Şimdi Ara

sanal modifiye (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

sanal modifiye

usta naptın sen böyle yahu. gerçekten bambaşka birşey çıkmış ortaya vallaha süper
    ama bişi diyicem.. aynaya yaptığın eklemeyle o kapı nası açılıcak

Modm senin çalışmada baya güzel olmuş. uğraştığına deymiş doğrusu

• Oy oy oy...İşlere bakın yahuu....

ModM --- c-max i sevmezdim artık seviyorum Süper

Ruge --- Yine bir konsept yapmışsın.Eline sağlık...SÜper
  • @Ruge sis farı biraz abartı gibi olmuş ama aracı baştan sonra değiştirmişsin eline sağlık.
    Emeğe Saygı
  • Modm C-Max süper olmuş ellerine sağlık Ruge senin Puntoda süper aracı baştan yaratmışsın

Bu arada birşey soracağım photoshopun hangi sürümünü kullanıyorsunuz siz ben hala 7.0 kullanıyorum ilk onla başladım onla devam ediyorum ama artık yetmemye başladı 9.0da ek özellikler çok hoşuma gitti ( red eye tool gibi mesela ) bu ay kotayı ayarlayabilirsem onu kullanmaya başlıyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 28 Mayıs 2007; 0:27:14 >
  • Arkadaşlar valla o kadar çok mesa yazılmışki 15 dk mı aldı yetişmek için. Tek tek yazılanları okudum.
    öncelikle htrd arkadaş için şunu söyemeliyim ki inanmasını istiyorum bundan sonra hiç kalp kırıklığı olmadan, birbirimizi rencide etmeden bir dostlukla, aile bağı gibi birbirimize sarılıp destek çıkıp kollayalım.
    bundan sonra daha farklı olacağımızı ümit ediyorum.

ruge sana gelince çalışma çok güzel ellerine sağlık kardeş.
    modm senin cmax ta güzelmiş fakat rengi cancanlı olmuş :)

birde arkadaşlar bizim clup a neden cannibal ruge legion90 halen üye değil bakıyım
    mesajlarınızın altında ne zaman logomuzu imzamı görücez bilmiyorum yaneeee

hepinizi seviyorum canlarım :)
  • Tek kapi cok hos olmus..
  • Herkeze selamlar arkadaşımlarım ve ailem..

Öncelikle htrd arkadaşımız ile aramızda geçen anlamsız tartışmaların boş olduğunu ve sadece kalp kırıklığı dışında hiç bir artgeliri olmadığını düşünüyorum. Bundan sonra bu tip şeylerin olmıyacağını bende ümit ediyorum. Daha farklı daha düzeyli daha sıkı bir dostluk adına her şey DH ve W Tuning ailesi için..

Evet gelelim yorumlarımıza;

Ruge çalışman hoş olmuş bir tavsiye vermek istiyorum tabi senin seçimin önemlidir. Bu çalışmalarının yanında by ruge vs yazıyor arkasında her zaman farklı bir backround var işte o backround un üstüne by ruge yapma bence. Geçiçi olarak kendine güzel şık ve küçük bi logo tipi yada bi imza tarzı yarat her çalışmandan sonra bi köşesine imzanı koymanı tavsiye ederim. dedim ya yanlış anlama sakın sadece bir öneri.

Evet diğer konular içinde şunu söyleyebilirim sanal modifiye topici altında başka bir konu açmasak daha iyi olur arkadaşlar açılsa bile o konuyu uzatmadan hemen bağlayıp kapatalım. Biliyorsunuz ki topic adı altında bir çok uyarı aldık ceza yedik bir daha uyarı almayalım arkadaşlar. 2005 te açılan Topiğimizi kapatmasınlar aman dikkat edelim.

Diğer bir konumuz ise;

Aramıza katılmak isteyen arkadaşların ki bunları tahmin ediyorsunuzdur. Halen neden PM den mesaj atıp üye işlemlerini ve bilgileri almıyorlar halen anladım. Listeyi güncelliyorum yayınlıcam onun için bekliyorum

Evet buda diğer bir çalışma. Makine zaten 10 numara fazla bir şey yapılmadı.

****************************************************************************************

sanal modifiye

****************************************************************************************

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 28 Mayıs 2007; 11:15:46 >

• Yorumlarınız için TEŞEKÜRLER...Malum öss() ile uğraşmaktayım ara sıra pc yi açtığım zaman yapıyorum bişiler...
    Bunlarda arşivimden bi kaç mod...

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

• @pizzza çalışmalar güzel eline sağlık ta şu seat ı ben sanki bi yabancı sitede gördüm gibime geldi bi tek jant değişmiş. Yabancı sitelere falan koymuş olabilirmisin. Emek senin se ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 28 Mayıs 2007; 14:04:03 >
  • eline sağlık @pizzza yine harikalar yaratmışsın özellikle ikinci araçtaki kaput uzatma ve tampon çok hoşuma gitti
  • arkadaşlar öncelikle merhaba yorum yapan herkese teşekkürler.

alkan hocam ilk yorumum sana, hakikaten alet süper ama o jantlar ona pek gitmemiş sanki yani daha karizmatik bir jant ayarlasan daha hoş olurdu bir de egsoz uçları da sanki renk tonunda parlaklıkta biraz fark ediyor ama güzel olmuş eline emeğine sağlık.

