< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (20. sayfa)

-
-
nays ile Istanbul karta yükleme yapılıyor ama bu istanbul kart plus ,digital cüzdandaki bakiye ile odenecek o yüzden 2 kampanya birleşmez
-
Hayır, birleşir. İstanbulkart uygulamasına girdiğinizde İstanbulkart’ınızdaki bakiyeyi hesabınıza transfer edebiliyorsunuz. Hatta aktardığınızda bekleme süresi sonunda banka hesabınıza çekmeniz bile mümkün oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesap blokesini nasıl kaldırırız arkadaşlar? Aylık toplamda 2500 tl fazla işlem yapmam aslında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Slmlar ben istanbulkarttaki bakiyeyi aktardım normal de görünüyor qr kodla ödeme ekranında sıfır tl diyor qr la otobüse binmeye müsade ediyor bir türlü kullanamıyorum sorunu çözemedim
0 gözüküyor ama yinede ödemeyi yapıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onaylı hesap olursa haklisiniz
-
Bir türlü hesap onaylayamadık sürekli bir beyaz ekran geliyor
pazarama kampanyası bitti mi?
-
Arkadaşlar belirli bir cüzdan ve ön ödemeli kartlar diye bir başlık var mı dh forumda eğer yoksa bir tane başlık açıp her ay tüm kampanyaları paylaşıp her ay düzenli güncellemeyi düşünüyorum.
Edit: Biliyorum her ay başlık ayrı ayrı ama bunları tek başlıkta tüm kampanyalar olarak toplamayı düşünüyorum böylece vakit kaybının önüne geçebiliriz kampanya aramakla uğraşmayız.
Bitti
-
ben bilmem kaç saat uğraşıp yapmıştım ama mod hiç umursamadan forum kurallarına aykırı diye sildi konuyu, boşa uğraşma.
-
Peki hocam saolasın
Şok markette QR hata verdi kasada kaldım öyle , başına gelen oldu mu ?
biçen şok bim 1 kere bile ödeyemedim
telegram yada whatsapp grubu neden açmıyorsunuz o şekilde olmuyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 7 Mart 2025; 19:16:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nolcak böyle peki hocam? Kayıt mi açalım?
bunların sistemi bu kadar olur. a101de denedim çalışmadı. işbank posu ile denedim bilerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X