Şimdi Ara

sanal modifiye (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşların çalışmaları çok güzel fakat %100 gülşen arkadaşıma
    katılıyorum. Çok doğru bir bakış açısı ile bakmış tek tek fark etmiş. Çok büyük hatalar değil tabiki
    ama yanlışı görüp söylememek te doğru değil.
    Herkeze başarılarının devamını dilerim. Kolay gelsin.
  •  sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmunG -- 24 Mayıs 2007; 16:32:52 >

• @pizzza ellerine sağlık yine muhteşem çalışmıssın da ilk arabada camın üst tarafına çektiğin şerit biraz garip olmuş sanki ama onun dışında muhtaşemler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pizzza

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

@Pizza ellerine sağlık çok güzel çalışmalar fakat bir şey rica edicem. Resimlerini imageshaek e yüklersen çok daha iyi olur. Çalıştığım şirkette resimyukle vs bütün siteler yasak olduğu için resimleri göremiyorum. İmagesheak e yükle olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuray -- 26 Mayıs 2007; 14:38:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nurayturan3

@Pizza ellerine sağlık çok güzel çalışmalar fakat bir şey rica edicem. Resimlerini imageshaek e yüklersen çok daha iyi olur. Çalıştığım şirkette resimyukle vs bütün siteler yasak olduğu için resimleri göremiyorum. İmagesheak e yükle olurmu

İşte ondan dedim normalde images'e yüklüyodum 1. resimden sonra açılmadı. Site hata werdi ben de resimload'a yükledim en kısa zamanda değiştircem.
  • arasıra öyle yüklememe gibi problem çıkartıyor sık sık yaşanan bir şey ERROR veriyor. bir kez daha deniceksin 1 kez daha derken 2 3 kere de kesin olur.
  • quote:

sanal modifiye

sanal modifiye

bu 2 resimi yükleyemedim nedense hata verdi explorer.Neyse yorumlar için teşekkür ederim.

Resim 3
    Resim 4

Dostum süper çalışmalar ellerine sağlık. Bana Alfa Romeo da kullandığın jantları pm ile yollayabilir misin? Bu arada bende Getz ten sonra en yakın zamanda Stilo yu eklicem. Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

Orjinalden alıntı: ruge

Bundan sonra her çalışmamı bi ünlü tanıtacakstilo için ronaldo yu getirttim
     sanal modifiye

Hocam arabayı çok değişik tasarlamışsın güzel olmuş ama farlarda bi ayarsızlık war. Ronaldo muhabbeti güzel.

üstat gerçekten güzel bir çalışma. kullandığın blurlar biraz fazla kaçmış ama yinede harika

• quote:

sanal modifiye

sanal modifiye

sanal modifiye

Resim 4

pizzza tek kelime mükemmel

bana göre tam sanal modifiye budur! yani bana göre sanal modifiye arabanın sadece rengini ve jantlarını değiştirip sunmak değil arabadan araba türetmek, değişik tasarımlar, görüntüler oluşturmaktır(tam modifiyeden bahsediyorum). yoksa benim çalışmalarımda dahil çoğu çalışma orjinal denilebilecek kadar tam değil. ellerine sağlık üstat. ne kadar zamandır bu işle uğraşıyorsun öğrenebilir miyim?

• hatred hocam teşekkürler yorumun için ama blur ne bilmiyorum.zaman ayırıp açıklarsan sevinirim ve aynı hataya tekrar düşmemeye çalışırımbi de ben stiloyu siyaha boyamaya çalışmıştım ama ortaya çıkan renk bu malesef.nasıl yapacağmı anlatacak biri var mı?1-2 aydır kullanıyorum fotoşu acemiyim daha
     sanal modifiye
     sanal modifiye

