Şimdi Ara

Sanal Makina Kurulumlarına Uygun bir Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir notebook almayı düşünüyorum ve kullanma amacım daha çok iş ile ilgili çalışmalarımı yapabilmek olacak.
    Yani gerkirse bir kaç sanal makina kurup çalıştırmak, kendi çapımda testler yapmak, bazı veritabanı uygulamaları kurmak vb. Oyunla aram pek yoktur. İşlemci i5 mi i7 mi olsun pek karar veremedim, Ram en azından 8GB olmalı.

Buna göre bir model tavsiyeniz olabilir mi ? Genel olarak Asus yada DELL düşünüyorum.
    Teşekkürler,

• Bütçe belirtmemişsiniz, genel bir yorum yapayım.

Sanal makine işlerinde HQ işlemcili bilgisayarlara yönelmeniz daha iyi bir seçim olacaktır.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V11-1.html#.WR1_OGiLTDc

Bütçeniz buna yetiyorsa iyi bir seçim olacaktır. 7.nesil i7 HQ serisi işlemci ve 8 GB RAM.
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak biraz daha aşağı olabilir, aslında ekran kartından ne kadar taviz versek iyi olacak.
    Ben şu modeli buldum Asus X550VX-DM324D, işimi görür gibi sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroemre -- 18 Mayıs 2017; 15:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroemre

Fiyat olarak biraz daha aşağı olabilir, aslında ekran kartından ne kadar taviz versek iyi olacak.
    Ben şu modeli buldum Asus X550VX-DM324D, işimi görür gibi sanki ?

Donanım bazında işinizi görür, kronik sorunlu olduğu söyleniyor, ana konusuna bir bakın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.