Şimdi Ara

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
44
Favori
6.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sadece kart ile öde diyorum yine kabul etmedi ödemeyi , nerde hata yapıyoruz acaba?
    Kart ismine takıldım ben bi de numara skt cvv tamam isim kismina ne gircez? İBB sanal kart gözüküyor İBBnin uygulamasında , normalde biliyorsunuz isim soyisim şeklinde kartlar , değiştirip mi gircez.
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

İstanbulKart uygulamasında gösteriyor cvv bilgisini, son kullanma tarihini.

Bu arada hem dijital kart hem de sanal kart var ikisini birbirine karışmayasınız. Sanal kartı açtırmak için ekstra bir şeyler yapıyordunuz.

• yureklibatur kullanıcısına yanıt
    Hocam skt ve cvv yazıyor gördüm onları isim soyisim kısmına takıldım ben , kart girerken ne yazcaz?
    Dijital kartla sanal kart birbirine entegre orda sorun yok , zaten skt cvv bilgileri sanal kartta var dijital kartta yok.

Kart ismi olarak kendi isminizi yazacaksınız. Sanal kartın harcama limitini ödeme için uygun miktara yükselttiniz mi?

• canned kullanıcısına yanıt
    İkisini de yaptım , kart limitini 1000tl yaptım gün sonunda sifirlansin dedim alacağım ürün 978tl , sanırım olması lazım bu şekilde.

Aynı sorun bende de oldu. Yeni kart oluşturup denedim yine olmadı. Vazgeçtim bıraktım. Geçen ay kullanmıştım oysa ki HB de istanbulkart. Saçma salak sistemleri var.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    İki tarafa da kayıt açtırdım peşini bırakmam bu işin , biz bu yola baş koyduk :)
  • sanalistanbulkarta nays dan yukleme yok

en kolay nereden yükleme yaparım

geri cashback verecek?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.