Şimdi Ara

sanal modifiye (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hatred

quote:

Orjinalden alıntı: ruge

sanal modifiye

ruge'cim paylaştığın çalışman için teşekkürler.. ellerine sağlık gayet güzel olmuş. ama ben sana mı demiştim geçende, genellikle çalışacağınız resimlerde tercihleriniz boyutu büyük olanlardan yana olsun die?

Hocam ellerine sağlık walla. 4x4 gibi olmuş.

• Arkadaslar tekrar merhaba , 7 gunluk cezamiz bitti.Bu 7 gun icinde bos durmadik tabii , birkac calisma oldu , en yakin zamanda yayinlarim.

Arkadaşlar @pizza nickli arkadaşın çalışmaları ciddi anlam taşıyor. çok ta sessiz bir arkadaş hiç konuştuğuda yok maşallah :) selam lar kardeş başarılarının devamını dilerim.

helal...

Orjinalden alıntı: nurayturan3

Orjinalden alıntı: pizzza

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvsapachester -- 26 Mayıs 2007; 14:51:38 >

• Herkeze tekrar selamlar...

Eskisi gibi çalışmalara son hız devam edicez.
    Sanal W Tuning Clup ailesi kaldığı yerden devam edicek.
    Bize katılmak isteyen değerli arkadaşlarımız PM den mesaj atarak Üye işlemini yaptırabilir ve bilgi alabilirler.

****************************************************************************************

****************************************************************************************

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 26 Mayıs 2007; 9:28:46 >
  • Hoşgeldin Alkan .! Tekrar Burda Olmandan Çok Memnunum Çalışmalarının Devamını Diliyorum BMW de Farklı Bir Tarz Olmuş Kutlarım. Dörtleride Yakmışssın :)))

EVET ARKADAŞLAR YORUM YAPMADAN GEÇEMIYICEM MUKEMMEL OLMUS ARAC TAMPONDA DIABLO TAMPONU ACAIB ACMIS ARABAYI :)))

quote:

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bubbly -- 26 Mayıs 2007; 15:29:33 >

• Alkan arkadaşımız hoşgeldin. Umarım bundan sonra böyle can sıkıcı şeyler olmaz.
    Alem en kısa zaman da gene eski düzenine gireceğinden de eminim. Yeni projeyi çok yakında duyurucağız o zaman bazılarının yüz ifadesini görmek isterim. Aramıza katılamıyacağı için çatır çatır çatlıcak :)

Herkesi seviyorum canlarım canım ailem :)3

Bu arada söylemeden geçemem hakkı var arkadaşın mükemmel çalışmalar çıkarmış helal olsun diyorum. İşte yine emek verilen ve özenle çalışılan bir çalışma ne kadar da belli oluyor özendiği şimdi ben bu arkadaşa teşekkür etmiyeyim de kime teşekkür ediyim allahınızı seviyorsanız :) pizza gerçekten kutlarım ve başka çalışmalarını da bekliyoruz.

saygılarla..

quote:

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülşen-Ergin -- 26 Mayıs 2007; 14:42:35 >

• Gülşen :)

Benden de herkeze sonsuz selamlar
    evet eski gibi tekrar beraberiz çok yakında yeni doğacak projemiz için çok seviniyorum. Ama bir yandan da bazı arkadaşlar da çatlıcak kıskançlığında çok üzülüyorum hühühü :pP neyse ailemiz dağılmadı gene burdayız.

Saygılar

Ruge arkadaşımızıda es geçmiyeyim çalışma gayet hoş. Eksozlar bayağı bir abartı olmuş. rüzgarlık ta tam yerine oturmuş. jantlar güzel fakat arka teker sanırım biraz yamuk gibi duruyor bana mı öyle geldi yoksa :) ama gene de emek verilmiş belli

quote:

Orjinalden alıntı: ruge

hatred hocam teşekkürler yorumun için ama blur ne bilmiyorum.zaman ayırıp açıklarsan sevinirim ve aynı hataya tekrar düşmemeye çalışırımbi de ben stiloyu siyaha boyamaya çalışmıştım ama ortaya çıkan renk bu malesef.nasıl yapacağmı anlatacak biri var mı?1-2 aydır kullanıyorum fotoşu acemiyim daha
     sanal modifiye
     sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuray -- 26 Mayıs 2007; 15:45:39 >

• @alkandemirlek hocam gerçekten titiz bi çalışma olmuş. cabrio versiyonu güzel olmuş.
    Emeğe Saygı
  • Vay vay kimler gelmiş kimler.Hoşgeldiniz arkadaşlar.Sizleri çalışmalarınızla görmek çok güzel...