• quote:

hatred hocam teşekkürler yorumun için ama blur ne bilmiyorum.zaman ayırıp açıklarsan sevinirim ve aynı hataya tekrar düşmemeye çalışırımbi de ben stiloyu siyaha boyamaya çalışmıştım ama ortaya çıkan renk bu malesef.nasıl yapacağmı anlatacak biri var mı?1-2 aydır kullanıyorum fotoşu acemiyim daha
     sanal modifiye
     sanal modifiye

tabiki kardeş. sen isteyeceksinde biz anlatmayacakmıyız! ne için buradayız ki blur; basitçe anlatacak olursak, photoshop tools ekranında (yani genelde yerini değiştirmediğiniz sürece ekranın en solunda çıkan araç kutusudur) damla şeklinde olan araçtır. üstüne geldiğinizde zaten 'blur' diye yazar. peki bu meret ne işe yarar? çok işe yarar. aklımda kalan hatırı sayılır bir özelliği mesala sivilceleri yok etmek için kullanılır tabikide bu aracı sadece sivilceleri yok edelim diye çıkarmamışlar. genel özelliği renk tonlarını karıştırmaktır. yüzeye daha kaynak pürüzsün görünüm vermek için kullanılır.

gelelim diğer soruna. tam anlayamadığım, boyayamadığın araç mı yoksa camları mı? her neyse hangisi olursa olsun boyamayı şu şekilde yaparsan daha güzel sonuçlar alabilirsin.
    1-image/adjusments/desature (arabayı renksiz yapar)
    2-image/adjusments/varitiaturs (-du galiba bakmadan yazdığım için hatırladığım kadarıyla yazdım büyük ihtimalde yanlış oldu yani şöle diyeyim image-adjusmentse geldiğinde en anlttaki seçenek. ordan rahat bir şekilde rengi ayarlayabilirsin. yinede tam sonuç çıkmazsa sonra brightness/contrasttan yada ne bilim colour balanceden fln ayarları sıklaştırabilirsin

biraz olsun yardımcı olabilirse yazdıklarım ne mutlu bana kolay gelsin. umarın anlattıklarım sonuç verirde çalışmalarını görebiliriz görüşmek üzere...

dip not: bu çalışmandaki maskotun da pek bi tosunmuş

• Arkadaşlar çalışmalar çok güzel.Bu arada benim çalışmalara yapılan yorumları okudum.Gerekli dersleri aldım.

Tüm yorum yapanlara teşekkür ediyorum.

@pizzza -- her zaman ki gibi muhteşem

@ruge -- hiç bu kadar güzel megane görmemiştim.Eline sağlık...

@hatred -- kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler.
  • @ruge megane süper olmuş ama camlara film çekseydin keşke birde arka jant yan durmuş gibi geldi bana
    bu arada hatred yazdıklarına bir ekleme yapayım bunu layere duplucate edersen ( layerin üzerine gelip duplucate yaparak ) ve oluşan layaerda uygulayacaksan resmin tamamı seçtiğin renk olacak ordan araba dışında kalan alanı dikkatlice silersen araç boyamış olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 25 Mayıs 2007; 14:52:22 >
  • mchll-- önemli değil olursa sorun sorularınızı sonuçta burada sadece çalışmalarımızı yayınlamak için yokuz.

#cannibal#--eklemelerin için teşekkürler
  • Bakalım beğenecek misiniz?

-----------------------------------

sanal modifiye

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 25 Mayıs 2007; 18:03:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Bakalım beğenecek misiniz?

sanal modifiye

sanal modifiye

eline sağlık usta.. jantlar güzelmiş

• Orjinalden alıntı: hatred

Orjinalden alıntı: mchll

Bakalım beğenecek misiniz?

eline sağlık usta.. jantlar güzelmiş
    valla ya jant seçimi süperbenim megandaki gibi skoda pick upların yamuk lastiklerini andırmıyo işte
  •  sanal modifiye
  • quote:

sanal modifiye

ruge'cim paylaştığın çalışman için teşekkürler.. ellerine sağlık gayet güzel olmuş. ama ben sana mı demiştim geçende, genellikle çalışacağınız resimlerde tercihleriniz boyutu büyük olanlardan yana olsun die?
  • Ruge kardeş clio çok güzel olmuş.Hatred in dediği gibi büyük ebatlı resimde çalışsaydın daha net olacaktı...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.