< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (27. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet hocam görünüyor bakiyenin tamamı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İadelerin çoğunu yatırmıyorlar. Ayrıca fiş gönderilmesine rağmen ''kampanyaya ait alışverişiniz yoktur'' diye üstüne yalan beyanda bulunarak, yine yatırmıyorlar... ASLA RİSK ALMAYIN, KULLANMAYIN, KAMPANYALARINA İNANMAYIN.
Not: Forum yöneticileri İBB'den maaş alıyor galiba, yatmadı diyenlerin mesajlarını yok ediyorlar...
www.sikayetvar.com
İstanbulkart Plus Kampanyasında Geciken İade Ve Bahanelerhttps://www.sikayetvar.com/belbim-istanbulkart/istanbulkart-plus-kampanyasinda-geciken-iade-ve-bahaneler -
www.sikayetvar.com
QR Kod İle Yapılan Ödeme İadesi Sorunuhttps://www.sikayetvar.com/belbim-istanbulkart/qr-kod-ile-yapilan-odeme-iadesi-sorunu -
-
18 Mart'ta kayıt açtım dönüş bile yapmadılar bana, açılan kaydı sorguladığımda devam ediyor yazıyor.
Telefonu değiştirdim. Cihaz eslenme hatası verdi, sanal karta ulaşamıyorum. İstanbul'da değilim, 153 buranın belediyesi açıyor. Mail attım. Başka ne yapılabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0212 153 00 00
Bu numarayı arayın.
Bu ay kampanya yok galiba?
Daha da kampanya gelmez
Ulen Eko, kendini de yaktın bizi de
Daha öncede kampanya iademi yapmadılar. 20 marttan beri de son iadeyi yapmadılar. Açıklama ne: QR ile ödeme yapmamışım, işlemi sanalkartplus ile yapmışsınız. 153 deki arkadaşa soruyorum sanalkartplus la nasıl ödeme yapabilirim migros kasasınsında? evet yapamazsınız çünkü sanalkart diyor. Kullanmam tavsiye etmem. Semtinden geçmem. Polemiğe girmeye de gerek yok diploma falan bu memlekette bir yere gelip te sicili temiz olan kimse olmadığı için yok şöyle yok böyle demeye gerek yok. Adam 1000 TL ye 200 tl iade kovalayan bizim gibilere bile madik atıyor ya dah neler yapmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spydy6041 -- 14 Nisan 2025; 9:52:5 >
en son hadi silkeleyin demeseydi iyiydi.
-
Hesabı bloke olupta açtırabilen oldu mu acaba? Benim mart ayının başında bloke oldu hiç arayıp bir şey sormadım herhangi bir işlem başlatmadım. Deneyip olumlu yanıt alabilen oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X