Şimdi Ara

sanal modifiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
807.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mchll

selamlar.kia ceed topiğinede koymuştum.burayada koyuyum bari.abartılmamış sade bi modifiye...

sanal modifiye

Dostum çalışman güzel fakat tekerlikleri ince lastik düşüncesi olmamış niye diceksin lastik jantlarını büyütmeyi unutmuşsun lastikler çok minik duruyor

sanal modifiye

• Evet ben sadece jantları büyüttüm.birazda lastikleri büyütseydim daha iyi olurdu dediğin gibi.teşekkürler
  • Bi dene bakalım bende merak ettim camlara da film çekebilirsen iyi olur bi bakalım
  • biraz daha oynadım

sanal modifiye
  • quote:

biraz daha oynadım

sanal modifiye

He işte güzel oldu fakat tekerleri büyütünce kalitesi düşmüş. şu resmin orjinal halini gönderirmisin bana
    bende bi çalışma uygulayım tabi senin için problem teşkil etmesse. He birde Şu a harfi gibi araca yama şeklinde jpg,gif neyse onlardan yollarsan çok sevinirim. Başarılar kardeşim. Bende bir şeyler yapıyım.

alkan.demirlek@metroelektronik.com.tr

• mchll

Böyle bir şey çıktı ortaya :)

******************************************************************************************
     sanal modifiye

******************************************************************************************
  • quote:

Orjinalden alıntı: htrd

yok bea usta harbi ilerletmişsin sen işi. benimde vaktim ve photoshopu adam gibi kaldırabilecek bir bilgisayarım olsa...modifiyenin belini kıracamda sorma işte...
    diğer arkadaşlar gibi yanlış anlamazsan sana bir öneride bulunmak istiyorum..ne ilim kapı kolları, farlar, arka kapının rayını felan metalik gri yapmayı denesene bi..sanırım ozaman biraz daha çekici olabilir araban. çekiciliğine çekicilik katmış olursun

abi senin dediğini opel combo da yaptım da gözüm kırmızılıya alıştığından pek hoş gelmedi ama transit connect e yaptım ben de onu ama buna oldu galiba
     sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 5 Mayıs 2007; 15:09:31 >

• çok güzel olmuş alkandemirlek .eline sağlık kardeş.rengiyle flilanda oynamışsın.güzel vallahi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 5 Mayıs 2007; 15:12:31 >
  • modm senn transit de manyak olmuş eline sağlık...
  • quote:

modm senn transit de manyak olmuş eline sağlık...

eyvallah abi sağolasın. senin çalışman da sade ve hoş olmuş eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

quote:

yok bea usta harbi ilerletmişsin sen işi. benimde vaktim ve photoshopu adam gibi kaldırabilecek bir bilgisayarım olsa...modifiyenin belini kıracamda sorma işte...
    diğer arkadaşlar gibi yanlış anlamazsan sana bir öneride bulunmak istiyorum..ne ilim kapı kolları, farlar, arka kapının rayını felan metalik gri yapmayı denesene bi..sanırım ozaman biraz daha çekici olabilir araban. çekiciliğine çekicilik katmış olursun

abi senin dediğini opel combo da yaptım da gözüm kırmızılıya alıştığından pek hoş gelmedi ama transit connect e yaptım ben de onu ama buna oldu galiba
     sanal modifiye

sanal modifiye

Canım kardeşim çalışman çok güzel sadece renk biraz açık olmuş ve far için verdiğin effectler inanılmaz derece de çok olduğundan çalışmanın %40 ını götürmüş. Tekerin oradaki bulanıklık renk te belli oluyor.
    ama emeğin için teşekkür ederiz eline sağlık sende bir cevher gözüküyor dikkatli çalıştıktan sonra sende daha çok işler var kardeşim.

• alkandemirlek senin bilgisayarda fena değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

quote:

quote:

Canım kardeşim çalışman çok güzel sadece renk biraz açık olmuş ve far için verdiğin effectler inanılmaz derece de çok olduğundan çalışmanın %40 ını götürmüş. Tekerin oradaki bulanıklık renk te belli oluyor.
    ama emeğin için teşekkür ederiz eline sağlık sende bir cevher gözüküyor dikkatli çalıştıktan sonra sende daha çok işler var kardeşim.

ya far olayında haklısın galiba etrafa fazla ışık saçtı ama düzeltiriz sorun yok o bulanıklığı da sen söyledikten sonra baktım biraz daha alınabilir bulanıklığı.yorumların için sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 5 Mayıs 2007; 15:38:22 >

• quote:

alkandemirlek senin bilgisayarda fena değilmiş

Teşekkür ederim canım kardeşim bi ekran kartı kötü onu değiştiricem de bir türlü karar veremedim
  • quote:

ya far olayında haklısın galiba etrafa fazla ışık saçtı ama düzeltiriz sorun yok o bulanıklığı da sen söyledikten sonra baktım biraz daha alınabilir bulanıklığı.yorumların için sağolasın.

Ne demek kardeşim ayıpsın. Bu arada bi ufak hafat daha gördüm dikkatli bakınca anlaşılıyor. bakalım bulabilecekmisin :]
  • biraz daha bekle ekran kartı için.direct 10 u destekleyenler mi ne cıkacakmış.bişiler diyolardı.seninki yine iyi.bende fx5200 var.ehüüüü
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

quote:

Ne demek kardeşim ayıpsın. Bu arada bi ufak hafat daha gördüm dikkatli bakınca anlaşılıyor. bakalım bulabilecekmisin :]

sen böyle söyledin ya hayatta bulamam ne ki merak ettim valla

• quote:

biraz daha bekle ekran kartı için.direct 10 u destekleyenler mi ne cıkacakmış.bişiler diyolardı.seninki yine iyi.bende fx5200 var.ehüüüü

Çoktan çıktı link e bak bi en kral ekran kartları

http://www.metroelektronik.com.tr/tometro/pool/mailing/mali2.jpg

• quote:

sen böyle söyledin ya hayatta bulamam ne ki merak ettim valla

Ok işaretlerini takip et :) beyaz kısım yok oluyor cam yamuk gözüküyor sadece ayrıntı :)

sanal modifiye

• quote:

Bana transit in orjinalini yollarmısın üstünde çalışmak istiyorum. Resim orjinal ve çok net. hastayım öyle resimlere :) tabi kusuru yoksa.

alkan.demirlek@metroelektronik.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.