Bu arada benim ibiza nasıl olmuş?????

alkan --- BMW tarz olmuş dostum.Üstünü de açmışsın.Eline sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Vay vay kimler gelmiş kimler.Hoşgeldiniz arkadaşlar.Sizleri çalışmalarınızla görmek çok güzel...

Bu arada benim ibiza nasıl olmuş?????

alkan --- BMW tarz olmuş dostum.Üstünü de açmışsın.Eline sağlık...

Çok teşekkür ederim dostum saolasın. Sizlerin tekrar arasında geri döndüğüm için mutluyum. tabi aynı kullanıcı adı taşıyarak. Lakin başka nickle de kayıt açabilirdim ama emek adı altında o ismimiz geçiyordu. dediğim gibi tekrar beraberiz. legion arkadaşımız da bize katılacak PM den mesajını bekliyorum. Bu arada iyice kalabalıklaşıyoruz. He unutmadan Dilek adında bir arkadaşımız daha bugun bizlere katılacak ve Sky_Line arkadaşımızda aramıza katıldı gerekli bilgileri maillerinize gönderdim / göndericem.

Sonsuz sevgiler her şey DH ve W Tuning Clup için. :)

• Herkeze merhabalar..

Aranıza yeni katıldım,
    umarım iyi bir bakış açısıyla,iyi yorumlar ve iyi yönde eleştiriler yapabilirim.
    Ailenizde bende varım.
    Sevgiler....

Bu Arada bu çalışma gerçeketen güzel olmuş.
    Göze hitap ediyor.
    Orjinalini fazla bozmadan iyi bir çalışma olmuş tebrikler...

quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Bakalım beğenecek misiniz?

-----------------------------------

sanal modifiye

sanal modifiye

Alki senin çalışma da fena değil,

quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ms.ÇiLeK -- 26 Mayıs 2007; 15:25:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ms.ÇiLeK

Herkeze merhabalar..

Aranıza yeni katıldım,
    umarım iyi bir bakış açısıyla,iyi yorumlar ve iyi yönde eleştiriler yapabilirim.
    Ailenizde bende varım.
    Sevgiler....

Hoşgeldiniz.Klübe üye olan sayısı gün geçtikçe artıyo.Ne mutlu bize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

Herkeze tekrar selamlar...

Eskisi gibi çalışmalara son hız devam edicez.
    Sanal W Tuning Clup ailesi kaldığı yerden devam edicek.
    Bize katılmak isteyen değerli arkadaşlarımız PM den mesaj atarak Üye işlemini yaptırabilir ve bilgi alabilirler.

/>

EFSANE GERI DONDU DIYORUM SADECE.....ELINE SAGLIK ALKAN

YENI KATILAN ARKADASLARADA "HOSGELDINIZ".

UMARIM BU KURDUĞUMUZ AİLE ORTAMI BOZULMAZ.

AMAN NAZAR DEĞMESİN DİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvsapachester -- 26 Mayıs 2007; 14:54:49 >

• Saol şükrü teşekkür ederim yorumun için.
    Halilcim çok doğru söylüyorsun daha bu bir şey değil. Biz birbirimize karşı böyle tutumlu ve dostça hatta aile olarak davranıp sahip çıkarsak ki ortam çok güzel daha çok katılım olur yeni yeni dostlar edinir ailemize katarız.

