Şimdi Ara

sanal modifiye (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Arkadaşlar resmin orjinali nerde diye sormayın valla okadar çok resmi harmanladım ki orjinal diye birşey kalmadı ve böyle birşey çıktı

ilk başta neydi onu söyle bari bmw mi?renault 9-11 mi?

• moda başladığım araç buydu araba arrkadaşımın arabası o birşeyler yapmaya çalışmış önce bu şekilde bana gönderde şunu modla diye bende böyle birşey yaptım
  • ruge ve cannibal gerçekten güzel çalışamalar ellerinize sağlık.
  • @Ruge!!! --- Süper dostum...3 tane far.Mercedes e yeni bakış açısı hoş olmuş.

@Cannibal --- kardeş broadway tam bi evrim geçirmiş.Güzel olmuş valla..

Devam beyler....

@Method Man --- Getz i gökküşağı yapmışın.Karbon fiber i de unutmamışsın.Eline sağlık.

@hayatboyurap --- valla uno yu tanıyamadım.Mod un kralını yapmışın araca.Bencede jantlara özenseydin tam süper olacaktı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

bende bugün yaptığım bir çalışmayı göstereyim size ;

Herkeste Getz yapmış yaw. Gelenek mi acaba Hocam güzel olmuş ellerine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

evet yaaa. buda cıvıl cıvıl olmuş bayaa

• quote:

Orjinalden alıntı: hatred

quote:

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

evet yaaa. buda cıvıl cıvıl olmuş bayaa

teşekkürler kaput biraz dandik oldu karbon yapmayı tam beceremedim ayrıca üzerinde çalışacak güzel pozisyonlu araç bulmak zor biraz sayfada gördüm editledim

• Bundan sonra her çalışmamı bi ünlü tanıtacakstilo için ronaldo yu getirttim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

Bundan sonra her çalışmamı bi ünlü tanıtacakstilo için ronaldo yu getirttim

Hocam arabayı çok değişik tasarlamışsın güzel olmuş ama farlarda bi ayarsızlık war. Ronaldo muhabbeti güzel.

• Ruge bu stilo değil fiat için başka model araba tasarlamışsın.konsept yapmışın hocam güzel olmuş.Eline sağlık

Ronaldo fikri manyak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 23 Mayıs 2007; 23:13:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Ruge bu stilo değil fiat için başka model araba tasarlamışsın.konsept yapmışın hocam güzel olmuş.Eline sağlık

Ronaldo fikri manyak...

Eyvallah dostum sağol.senin bu aralar pek vaktin yok galiba 25 dk. da yaptığın getz ten sonrası gelmedi.sol farın yarısı aşagıya sarkık duruyo legion90 arkadaşım bahsettiğin ayarsızlık bu galiba.orjinali öyleydi fotonun fiatın bi bildiği vardır dedim dokunmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruge -- 23 Mayıs 2007; 23:30:41 >
  • quote:

quote:

Ruge bu stilo değil fiat için başka model araba tasarlamışsın.konsept yapmışın hocam güzel olmuş.Eline sağlık

Ronaldo fikri manyak...

Eyvallah dostum sağol.senin bu aralar pek vaktin yok galiba 25 dk. da yaptığın getz ten sonrası gelmedi.

imageshack açılsa 2 tane yollucam

5 dakkaya kalmaz yollarım...
  • Benden de 2 tane mod.Yorumlarınız benim için değerlidir...

----------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------

• mchll ellerine sağlık ışıl ışıl olmuşlar.passatın spoiler biraz dar gibi geldi bana ama siyah şeritler cuk oturmuş(bu arada jantlarını çaldım haberin olsun)
  • quote:

mchll ellerine sağlık ışıl ışıl olmuşlar.passatın spoiler biraz dar gibi geldi bana ama siyah şeritler cuk oturmuş(bu arada jantlarını çaldım haberin olsun)

Çok saol kardeşim.Spoiler zaten pek içime sinmemişti ama koydum işte.Jantlar helal-i hoş olsun.Bu arada sana sır Aston Matin jantları kullan.(kimse duymasın)...
  • quote:

Benden de 2 tane mod.Yorumlarınız benim için değerlidir...

----------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------

Çok güzel çalışmalar emekleriniz için saolun HALİL yanlız şu;

WOLSWOGEN aracında rüzgarlığı cama monte etmişsin gibi duruyor :) doğrumu acaba, birde üstüne bant şerit çekmişsin ön kaput üstündeki tam ortada durmuş ama aracın üstündeki şerit çok soldan başlatmışsın ortada durmuyor.

TOYOTA da neon ışıkları bir tek yan tarafa yapmışsın önde yok arkada da yansıma yok, he bir de toyota da dikkatli bakarsan aracın bize dönük olan görüş aynasının hemen üstünde bak ön camla ayna arasında bir uyumsuzluk var oturmamış gibi duyuro çatlak var, o çatlak arka benzin kapağının üstünde de var sanırım aracı yere oturtururken o bölümü kesip direk aşağı çekip bir de sağa yada sola çekmişsin onun için çatlak duruyor.
    onun haricinde güzel çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülşen-Ergin -- 24 Mayıs 2007; 9:28:44 >

• Arkadaşlar bu nasıl yorum yaparmısınız....
  • nsıl arkadşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Arkadaşlar bu nasıl yorum yaparmısınız....

neyden bahsediyorsun @otomüzik ? hiç bir resim koymamışsınki yorum yapılsın
  • Arkadaşlar resimlerinizi koymak için mesaj bölümünde
    linki pasteledikten sonra üstünü tarayıp image seçeneğini tıklayın..

ancak o şekilde resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülşen-Ergin -- 24 Mayıs 2007; 12:33:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.