Şimdi Ara

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
70
Favori
19.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sadece kart ile öde diyorum yine kabul etmedi ödemeyi , nerde hata yapıyoruz acaba?
    Kart ismine takıldım ben bi de numara skt cvv tamam isim kismina ne gircez? İBB sanal kart gözüküyor İBBnin uygulamasında , normalde biliyorsunuz isim soyisim şeklinde kartlar , değiştirip mi gircez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

İstanbulKart uygulamasında gösteriyor cvv bilgisini, son kullanma tarihini.

Bu arada hem dijital kart hem de sanal kart var ikisini birbirine karışmayasınız. Sanal kartı açtırmak için ekstra bir şeyler yapıyordunuz.

• yureklibatur kullanıcısına yanıt
    Hocam skt ve cvv yazıyor gördüm onları isim soyisim kısmına takıldım ben , kart girerken ne yazcaz?
    Dijital kartla sanal kart birbirine entegre orda sorun yok , zaten skt cvv bilgileri sanal kartta var dijital kartta yok.

Kart ismi olarak kendi isminizi yazacaksınız. Sanal kartın harcama limitini ödeme için uygun miktara yükselttiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canned kullanıcısına yanıt
    İkisini de yaptım , kart limitini 1000tl yaptım gün sonunda sifirlansin dedim alacağım ürün 978tl , sanırım olması lazım bu şekilde.

Aynı sorun bende de oldu. Yeni kart oluşturup denedim yine olmadı. Vazgeçtim bıraktım. Geçen ay kullanmıştım oysa ki HB de istanbulkart. Saçma salak sistemleri var.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    İki tarafa da kayıt açtırdım peşini bırakmam bu işin , biz bu yola baş koyduk :)

• sanalistanbulkarta nays dan yukleme yok

en kolay nereden yükleme yaparım

geri cashback verecek?

• muhendizz M kullanıcısına yanıt

naysdan kendi appi üzerinden normal istanbulkartınıza yükleme yapıp sanalistanbulkarta ücretsiz transfer yapabiliyorsunuz

• Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu)

Arkadaşlar birkaç gündür İstanbul Kart'ımı Hepsiburada'ya kaydedemiyordum, dün Belbim'e kayıt actirmistim bugün sms geldi kartınız bloke olmuştur diye.
    Eski kartı iptal edip yeni sanal kart açtiktan sonra işlemi tekrarladım bu sefer oldu, söylemek istediğim kart ayarlarının orijinalini ellemeyin.
    Belki bu nedenden olmamıştır benim işlemim belki de hepsiburada sistemi ile alakaliydi, burdaki kimi arkadaş yaptı kimisi yapamadı , belbim de bilmiyor durumu ben yönlendirdim kızı beraber çözdük :)

• bu istanbulkart vizeleme 'yi yapmak lazim mi ...pazartesi kullandim sorun yokdu ve uygulamadan da bir uyari yok ama sene sonuna kadar yapin diye haberler goruyorum ..(2023 de aldim karti ve mobil kısımdan adima kayitli )

• streamin S kullanıcısına yanıt
    İndirimli ulaşım için kullananlar (öğrenciler, yaşlılar vs..) vizeleme yapıyor. Normal kullanıcının böylebir zorunluluğu yok... Gerçi İstanbul'da yaşayan bilir, bu kartları kimse tam basım olarak kullananyok ki. Bir toplu taşımaya biniyorum, yaşları 7'den 77'ye herkes indirimli ya da bedava kullanıyor. Herkes öğrenci ve 65 üstü mübarek! Yersen...

Ekrem Başgan şuna kesin bir çözüm bulsa, beleşçi sahtekarlar bir ayıklansa metrobüsler başta olmak üzere balık istifi taşınmaz millet.

Tek çare parmak izi kullanımına geçmek. Herkeste tek parmak izi olduğu için kimse kimsenin indirimli kartını kullanamaz konu kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 27 Aralık 2024; 12:31:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

İndirimli ulaşım için kullananlar (öğrenciler, yaşlılar vs..) vizeleme yapıyor. Normal kullanıcının böylebir zorunluluğu yok... Gerçi İstanbul'da yaşayan bilir, bu kartları kimse tam basım olarak kullananyok ki. Bir toplu taşımaya biniyorum, yaşları 7'den 77'ye herkes indirimli ya da bedava kullanıyor. Herkes öğrenci ve 65 üstü mübarek! Yersen...

Ekrem Başgan şuna kesin bir çözüm bulsa, beleşçi sahtekarlar bir ayıklansa metrobüsler başta olmak üzere balık istifi taşınmaz millet.

Tek çare parmak izi kullanımına geçmek. Herkeste tek parmak izi olduğu için kimse kimsenin indirimli kartını kullanamaz konu kapanır.
    30 yaş üstü öğrenci kartı kaldırdı. Bence örgün okuyanın kalkmaması lazımdı. Birde anne kart olayı var erkeklerde görüyorum.

• Pazarama cüzdana istanbulkart'tan yüklenen bakiye Pazarama alışverişi sayılmıyor sanırım. Alışveriş yapacağım tutarı cüzdana yükleyip kupon kullanmak istemiştim fakat onay mesajında "MOKA ödeme kuruluşu" diye yazınca emin olamayıp onay vermedim ve doğrudan kartla alışveriş yaptım.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Ekrem başgan hizmet bilmiyor çünkü, anne kart saçmaligi çıkartmış, hayır neden anneler ? mevzu fakirlikse fakir olana ver, trafiği azaltmaksa iş gidiş-geliş saatlerinde indirimli hak sun ...

metrobus yolunu beton yapmış 20 yıllık ömrü var diye, ama parçalı koymuş, titreye titreye gidiyoruz, Amerikadaki beton yollar öyle mi bi baksın.

neden kaydetmeye çalıştın ki hocam ? kayıtsız alışverişi tamamlayaydın

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kayıtsız da olmadı hocam o yüzden uğraştırdı baya.

• hepsiburada 699tl lik bir ürün alacağım ama limit ya da bakiyeniz yetersiz diyor

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

Kart ile ödeme yi seçeceksiniz cüzdan seçerseniz olmaz

• bilginorhan kullanıcısına yanıt
    evet öyleymiş ben de müşteri temsilcilerini arayıp öğrendim ve şimdi satın aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.