< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (4. sayfa)
-
-
Amazon altlimitsiz miydi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburadadan istanbulkart plus ile alışveriş yapmak istediğimde kart limitiniz yetersiz uyarısı alıyorum. Benzer sorunu yaşayan var mı?
-
Ek olarak pazarama 15 ocak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartı hepsipay üzerinden kullanmaya çalıştığımda sürekli aynı hatayı aldım. Sadece kart ile öde seçeneğini seçince ödeyebildim. Hepsiparalarımı da kullanmak istemiştim ama olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 23 Aralık 2024; 11:31:42 > -
Debit kartla hepsipay kullandırmaz. Harcama yapılırsa kartla ödeme çalışır ki öyle olmuş.
düzeltelim hocam teşekkürler.
-
hadi ya trendyol en başta mı olmuştu tüh...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geldide benim limit sorunu çözülmedi artik fast ile kampanyaya katılıcam👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet maalesef kaçırdınız herhalde
evet kaçırdım ne yazik ki trendyol pazarı daha geniş benim alacaklarımda ufak tefek şeylerde iyi olurdu. Ben amazondan itibaren takip edebildim. sağlık olsun
sanal kartın harcama limitini güncelle.
güncellemezsen limit sıfır gözükür.
-
Sorun sanal kart değil İstanbul kart max 2750 tl esimde de bende de limit sorunu var. Onaylı hesap 5 bin oluyor ama aylardır limit sorunu var . İstanbul kart kampanyası (nays v.pay gibi ) ile kampanya kazanımınını artırmak istiyorum yoksa Fast ile n11 alışverişlerimi yaptım.
Bende o şekilde işlem yapmaya çalışmıştım teşekkürler
-
hb hediye çeki almak mantıklı.
https://www.hepsiburada.com/hepsiburada/hediye-karti-c-80856037
www.hepsiburada.comHepsiburada Hediye Kartı ve Ürünleri - Hepsiburada.comhttps://www.hepsiburada.com/hepsiburada/hediye-karti-c-80856037 -
Kampanyalı ürünlerde avantajı olmuyor Migros yada a101 çekler ya da Aytemiz yakıt kart ta değerlendirilebilir
Dijital hesaba para yükleme fast ile mümkün mü acaba, iban oluşturdum çünkü, yoksa uygulama üzerinden 500 TL üst limit çıkıyor sadece...
Bunu ben de sorgulamistim hocam ibanla yüklüyorsunuz parayı , fast oluyor yani
Vodafone pay şartlarda ayda 1 kez yararlanır diyor. Yani maksimum 1 kere de 500 TL yuklettigine göre %10 50 TL iade gelir anlaşılıyor. Doğru mu?
Kayıtlı kartlara ekleyemiyoruz doğru mu anladım hocam (denedim 1-2 kere çünkü ) , ödeme esnasında mi kabul ediyor son aşamada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X