 TL'lik alışveriş yapabilirsiniz. Siteye koydukları tablo yanıltıcı müşteri temsilcisi yapamazsınız demesine karşın ben de deneyerek öğrendim.

• canned kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon konusunda da sordum ama yanlış anladılar ya da anlamadılar , sanal İstanbul karta bin lira yükleyemiyorum tek seferde , nasıl yapicaz? En fazla 500tl görüyorum onda da 5tl kesiyor hadi onu geçtim parça parça mi yuklicez parayı.
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Fiziki İstanbul kart varsa önce oraya yükleyin, güzel kampanyalarda var. İstanbul kart'tan dijital hesaba transfer edebiliyorsunuz. Bu şekilde daha hesaplı oluyor ayrıca.
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Kampanya kazanımı yoksa direk ibana fast yapabilirsiniz

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    NFC ile aktarımda takıldık şimdi de iyi mi :) %70 oluyo hata veriyor tekrar denerim.
  • gül_ym kullanıcısına yanıt
    Evet ibani düşünmemiştim öyle de yapabilirim , teşekkürler.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Ben fiziki karttaki parayı aktardım bana limit yetersiz dedi tekrar parayı karta çektim geri
  • Arkadaşlar pluskart Pazarama da normal alışverişte açıklama ne olarak görünüyor acaba ?
    E kod aldım S/Pazarama 1 görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.