Şimdi Ara

sanal modifiye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
807.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mchll

evvet.bende jeep yaptım.nasıl olmuş...

sanal modifiye

oooo hocam jantlar 10 numara ya harbi güzel olmuş ama jantları biraz fazla mı büyütmüşsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 10 Mayıs 2007; 15:18:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: htrd

*ModM bu ne hız bea kardeş..her 2 çalışmanda güzel olmuş..ama 2.nin rengi biraz kötü sanki..

*mchll kardeş orjinal resmi de koyabilirsen daha iyi bir karşılaştırma yapabiliriz

eyvallah abi ya nabalım can sıkıntısından devamlı bişey yapmaya çalışıyoruz naçizane ama dediğin gibi galiba renk biraz cırtlak olmuş
  • Şimdi koydum orjinali.yav jantlar fazla mı büyük olmuş????evet büyük olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 6 Mayıs 2007; 22:59:39 >
  • Bende de böyle bir şey çıktı :) bu arada hepinize selamlar

******************************************************************************************
     sanal modifiye

******************************************************************************************

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 7 Mayıs 2007; 16:12:03 >
  • Alkan dostum yaptin yine yapacagini , yine bir Alkan klasigi .Eline saglik , 10+ numara

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvsapachester -- 7 Mayıs 2007; 18:13:52 >
  • Eyvallah canım kardeşim şükrü

Yapıyoruz işte kafamıza göre bir şeyler çok ta mükemmel değil aslında çok eksiklerim var ama çok yakında sınırsız kasıcam, pazar günleri de artık taksi ye çıkmıyacağım evde full force kasacam anasını satayım yani amaç modifiy değil amaç genel anlamda bilgiyi geliştirmek, genişletmek.

Bu arada Doğan da çok yakında geliyor :) saygılarım la kardeşlerim..
  • alkandemirlek; hocam eline sağlık araca değişik bir hava katmışsın ama benim de naçizane bir kaç söyleyeceklerim var, mesela ön kapıdaki çıtayı kaldırsaydın belki daha da hoş olurdu bir de tamponda galiba bana bahsettiğin o ışık fazlalığı var ama farlar konusunda pek bildiğim olmadığından belki bir bildiğin vardır yani yanlışım varsa düzelt hocam. ama gerçekten araç değişik ve hoş olmuş emeğine sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

Bende de böyle bir şey çıktı :) bu arada hepinize selamlar

sanal modifiye

Valla kardeşim benim gördüğüm 3 tane falan yuvarlak var.
    2 tanesi sarı, diğeri de mavi zaten fazla gözükmüyor. O kadarı normal be sende :) ben düşüre düşüre o kadar a düşürdüm yoksa gene vardı 15 tane falan. Bu arada çıta ilr birlikte altındaki çıkıntıları falan da sildim ama MAL gibi durdu araba. Gerçekçiliği ne kadar kaybedersen harbi harbi orjinalliğini yitiriyor. Her şeyi denedim he bu arada 4 saatimi aldı dersem inanırmısın? Tabi bu olaylar biliyorsun dene yanıl la oluyor. Siliyorum olmuyor ekliyorum kötü duruyor şunu böyle yapsam nasıl olur vs vs. derken harbi harbi 4 saatimi aldı. He bu arada yanlışım varsa düzelt demişsin tabiki yanlışın yok görmen ve eleştri yapman güzel. Bende senin dediğin gibi baktım bi an. ama o kadar 3 effect olur normaldir. Yeni Orjinal resimler bekliyoruz..

