Şimdi Ara

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
86
Favori
38.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Memleketin çoğu bizim gibi partisiz olsa,her yanlışa birlikte yanlış diyebilse,vatanın asıl sahibinin milletin olduğunun farkına varsa yeminle Kuzey ülkelerinden iyi durumda oluruz.Deniz var,verimli topraklar var,yer altı madenleri var,gaz var,petrol var,nüfus var.Yani yok yok,sadece 1 tanesi olup da refah seviyesi çok yüksek ülkeler var.Ülkece zenginleşebilmemiz için bir ton kaynak varken neden dünyanın en yüksek enflasyonuna sahibiz,neden her geçen yıl alım gücü düşen bir ülkeyiz diye sorgulamıyoruz da sen ondansın sen bundansın diyerek birbirimizi yiyoruz,siyasetciler ise refah içinde yollarına devam ediyorlar.

• Arkadaşlar 11 martta migrostan qr ile alışveriş yaptım ama 1 kere telden 2 kere Whatsapp üzerinden fiş ile kayıt açılmasına rağmen iademi vermiyorlar, ne yapmak gerek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spydy6041 S kullanıcısına yanıt
    Benim ki daha vahim herşey tamam olmasına ve bunu fiş ve kampanya görüntüleriyle kanıtlamama rağmen vermiyorlar, sebep kampanyaya dahil market değilmiş bildiğin migros.

• Bugun soyle bir SMS yolladilar bana:

Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu)

153'u arayip sordum nedir ne degildir diye. Kartin aylik 5000 TL harcama limiti varmis megersem. Dedim ki madem boyle bir sey var niye sitede ya da uygulamada acik acik belirtmiyorsunuz, bunun ustunde yuklemeye izin veriyorsunuz. Ses yok.

Muhtemelen karti iptal edilen arkadaslar bunun ustunde islem yaptigi icin oldu. Kisitlama derken direkt hesap blokesi mi oluyor bilmiyorum, MT de harcama yapabilirsiniz dedi de hic hesabi riske atmak istemiyorum. İceride paramizi rehin aldilar bildigin sopa gosterip. İse bak arkadas.

2025 yilindayiz, asgari ucret 22 bin, adamlar aylik 5 bin soft limit koyup dahasini harcarsan cis yapariz diye SMS'le sekil yapiyor bir de, ahahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 8 Nisan 2025; 0:23:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hesaptan 2 farklı migrostan alisveris yaptım birinin aciklamasinda mjet yazdigi icin iade gelmedi. Sikayet maili attım. Bakalım kac güne gelecek.

• Bimden harcama yapmıştım. 200 iade yatmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke yatacağı tarihi belirtseler de insanlar panik atak geçirmeden huzur içinde iadelerini bekleseler. Gerçi bu gözler şunları da gördü; adamlar tarih yazmış "15inde yatacak" diye, buraya gelip "12si oldu hala neden yatmadı bilen var mı?" tarzında soru soranlar vs.

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    12 martta şok market 1007TL qr ödeme yapmıştım gelen giden yok

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu)

Diğer 2 hesabı arefe günü aynı Şok'da yapmıştım, onlar da geldi 2 gün önce. Tşk İstanbul kart

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Alışverişi QR ile öde deyince iade gelen bakiye görünüyor mu?

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Görünüyor, zaten 3 bakiyeyi de tek hesapta toplayıp, tekrar farklı harcamalarda kullandım, bitti

• İstanbulkartı yolculukta kullanıp abonman yapan var mı? Eğer varsa cashback veren ya da başka kampanya yapan yer var mı?2100tl abonman

• Selamlar, İstanbulkart dijital bakiyesini nays a atabiliyordum ama bu ay limit yetersiz uyarısı veriyor...

dijital bakiyeyi nakite döndürmenin en uygun alternatifi nedir şu an?

• Kapıcizzet kullanıcısına yanıt

Nays a atildigini bilsemde yapmiyorum nays yapmadigim halde 2/3 ay sonrada olsa eninde sonunda ist.kart plus sanal hesabini kapatiyor. Acmasida 3/4 ay rahat suruyor pek acmiyorda. O yüzden bazi güzel kampanyalari için kapanma riskini almiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan da alışveriş yaptırmadi sadece paycellde çalışıyor şu an ama o da komisyon kesiyor her yüklemede...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.