Sky_line ve dilek sizlerde hoşgeldiniz. Legion PM den mesajını halen beklemekteyim.

yaw bu arada @pizza arkadaşımızın çalışmaları hoşuma gitti çok ayrıntıcı ve çok sabırlı biri diye düşünüyorum. Çalışmalarına gerçekten özen gösterdiği gibi daha öncede söylediğim gibi hiç aceleci olmamış sabır ve özenle çalışmış olduğu ap açık ortada.

Dostum @pizza çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim. emekler çok çok saol.

quote:

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 26 Mayıs 2007; 14:57:58 >

• quote:

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

Arkadaşlar merhabalar ben de uzun süredir aranızda değildim ama elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Herkesin çalışmaları çok güzel ilginç ve emek harcanmış çalışmalar ellerinize kollarınıza sağlık. Ben de yeni bir çalışma ile döneceğim inş .

@pizzza
    ayrıca hocam senin çalışmalar da gerçekten çok kaliteli... tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 26 Mayıs 2007; 15:27:44 >

• quote:

Hoşgeldiniz.Klübe üye olan sayısı gün geçtikçe artıyo.Ne mutlu bize...

Hoşbulduk :)
    Alkan'ın da söylediği gibi aile olabilmek bence en önemli unsur diye düşünüyorum.
    Ailemizin genişlemesi dileklerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ms.ÇiLeK -- 26 Mayıs 2007; 15:39:42 >
  • Alkan bey ve ceza alan diğer arkadaşlar tekrar hoş geldiniz sizsiz buralar biraz eksikti sanki lütfen biraz dikkatli olalım ki birbirimizi yalnız bırakmayalım
    Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Alkan bey ve ceza alan diğer arkadaşlar tekrar hoş geldiniz sizsiz buralar biraz eksikti sanki lütfen biraz dikkatli olalım ki birbirimizi yalnız bırakmayalım
    Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz

evet cezası geçen arkadaşlar geçmiş olsun ve tekrardan hoş geldiniz. ne kadar bazılarınız gelir gelmez iğneleyici laflarlda bulunsada cevap vermiycem artık. ne kadar sizler beni sevmesenizde ben sizi seviyorum. unuttum geçmişte kalanları

bu arada mchll arkadaş sana bahsettiğim mezuniyet davetiyesi olayını siteye ekledim (http://forum.donanimhaber.com/m_14541732/mpage_1/key_//tm.htm#14541732 ) bu bizizm okulunki. diğer anadolu öğretmenlisesi için yaptığımı da ekleyeceğim yakında. pcde biraz sorun varda. sizlerinde yorumlarını bekliyorum

• @MODM --- Nerelerdesin yaaa.Vallahi mail atacaktım sana geldin.

@Hatred --- Kardeş davetiye güzel olmuş eline sağlık.Bişey dikkatimi çekti ağaç gibi olan şey,in çözünürlüğünde bi sorun mu vat?Bu arada kim seni sevmiyo.Valla herkesi sevdiğim kadar seni de seviyorum.Öyle düşünme hiçbir zaman.
  • yok bea Mchll kardeş sana mı derim hiç. forum kankalarımdan birisin sende ya o ağaç aslında normal farkettim bende onu sonradan oldu o. dış kısmına beyaz gölge verince bozuldu meret. düzelticem onu olmadı ağacı değiştiricem sağol düşüncelerin için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatred

yok bea Mchll kardeş sana mı derim hiç. forum kankalarımdan birisin sende ya o ağaç aslında normal farkettim bende onu sonradan oldu o. dış kısmına beyaz gölge verince bozuldu meret. düzelticem onu olmadı ağacı değiştiricem sağol düşüncelerin için.

dostum davetiyene bende baktım gerçekten çok güzel olmuş özellikle okulun adının yazılı olduğu kısım süper fakat ağaç gerçekten garip durmuş orda emanet gibi duruyor
    bu arada eğer benim yazdıklarımla ilgili bir kırgınlığı varsa ( bilmeden insanların kalbini çok kırıyorum çünkü ) affola kendimi bu açıklamaya yapmak zorunda hissettim çünkü sende burda değer verdiğim insanlar arasından ama eğer sorun bende değilde tahmin ettiğim birşey var oysa ben takma derim burası sanal ortam sonuçta olayları büyütmeye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.