Şimdi Ara

sanal modifiye (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SnickersS

benden olsun
    Ferrari P4/5 Pininfarina Before
     sanal modifiye

Ferrari P4/5 Pininfarina After
     sanal modifiye

usta plaka hariç herşeyi çok beyendim helede TÜRK BAYRAKLARI harika

• quote:

Orjinalden alıntı: mofo

2 tanede benden arkadaşlar. pek bişey beklemeyin hareket olsun diye koydum.

sanal modifiye

sanal modifiye

çalışmalar gayet temiz üstad başarılarının devamını dilerim. bir şey sormak istiyorum. 2. çalışmanda ki modifiyeyi ordaki küçük resim üzerinde yapmadın değil mi? yani modifiye yaparken başka bir resim kullandın?

• @hatred hayır dostum normal jpg den yaptım sonra masanın üzerinde duran oyuncağınada aynı mod u yaptım(gazlı kalemle camları boyadım, jantlar başka bi arabadan ve nos sticker)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofo -- 4 Haziran 2007; 19:09:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gülşen-Ergin

EFRUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    sende bir şeyler yassana yaw bakıp kaçıyon

Ne diyeyim ki herşey süper, tam gaz devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

quote:

Post kasan yöneticiye
  • @alkan --- Dostum modifiyeler herzamanki gibi çok güzel.Yalızca 11.sayfada BMW deki farlardaki çerçevçe hoşuma gitmedi.Diğerini epey bi değiştirmşsin.Eline sağlık.

@modM --- Kardeş vosvos çok hoş olmuş.Eline sağlık.Fakat araba havada duruyor sanki...

@handofdoom --- İlk kez photoshop kullanan biri olarak süper bence.Hatalar var tabiki fakat ilk kez kullandığın için üzerinde fazla durmaya gerek yok bence

@SnickersS --- Ferrari baya güzel olmuş.Bayraklarda manyak gitmiş Ferrari ye.Bu arada hatred plaka gayet iyi

@mofo --- Sade mod yapmışsın.Güzel olmuş bende çok severim sade modu:Bence 2.araçdaki NOS yazısını hafif transparan yapsaydın daha iyi olurdu...

• @mchll dostum ilk yaptığım vosvosu diyosun sanırım ya evet renk tonundan ıdır nedendir anlamadım ama gerçekteen havadaymış gibi duruyor baktıkça benim de gözüme acayip geliyodu

@mofo hocam ilk yaptığın araçtan bir tane bende de resim vardı ama sen benden önce davrandın ama güzel olmuş araç ya eline sağlık da ikinci aracı be bilemedm nedir oun markası konsept falan mı? daha önce hiç rastlamadım.

@SnickersS abi senin de ferrarinin üstündeki Türk Bayrağı'na bittim ya cuk oturmuş tabiri caizse ama ben de plakaya katılamıyorum malesef

• quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Post kasan yöneticiye

Asıl sana

Bununla birlikte 3. mesajım bu bölüme, nasıl kasmak bu? Gölge gibi beni takip ediyorsun anlaşılan...

Konuya devam arkadaşlar, kusura bakmayın yer işgal ettim bazı iç ve dış kışkırtmalardan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 5 Haziran 2007; 1:52:07 >

• yav gecenin bu saatinde üşenmedim uğraştım ya çok hoşuma gitti ama bu araç ya küçücük iki kişilik gerçi biz öğrenciyiz 4 kişi de sığarız ama neyse ya merete yakıştı da
     sanal modifiye

bu da yeni Mini Cooper Van Mini baktı böyle olmıcak Van piyasasına da girdi adamlar hem mini falan diyolar ama maşşalah Van ı da baya bi genişe benziyor zaten yakında ticari mini de çıkartrlar hadi hayırlısı
     sanal modifiye

• quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

quote:

Teşekkürler efruz yorum için biraz uzun yazmışsın ama olsun :)
    he bu arada seni çekemeyenler var sanırım :) alptekin sana baskı yapıyor
    aptekin döveyim bak seni arkadaşıma dil uzatma :]

arkadaşlar herkezin emeklerine tek tek teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar herkezin çalışmaları çok güzel ellerinize sağlık.
    Bu aralar çok yoğunuz ama forumu takip ediyorum. En yakın zaman da görüşmek dileği ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

bu da yeni Mini Cooper Van Mini baktı böyle olmıcak Van piyasasına da girdi adamlar hem mini falan diyolar ama maşşalah Van ı da baya bi genişe benziyor zaten yakında ticari mini de çıkartrlar hadi hayırlısı
     sanal modifiye

sanki orjinali daha mı modlu gibime geldi güzel olmuşş

• arkadaşlar bende tır modifiye ediyim dedim nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum

sanal modifiye

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbk167. -- 5 Haziran 2007; 17:08:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StormKid

arkadaşlar bende tır modifiye ediyim dedim nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum
     sanal modifiye

niye türkiye bi plaka takmadın çok merak ettim dorusu
  • aldığım parça yabacı bi aractaydı

sanal modifiye

bu da plakasız hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbk167. -- 5 Haziran 2007; 17:33:37 >
  • Tır güzel olmuş eline sağlık arkadaşım
  • teşekkürler dostum teklif etmen yeter
    quote:

Orjinalden alıntı: hatred

@ruge ustacım indir netten sendeki bozuksa. valla yakınımda bir yerde olsan bende pscs2+crack+brushes+styles+plugin arşiv cdsi var verirdim. sorun olmazdı benim için. vallaha ruge ister inan ister inanma çizdiğin o resmi görünce ağzım açık kaldı. mükemmel olmuş üstad o naptın sen öyle. bunu photoshopda hayata geçirmek vardı bide

• Tır hoş olmuş eline sağlık kardeş
  • buda Turkish Versiyon
     sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnickersS -- 5 Haziran 2007; 19:04:49 >
  • al yazmalım
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.