Şimdi Ara

Sanal kart seçeneği olan bankalar hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Esas kartımda yüklü miktar para olduğu için:

1) sanal kart oluşturula bilen banka arıyorum. Veya birkaç tane bankomatik kartı veren bankada (işbankası tarzında) ola bilir

2) oluşturulan sanal kartlar (veya bakkomatik kartlar) daim aktif kalsın, ikinci sanal kart oluşturduğum zaman birinci silinmesin. istediğim zaman limitlerini değiştire bileyim. İstediğim zaman eski deaktif etdiyim yada limitini sıfırladığım sanal kartları tekrar dan aktif ede bileyim. Bununla ilgili bir kısıtlama varmı?

3) maksimum aktif sanal kart sayısı ne kadar? paparada kartı deaktif edince ayda 10 tane açmakla sınırsız sayıda oluyordu

Papara ve işbankası ile ilgili birkaç defa sorun yaşadım, onları kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karb10_ -- 2 Ekim 2024; 17:37:46 >

• hesap kartı mı kredi kartı mı

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Fark etmez. Benim için önemli olan özellik, maksimum hesaba bağlı sanal kart sayısı ne kadar? paparada kartı deaktif edince ayda 10 tane açmakla sınırsız sayıda oluyordu

• Karb10_ K kullanıcısına yanıt

en fazla sanal kartı teb kredi kartına sunuyor. günde 3 adet galiba.

denizbank, yapı kredi, vakıfbank, ziraat, garanti bunlarda hem kk ya hem de banka kartına sanal kart alıyor.

vakıfbank ve burganbank da da aynı hesaba/karta bağlı aynı anda birden fazla sanal kart oluyor.

ykb de yıllık 10 adet onu biliyorum. ziraat de böyle bişey. ama teb dışında diğerlerinde kart oluşturma limiti nedir fikrim yok.

pep de de visa logolu olanda ayda 10 adet, tanesi 1tl. 10u geçince tanesi 5tl. troy loglu olanda tanesi 1tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.