Saygılar Doğanı da yarın biter sanırım :) Doğan için önerileriniz varsa söyleyin şimdiden yapıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 7 Mayıs 2007; 16:33:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tvsapachester

Alkan dostum yaptin yine yapacagini , yine bir Alkan klasigi .Eline saglik , 10+ numara

sanal modifiye

hocam yanlış anlama da şu efes pilsen logosunun burda ne işi var anlamadım. alkollü araç kullananlara karşıyım ona göre
  • alkandemirlek emeğine sağlık.güzel olmuş valla.

yanlız anlamadığım bişey var. "Gerçekçiliği ne kadar kaybedersen harbi harbi orjinalliğini yitiriyor" demişşin.bu lafına göre jantlar fazla gerçek dışı.yanlış anlama bence sanal tunning in amacı gerçeğe bağlı kalmak olmamalı.
    tıpkı senin yaptığın gibi.bence 10 numara.hem bi tunning kadar gerçekci tekerleklerden dolayıda bi o kadar sanal...
  • quote:

alkandemirlek emeğine sağlık.güzel olmuş valla.

yanlız anlamadığım bişey var. "Gerçekçiliği ne kadar kaybedersen harbi harbi orjinalliğini yitiriyor" demişşin.bu lafına göre jantlar fazla gerçek dışı.yanlış anlama bence sanal tunning in amacı gerçeğe bağlı kalmak olmamalı.
    tıpkı senin yaptığın gibi.bence 10 numara.hem bi tunning kadar gerçekci tekerleklerden dolayıda bi o kadar sanal...

Eyvallah kardeşim saolasın.Bugun Doğan geliyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

quote:

Orjinalden alıntı: tvsapachester

Alkan dostum yaptin yine yapacagini , yine bir Alkan klasigi .Eline saglik , 10+ numara

sanal modifiye

hocam yanlış anlama da şu efes pilsen logosunun burda ne işi var anlamadım. alkollü araç kullananlara karşıyım ona göre

GERCEKTE OLMASADA SANALDA ICIP KULLABILIRSIN DEMEK :) KARBON FALAN OYNARKEN MESELA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvsapachester -- 8 Mayıs 2007; 10:07:16 >

• Benden Bu kadar :)

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 8 Mayıs 2007; 14:44:48 >
  • @alkandemirlek
    hocam doğan güzel olmuş ama keşke biraz daha büyük boyutlu resmini koysaydın o zaman daha ayrıntılı görebilirdik ama eline sağlık. ben de ilk üzerinde çalıştığım araç olan Logan ı tekrar elden geçirdim. nasıl olmuş ?
     sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 8 Mayıs 2007; 14:32:02 >
  • Hepinizin ellerine sağlık.Çok güzel olmuşlar.Haftasonu gelsin bende bi el atacam
  • quote:

Hepinizin ellerine sağlık.Çok güzel olmuşlar.Haftasonu gelsin bende bi el atacam

eyvallah abi sağolasın sabırsızlıkla bekliyoruz
  • ModM logan çalışman için şunları söyleyebilirim. Kesinlikle renk cırtlak kaçmış gene çok açık renk çok acayip duruyor, tekerlerin yanakları tırtıklı tırtıklı onun harici bir şey göremedim camları biraz daha karart, tekerlerin tırtıklarını yok et bir 2 şey daha eklersen güzel olur.

Bana yolla orjinalini maili biliyorsun bende bi bakıyım.
  • Bu arada resmi biraz daha büyüttüm. Biraz daha büyüteyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 8 Mayıs 2007; 14:46:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

ModM logan çalışman için şunları söyleyebilirim. Kesinlikle renk cırtlak kaçmış gene çok açık renk çok acayip duruyor, tekerlerin yanakları tırtıklı tırtıklı onun harici bir şey göremedim camları biraz daha karart, tekerlerin tırtıklarını yok et bir 2 şey daha eklersen güzel olur.

Bana yolla orjinalini maili biliyorsun bende bi bakıyım.

hocam yalnız o tekerlekteki tırtıklar benden kaynaklanmıyor ki orjinalinde öyle bir tırtık yok yani sanırım forumdaki sistem resmi otomatik küçülttüğü için öyle tırtık varmış gibi gözüküyor. eleştirilerin için teşekkürler

• eyvallah ne demek resim geldi ve inanılmaz net ve orjinal resim. Yarın da logan la uğraşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 8 Mayıs 2007; 15:28:40 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.