@pizza hocam seni de kutlarım gerçekten güzel çalışmalar çıkartıyosun abi emeğine sağlık.

ayrıca ruge seni de unuttum sanma :) senin punto da başka bi araç olmuş yani punto yu koymasan tanıyamıcam aracı o kadar değiştirmişsin tebrikler
  • Seat ın Seat olduğuna hala inanamıyorum
  • Bu da son çalışmam ufak tefek kusurlar herzaman war mazur görün. Fiat Stil o
     sanal modifiye
  • Pizza calismalar çok profesyonel , beni şaşırttığı kadar , bazi sorularin olusmasina neden oldu?Acaba... dedirtiyor bu calismalar gercekten.
  • SANAL W TUNING CLUB AİLESİ / ÜYE LİSTESİ

Sanal Modifiyeciler olarak yeni Sanal W Tuning Club AİLESİ ÜYE LİSTESİ güncel hali şu şekildedir; 28 Mayıs 2007

alkandemirlek [ Alkan DEMİRLEK ]
    Yönetim Kurulu AsBaşkanı / DH Yüzbaşı

mchll [ Halil AMASYALI ]
    Yönetim Kurulu Başkanı / DH Teğmen

tvsapachester [ Şükrü YILDIRIM ]
    Yönetim Kurulu Başkanı / DH Teğmen

ModM [ Serkan ALBAYRAK]
    Yönetim Kurulu Başkanı / DH Çavuş

Bubbly [ Yıldıray YILDIRIM ]
    Yönetim Kurulu Başkanı / DH Onbaşı

Sky_LiNe [ Yiğit ŞAHBAZHAN ]
    Yönetim Kurulu Supervisor / DH Yüzbaşı

legion90 [ Emre AKÇAY ]
    Yönetim Kurulu Supervisor / DH Binbaşı

Gülşen-Ergin [ Gülşen ERGİN ]
    Yönetim Kurulu Genel Sekreteri / DH Onbaşı

nurayturan3 [ Nuray TURAN ]
    Yönetim Kurulu Genel Asistanı / DH Er

Ms.ÇiLeK [ Dilek AKHOROZ ]
    Yönetim Kurulu Halkla İlişkiler / DH Er

Method Man [ Ozan ÖĞRETMEN ]
    Yönetim Kurulu Koordinatörü / DH Binbaşı

Yönetim Kurulunda ki boş kontenjanlar Rütbe yanında (1),(2),(3) şeklinde sıralanmıştır. Yönetime girmek isteyenler Üye onayı ve diğer bilgiler için PM den irtibat kurmaları gerekmektedir.

Yönetim Kurulu Başkanı (0)
    Yönetim Kurulu Başkan Yrd. (3)
    Yönetim Kurulu Genel Asistanı (1)
    Yönetim Kurulu Genel Sekreteri (1)
    Yönetim Kurulu Sözcüsü (1)
    Yönetim Kurulu Halkla İlişkiler (0)
    Yönetim Kurulu Koordinatörü (1)
    Yönetim Kurulu Koordinatörü Yrd. (2)
    Yönetim Kurulu Planlama Uzmanı (3)
    Yönetim Kurulu Planlama Uzmanı Yrd. (3)
    Yönetim Kurulu Grafik Editörü (4)
    Yönetim Kurulu Cool Center (5)
    Yönetim Kurulu Supervisor (1)
    Yönetim Kurulu İstihbarat Amiri(1)
    Yönetim Kurulu İstihbarat Şefi(1)
    Yönetim Kurulu İstihbarat Personeli(5)

Aramıza katılmak isteyen yeni arkadaşlarımızı bekliyoruz. Sanal W Tuning Club' a katılmanınn tek şartı onu tanımamızdır. Ailemiz gittikçe büyümekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 7 Haziran 2007; 14:48:27 >

• @alkan --- Dostum güzel olmuş çalışman.Stiker a da girmişsin.Yanlız birşey dikkatimi çekti arka jantda problem var.Sanki yamuk gibi ama...w tunning ge de eleman alımı yaplacak heralde....

@Pizza --- Arşivin sağlammış dostum devam.....

Saygılar....
  • arkadaşlar uzun zamandır çalışıtığım (3saat ) seat leon huzurlarınızda...

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 28 Mayıs 2007; 21:02:39 >
  • @Legion90 --- Eline sağlık güzel olmuş.Yanlız ben bu farları bi yerden hatırlıyotum.Sanki getz de vardı??...

@Hatred ne yaptın koçum.Leon dan eser kalmamış.Baştan araba yapmışsın sen yahu...Çok güzel olmuş.İnan ki yaptığın iş gerçekten zor.Tampon olsun farlar olsun herşey farklı.Eline sağlık...
  • @ legion90 çalışman için teşekkür ederim genel anlamda güzel fakat senin farlar biraz şaşı olmuş. yamuk duruyor

@ pizza abi o seatı ne tam olarak ne zaman yaptın hatırlıyor musun?

@mchll yorumun için teşekkür ederim bro. abi daha önce demiştim seat leon benim favorim diye. ondan biraz daha fazla özen gösterdim. çalışmalarımın beyenildiğini görmek kadar güzel birşey yok. teşekkürler. (ah aynı başarıyı davetiyelerde de gösterebilsem)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.