Şimdi Ara

sanal modifiye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
807.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendende 3 oLsun aLkancım Başarılarının Devamını Diliyorus Gurur Duyuyorus Senle Toprağım Bu Proje Tutucak Gibi Gözüküyo ALLAH Yolumzu Açık Etsın Bı Tutarsa Gerçekleri İle Oyanamaya Başlıyıcas İN$aLLah
    ( Çizim Senden Proje Yönetim Bağlama Benden ) Hadi Hayırlı TRa$Lar ...!

• quote:

Orjinalden alıntı: Bubbly

Bendende 3 oLsun aLkancım Başarılarının Devamını Diliyorus Gurur Duyuyorus Senle Toprağım Bu Proje Tutucak Gibi Gözüküyo ALLAH Yolumzu Açık Etsın Bı Tutarsa Gerçekleri İle Oyanamaya Başlıyıcas İN$aLLah
    ( Çizim Senden Proje Yönetim Bağlama Benden ) Hadi Hayırlı TRa$Lar ...!

:) deli adam

İnşallah tutar kardeşim. MODm senın de güzel seçim bizim şirketten de bayağı bir kişiye sordum üye değiller sadece seçimlerini söylediler çoğunluk 1, 10, 2 dediler. Valla herkez farklı bir şey söylüyor. bi anket sitesi var oraya koyucam bakalım ne olacak 50.000 nin üzerinde kullanıcı ankete katılıyor orada değerlendiricem size de haber veririm bi oy atarsınız artık ;)

• kardeşlerim selamlar...

yahu sizden bir ricam var benim kullanıcı adım alkandemirlek ya ben bunu değiştirmek istiyorum forum da bulamadım sanırım öyle bir hakkımız yok. Peki adminlere rica etsek kime mail atıyım ? yada ne yapıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Mayıs 2007; 18:40:02 >
  • ADMİN HALLEDER ONU HACI DESTEK BÖLUMU VARSA SITENIN ORAYA BI RICA BELIRT
    :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bubbly

ADMİN HALLEDER ONU HACI DESTEK BÖLUMU VARSA SITENIN ORAYA BI RICA BELIRT
    :)

Yok be olm çok baktım hiç bir şey yok ancak sizin menü de ŞİKAYET ET bölümü var seni şikayet ediyim mi len :) belki tutar
  • arkadaşlar ben de sevdiğim araçlardan biri olan Polo Classic i yapmaya çalıştım. Beğenmeniz dileğiyle
     sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 9 Mayıs 2007; 22:40:50 >
  • güzel olmuş modm...camların kenarlarına biraz daha özenmelisin bence...

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

arkadaşlar ben de sevdiğim araçlardan biri olan Polo Classic i yapmaya çalıştım. Beğenmeniz dileğiyle
     sanal modifiye

Canım kardeşim eline sağlık gene güzel bir çalışma çıkarmışsın fakat şunu söylemeliyim ki her çalışmanda far üstü kaş yapıyorsun dikkatli bakarsan kaşlar far üzerinden geçerken far üzerindeki kaput kenarları belli olmuyor. Yani far üstünde kalan kaput bir acayip duruyor diğer çalışmalarına baktım dediğim gibi bi bulanıklık var ve gerçekçi durmuyor.

EMEĞE SAYGI...

• Alkan dostum , kullanici ismini degistiremiyorsun , daha once sormustum ben..
  • MODm :) polo nun orjinalini istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tvsapachester

Alkan dostum , kullanici ismini degistiremiyorsun , daha once sormustum ben..

Yönetim den cvp geldi :) bakalım ne olucak.
  • Ne o yaw herkez öldü galiba ne eleştri ne yeni resim nede başka bir şey herkez sustu :) ?

Bakın aklıma ne geldi biliyormusunuz tabiki yanlış anlaşılmasın bir resim koyalım ortaya hep beraber modifye edelim. yani Diyelim ben bi resim koydum orjinal boyutta ve tertemiz. bunu sıra ile alıcaz birimiz far birimiz yazı birimiz bilmem ne şeklinde ortaya güzel bir şey çıkaralım bu tabiki bir fikir siz ne düşünürsünüz saygı duyarım?
  • Nasıl olmuş bu işe yeni başladım yorum yazın lütfen ... 2sinde de 350z de çalıştım aynı resimde...

sanal modifiye

sanal modifiye

• quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

Ne o yaw herkez öldü galiba ne eleştri ne yeni resim nede başka bir şey herkez sustu :) ?

Bakın aklıma ne geldi biliyormusunuz tabiki yanlış anlaşılmasın bir resim koyalım ortaya hep beraber modifye edelim. yani Diyelim ben bi resim koydum orjinal boyutta ve tertemiz. bunu sıra ile alıcaz birimiz far birimiz yazı birimiz bilmem ne şeklinde ortaya güzel bir şey çıkaralım bu tabiki bir fikir siz ne düşünürsünüz saygı duyarım?

Biz napicaz Alkan Malum photoshop bilmiyoruz :)
  • quote:

Ne o yaw herkez öldü galiba ne eleştri ne yeni resim nede başka bir şey herkez sustu :) ?

Bana uyar hocam resmi koyun uğraşırız üstünde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arwen_17

Nasıl olmuş bu işe yeni başladım yorum yazın lütfen ... 2sinde de 350z de çalıştım aynı resimde...

sanal modifiye

sanal modifiye

hocam ilkine nazaran ikinci çalışman daha güzel ama resimleri ya link halinde ya da imaj halinde koyarsan herkes görür.

• quote:

Orjinalden alıntı: ModM

quote:

Bana uyar hocam resmi koyun uğraşırız üstünde :)

Tamam o zaman yarın yapıyoruz herkez okusun bilsin ki herkez bir şeyler katsın. Yarın uygun bir resim buluruz herkez atar seçim yaparız başlarız ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: Arwen_17

Nasıl olmuş bu işe yeni başladım yorum yazın lütfen ... 2sinde de 350z de çalıştım aynı resimde...

sanal modifiye

sanal modifiye

Düşüncelerin güzel yani hayel gücü çok önemli bunu sende görebiliyorum fakat uygulama yaparken aceleci olmuşsun biz bir araba modifiye için daha doğrusu şahsım adına konuşayım 3 yada 4 saatimi veriyorum. sende zamanını uzat aceleci olma ve bakış açın her seferinde dışarıdan biriymiş gibi bakıp hatalarını görmeye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 10 Mayıs 2007; 17:00:19 >

• ooooo ticarilerede el atmışız.connectte ducato da süper olmuş tebrikler.bi de tır koyalım da tam olsun o zaman
     sanal modifiye
     sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruge -- 10 Mayıs 2007; 19:33:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ruge

ooooo ticarilerede el atmışız.connectte ducato da süper olmuş tebrikler.bi de tır koyalım da tam olsun o zaman
     sanal modifiye
     sanal modifiye

eyvallah hocam sağolasın bu tır da hakikaten süper olmuş yani artık böyle tırları yollarda görmek isteriz ama sonra onlar da binek araçlarla kapışmaya kalkmasınnn o zaman şansımız olmaz işte valla

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.