Şimdi Ara

sanal modifiye (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki çalışmaaya bakın bunu da birisi çalmış şimdi fark ettim bu aracı pembe yapmış yanına logosunu koymuştu ama o çalışmayı bir türlü bulamadım

sanal modifiye
  • yahu bir insan neden çalma ihtiyacı duyar anlamam ya bu kadar mı olur yani sözüm meclisten dışarı belki bir açıklaması vardır bu arkadaşın ama eğer başka yerlerden alıp ben yaptım diye bize yutturmaya çalışıyorsa yuh olsun ona ya.
  • ulan sanal mod. sen nelere kâdirsin!
  • Sanal mod yapmayı bilmiyor da mı böyle çalıntı fotolarla karşımıza geliyor. Bilmiyorsa insan gibi söyler yardımcı olmaya çalışırdık.
  • Vallahi çok üzüldüm.Niye böyle bişey yapmayı düşündü.Kompleks flan mı yaptı...Vay be...
  • selam arkadaşlar ayrı kaldım uzun bı zaman sıteden :)) nasılsınız ? bakıyorum herkes tavan yapmıs arabalar dehset. yavastan bende baslıyım artık su sanal mod. a gerçi işten gucten vakıt yokta :)) mıllet bıde kaftiden çalıntı resım koymus ayıp.! söle bılmıyorum dıye yapmayı ogretelım :))
  • a3 e bittim ama harbıden super olmus emeğine saglık arkadaşım.! imprezadada ustalıgın ıgercekten konusturmussun kutlarım..
    quote:

Orjinalden alıntı: mofo

tekrar selamlar. arkadaşlarwww.digimods.co.uk adresindeki ve aynı sitenin forumundaki tasarımları incelemenizi tavsiye ederim.yarın bigün yine biri gelip o siteden buraya tasarımlar koyarsa kanmamış olursunuz. gerçekten çok güzel işler çıkarıyorlar ve forumun içinde derslerde var eminim size yardımcı olacak dersler vardır. herkese iyi forumlar.

yine eski çalışmalarımdan:

sanal modifiye

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bubbly -- 31 Mayıs 2007; 10:16:59 >

• yanlız dikkat ettinizmi pizza arşivimden bir kaç mod demiş yaptım dememiş :) ama seat harbı calıntı bellı plakayı barı değiştirseydin be :))))
  • ön far dısa bakıyo legion :) biraz abartı olmus hyundai dekı farlar değilmi bunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Bu da son çalışmam ufak tefek kusurlar herzaman war mazur görün. Fiat Stil o
     sanal modifiye

• Hocam önceden dediğim gibi farlar çok hoşuma gitti. Bütün arabalara deniyorum ama tam oturtamadım. Mazur görün. Hyundai de vardı evet. Yakın da bende bi Subaru göndericem
  • benim photoshop patladı galiba ya memry could not be allocated for the activation process.please close all the applications and try again diye uyarı veriyo.ne yapmam gerekiyo bunun için?cd side yok bende int den indirecem olmazsa yeniden.aslında bu aralar zamanımda yok finaller başladı ugraşamamda yinede ara verdiğimde bişeyler yapmak rahatlatıyodunapıym bende kendi arşivimden bikaç resim ekleym şimdilik
     sanal modifiye
     sanal modifiye
     sanal modifiye

•  sanal modifiye

sanal modifiye

işte buda son çalışmam bu aralar fazla vakit bulamadığım için pek fazla uğraşamıyorum 15-20 dk. da falan yaptım anca bu kadar oldu

• Herkeze selamlar Arkadaşlar bir kez daha, başka yerden çalarak kendi emeklerini vermiş gibi buraya yayınlayıp millet övgü bekleyen arkadaşımızı şiddetle kınıyorum. Önce emeğe saygı..

Evet arkadaşlar 1 haftadır işlerim dolayısı ile çalışmalarıma ara vermiştim ama tabiki her gün girip yorum yapıp çalışmaları kontrol ediyordum ve tekrar aranızdayım tam saat 11:30 da başladım şu an 17:36 yeni bitti 6 saatte anca bu kadar. Sevgiler Saygılar...

******************************************************************************************

sanal modifiye

******************************************************************************************

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 1 Haziran 2007; 17:40:34 >

• ALKAN eline saglik , harika bisey olmus bu be.Bmw z serisimi desem , porshmu desem , cok farkli..
  • Bu calismada benden gelsin arkadaslar.Sizinkiler kadar iyi olmasada elimizden geldigi kadar.

sanal modifiye
  • Ellerine sağlık şükrü, en sonunda yaptın yani yapacağını. Emeklerin için saol çok çaça ve orji olmuş
  • vay vay vay abi neler çıkmış neler ya bravo valla herksein ellerine sağlık. ya ben pek fazla giremiyorum bu aralar sınavlar kasmaya başladı ama mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum çok güzel çalışmalar var herkesin emeğine sağlık. hee tabi bu arada ben de bişeyler çıkarmaya çalıştım bir bakın bakalım nasıl olmuş. ama ben de baştan söyleyim resmin orjinalini digimods sitesinden aldım ama sadece orjinalini

sanal modifiye

• quote:

Orjinalden alıntı: ModM

vay vay vay abi neler çıkmış neler ya bravo valla herksein ellerine sağlık. ya ben pek fazla giremiyorum bu aralar sınavlar kasmaya başladı ama mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum çok güzel çalışmalar var herkesin emeğine sağlık. hee tabi bu arada ben de bişeyler çıkarmaya çalıştım bir bakın bakalım nasıl olmuş. ama ben de baştan söyleyim resmin orjinalini digimods sitesinden aldım ama sadece orjinalini

sanal modifiye

ModM aşmışın artık. MTV programlarındaki gibi sanki yeniden doğmuş.
    @alkan hocam 6 saate böyle bi çalışma pes doğrusu.

• @ ruge değişik bir çalışma olmuş usta. otobüslere ilgisi olan sadece bizim sınıftaki ali arkadaş sanırım. artık seni de öle biliyorum

@#cannibal# aracın rengi çok hoşuma gitti

@alkandemirlek aracın sol hava girşinde (tampondakinden bahsediyorum9 hata var. yoksa güzel bir çalışma ellerine sağlık

@tvsapachester usta arabanın renk güzel olmuş. ellerine sağlık. yanlız bişi sorak istiyorum arabanın orjinal hali daha doğrusu koyduğun resimdeki o küçük fotoğraf orjinal mi? sanki oynanmış gibi geldi bana.

@Mdom kardeş süpersin herzamanki gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatred

@tvsapachester usta arabanın renk güzel olmuş. ellerine sağlık. yanlız bişi sorak istiyorum arabanın orjinal hali daha doğrusu koyduğun resimdeki o küçük fotoğraf orjinal mi? sanki oynanmış gibi geldi bana.

Sanırım bi hata yaptım modifiyeli olan resim büyük olması lazımdı ben tam tersini yapmışım :) orjinal olan büyük olanıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvsapachester -- 1 Haziran 2007; 10:10:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.