Şimdi Ara

sanal modifiye (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hatred

@ legion90 çalışman için teşekkür ederim genel anlamda güzel fakat senin farlar biraz şaşı olmuş. yamuk duruyor

@ pizza abi o seatı ne tam olarak ne zaman yaptın hatırlıyor musun?

@mchll yorumun için teşekkür ederim bro. abi daha önce demiştim seat leon benim favorim diye. ondan biraz daha fazla özen gösterdim. çalışmalarımın beyenildiğini görmek kadar güzel birşey yok. teşekkürler. (ah aynı başarıyı davetiyelerde de gösterebilsem)

O seatı yabancı bi forumda bulmustum sadece ön far ile içindeki koltuk dizayn ları war idi benim gördüğümde ben de ön tampon jantlar ve kaputu kabartmıştım sadece.ewet haklısınız bir çok forumda bu seatı bende görmüştüm değişik stillerde modlayanlar war ben sadece kendime göre düzenledim biraz o kadar...

• *****************************************************************************************

sanal modifiye

*****************************************************************************************
  • quote:

arkadaşlar uzun zamandır çalışıtığım (3saat ) seat leon huzurlarınızda...

sanal modifiye

ÖN kaputu farları ile hatta filtreleri ile burdan almışsın yakaladım seni htrd :)
    *****************************************************************************************
     sanal modifiye

ama çalışman güzel olmuş kardeşim ellerine sağlık jantlar da tam uymuş bir tek kapı kolu rengi bulanık birde aracın üstüne doğru kenar çizgileri tepe tepeli olmuş

• :) Alkan mercedes in rengi çok hoşuma gitti böyle bir arabam olsaydı inan sana yaptırırdım :P
    bence süper olmuş sevgilerrrr
  • alkan @pizza yı iyi yakalamış :) vallahi bende hepsini kendi yaptı sanıyorum. insan resmi koyunca alıntı bir modifiyedir diye..

eee ne yapıyım kızmayın bana yorum yapıyorum :) ee nerde kalmıştık diğer arkadaşlarında araçları güzel emek verildiği de belli mercedes te faça olmuş alkan eline sağlık.

Htrd nin de arabası güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

@Legion90 --- Eline sağlık güzel olmuş.Yanlız ben bu farları bi yerden hatırlıyotum.Sanki getz de vardı??...

@Hatred ne yaptın koçum.Leon dan eser kalmamış.Baştan araba yapmışsın sen yahu...Çok güzel olmuş.İnan ki yaptığın iş gerçekten zor.Tampon olsun farlar olsun herşey farklı.Eline sağlık...

Hocam far hoşuma gitti baya her arabaya deniyorum ama tam oturtamadım daha.

• selamlar. uzun zamandır bu tarz işlerle uğraşmıyorum ama görünce anılarım canlandı. 2 adet tasarımımı sizlerle paylaşmak istedim. birde unutmadan bir arkadaş hiç değişiklik yapmadan bir ingiliz elemanın tasarımlarını apartıp buraya koymuş.insanları kandırmak yerine biraz uğraş verip ortaya birşeyler çıkarmaya çalışalım.lütfen başka tasarımları alıp burda yayınlamayalım.

http://img525.imageshack.us/img525/4539/2004maseratinewcoupegs2.jpg

http://img300.imageshack.us/img300/6890/2004vwgolfvwidenp9.jpg

image butonu çalışmadığı için bu şekilde koymak zorunda kaldım kusura bakmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: mofo

selamlar. uzun zamandır bu tarz işlerle uğraşmıyorum ama görünce anılarım canlandı. 2 adet tasarımımı sizlerle paylaşmak istedim. birde unutmadan bir arkadaş hiç değişiklik yapmadan bir ingiliz elemanın tasarımlarını apartıp buraya koymuş.insanları kandırmak yerine biraz uğraş verip ortaya birşeyler çıkarmaya çalışalım.lütfen başka tasarımları alıp burda yayınlamayalım.

sanal modifiye

sanal modifiye

evet dostum ilk önce ben bunu fark ettim. bi deniyim dedim ama zarf attım düştü saolasun :)

• quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek
    ÖN kaputu farları ile hatta filtreleri ile burdan almışsın yakaladım seni htrd :)
     sanal modifiye

eferin sana dikkatlisin. yorum için teşekkür ederim

•  sanal modifiye

hocam sen bu aracın aynen sedan versiyonunu koymuşsun

şaka bi yana iki çalışman da çok güzel olmuş tebikler ayrıca htrd dostum senin seat de baştan değişmiş he bir de unutmadan alkan senin mercedes te afili olmuş yani ah bi de bunların gerçekleri olsa ne güzel olurdu ama bizim sadcece sanalda kalır bu gidişle herkesin eline sağlık...

