Şimdi Ara

sanal modifiye (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ylmzdry resmin orjinalinide koysaydın keşke. yani bu resme bakarak 2 yorum yapabilirim

1-eleman oldukça profesyonel. resmin orjinali olmayınca modifiyeli gibi durmuyor kesinlikle.
    2-eleman çok akıllı resmin orjinalini salmış kazıklamaya çalışıo bizi
  • 3 kere açtım değiştirdim, görüşleriniz için saolun.
    Elimden bu kadarı geliyor,
    htrd diğer arkadaşlar için de aynen o şekilde ayrıntıya girersin umarım.
  • Ellerinize sağlık arkadaşlar,
    birbirinden güzel araçları görmek iyi oldu.
    Gözlere hitap edelim dimi
  • walla orjinali bende yok dediğim gib netten buldum çok professyonel gözükünce koyim dedim ama gerçekten resimde hiç hata yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylmzdry

walla orjinali bende yok dediğim gib netten buldum çok professyonel gözükünce koyim dedim ama gerçekten resimde hiç hata yok

dostum resimlerini imageshack.us a kayıt edersen resimleri görebiliriz.
    resimlerin gözükmüyor.
  • ben görebiliorum ama tamm oraya kayıt edim
  • DEĞİŞTİRLDİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

tmm hallettim sanırım. Olmuşmu ? ( Bir daha değiştirdim Ayna biraz biçimsiz durmuştu şu an daha iyi)

sanal modifiye

Arkadaşlar bu çalışmayı hani pizzanın resim çaldığı digimods.co.uk adlı site vardı ya işte oraya mail olarak gönderdim virtual cars bölümüne ekleyebilirseniz sevinirim tabiki taktir sizin dedim.
    bakalım beyeniceklermi :) ? gerçi beyeniceklerini fazla sanmıyorum ama belli de olmaz. Adamlar aşmışlar benimkisi çok amatör kalabilir.

• ylmzdry eline sağlık kardeşim fakat şey dicem arabanın orjinal halini koymazsan kimse ne yaptığını anlamaz ve yorumda yapamaz ki ben şimdi bakıyorum ne yaptı acaba diye düşünüyorum doğal olarak. Orjinal resmini koy sadece jantlarını bile değiştirsen bir emektir saygı duyar yorumumuzu yaparız :) umarım beni yanlış anlamamışsındır.
  • ALKAN NE OYNADIN ARABAYLA BE BABA :) AMA SON HALİ SÜPER OLMUŞ EKSİKSİZ. KUTLARIM
  • eyvallah yıldıray saolasın
  • Gene sessizliğe büründük hayırlısı bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek
    htrd diğer arkadaşlar için de aynen o şekilde ayrıntıya girersin umarım.

tabiki
  • ya dediğim gibi resmi ben modlamadım sadece nette gördüm hoşuma gitti... aracın normal halinden bi resim koydum aradaki farkı anlamışsınızdır artık
  • arkadaşlar.bu topicte sanal modifiye dersleri diye bir bölüm var mı?varsa kaçıncı sayfada,söylerseniz çok memnun olacam.bende başlamayı düşünüyorumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

arkadaşlar.bu topicte sanal modifiye dersleri diye bir bölüm var mı?varsa kaçıncı sayfada,söylerseniz çok memnun olacam.bende başlamayı düşünüyorumda.

eğer yani başlıosan çok basit arabalara paintten faln etek karlık spoiler faln yap...
    böle yaptıklarını koy bura bakalım nasıl olmuş sonra bi photoshopla devam et tabi dersleri bu sırada al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylmzdry

quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

arkadaşlar.bu topicte sanal modifiye dersleri diye bir bölüm var mı?varsa kaçıncı sayfada,söylerseniz çok memnun olacam.bende başlamayı düşünüyorumda.

eğer yani başlıosan çok basit arabalara paintten faln etek karlık spoiler faln yap...
    böle yaptıklarını koy bura bakalım nasıl olmuş sonra bi photoshopla devam et tabi dersleri bu sırada al...

ok.paintte yap derken.kopyala yapıştırla mı?
  • hayır ya basit tamponlar çiz mesela yani photoshop biliosan direk onla başla ama bilmiosan paintle başla mesela bir pejo 206 al buna deişik şeyler yap modifye edilmiş araçlarda ufak tefek deişiklik yap sonra dersleri oku faln
  • arkadaşlar bundan sonra sanal modifiye derslerinihttp://forum.donanimhaber.com/m_14709734/tm.htm bu link altından paylaşacağım. siz arkadaşlarında desteklerini bekliyorum. ayrıca sanal modifiye hakkındaki soru ve sorunlarınızı da o topicte dile getirirseniz bu konunun rahatlaması açısından yardımcı olmuş olursunuz
  • Allah Allaaah noldu bu konuya böyle arkadaşlar herkes dağıldı çok sessiz oldu kendimi bir garip hissettim. nerdesiniz arkadaşlar

ruge,ModM,cannibal,mchll,legion90,mofo ve ismini hatılarmadığım diğer çok değerli kardeşlerim. bi ses verin yahu
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.