• Evet aynen dediğin gibi serkan anca sanal da görürüz. Ama ALLAH' ın işide belli olmaz hani :)
    HTRD rica ederim kardeşim.
    diğer arkadaşın da aracı uzatma çalışması orji olmuş ellerine sağlık.
  • quote:

selamlar. uzun zamandır bu tarz işlerle uğraşmıyorum ama görünce anılarım canlandı. 2 adet tasarımımı sizlerle paylaşmak istedim. birde unutmadan bir arkadaş hiç değişiklik yapmadan bir ingiliz elemanın tasarımlarını apartıp buraya koymuş.insanları kandırmak yerine biraz uğraş verip ortaya birşeyler çıkarmaya çalışalım.lütfen başka tasarımları alıp burda yayınlamayalım.

http://img525.imageshack.us/img525/4539/2004maseratinewcoupegs2.jpg

http://img300.imageshack.us/img300/6890/2004vwgolfvwidenp9.jpg

Mofo eline saglik , cok iyi olmus.Bu resmi bu arabanin fabrikasi gorse , inan sedan üretime gecerler.

• quote:

birde unutmadan bir arkadaş hiç değişiklik yapmadan bir ingiliz elemanın tasarımlarını apartıp buraya koymuş.

dimi abi bencede o yapmamış bunları bir ingilize ait. zaten bi türk nden modifiye yaptığı arabasına ilgiltere plakası taksın.zaten ben şimdiye kadar ki türk tasarımlarının hiç birinde plaka görmedim e be kardeş madem çok sevdin arabayı bizimle paylaşmak istedin bari alıntı olduğunu falan belirtseydin
  • quote:

quote:

birde unutmadan bir arkadaş hiç değişiklik yapmadan bir ingiliz elemanın tasarımlarını apartıp buraya koymuş.

dimi abi bencede o yapmamış bunları bir ingilize ait. zaten bi türk nden modifiye yaptığı arabasına ilgiltere plakası taksın.zaten ben şimdiye kadar ki türk tasarımlarının hiç birinde plaka görmedim e be kardeş madem çok sevdin arabayı bizimle paylaşmak istedin bari alıntı olduğunu falan belirtseydin

:) evet htrd sana katılıyorum arkadaşım insan alıntı olduğunu söyler bizde öve öve bitiremedik adamı.
    baksana sesi bile çıkmıyor rezil oldu :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Gülşen-Ergin

quote:

quote:

:) evet htrd sana katılıyorum arkadaşım insan alıntı olduğunu söyler bizde öve öve bitiremedik adamı.
    baksana sesi bile çıkmıyor rezil oldu :)

İnaşallah diğer resimleride böyle değildir
    @mofo çalışmalar süper olmuş ellerine sağlık

• tekrar selamlar. arkadaşlarwww.digimods.co.uk adresindeki ve aynı sitenin forumundaki tasarımları incelemenizi tavsiye ederim.yarın bigün yine biri gelip o siteden buraya tasarımlar koyarsa kanmamış olursunuz. gerçekten çok güzel işler çıkarıyorlar ve forumun içinde derslerde var eminim size yardımcı olacak dersler vardır. herkese iyi forumlar.

yine eski çalışmalarımdan:

sanal modifiye

sanal modifiye

• mofo çalışmalar için ellerine sağlık emek vermişsin belli zaten. ellerine gözlerine sağlık.
    bölümde yeni arkadaşlarımızı görmekten kıvanç duymaktayız.

Pizza arkadaşımız da harbi sağolsun başkalarının yaptıklarını alıp yayınlıyarak yorum bekliyor. bumudur emeğe saygı?

neyse kapatalım konuyu arkadaşlar. Bundan sonra yapacak bir yüzü kalmadığı düşünüyorum umarım kendi çalışmaları ve emekleri ile yayınlama yapar..
  • @mofo çalışmalar çok güzel özellikle de Audi gerçekten reel olmuş.
  • @mofo kardeş verdiğin site için çok teşekkür ederim. bu gavurlar ne çalışmış öle bea. azım açık kaldı. biz şurda copy/paste olayında bile ne kadar çok kasıyoruz. adamların yaptıklarına bakın bir örnek.

http://digimods.e-/visionit.co.uk/showthread.php?t=36305

http://digimods.e- den sonraki (-) işaretini kaldırın

• ARKADAŞLAR BİR ŞEY DAHA YAKALADIM BU ADAMIN HER ŞEYİ SAHTE GEÇEN YAYINLADIĞI ARABALARIDA AYNI YERDEN ALMIŞ.

BEN BİR TANESİ DAHA YAKALADIM. ALTTAKİ RESMİ GÖRÜYORSUNUZ. NEREDEN ALDIĞININ LİNKİ DE O SİTE İŞTE TIKLAYIN GÖRÜN

sanal modifiye

http://digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/vauxhallcorsa2.jpg

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.