Şimdi Ara

sanal modifiye (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

Orjinalden alıntı: hatred

yok bea Mchll kardeş sana mı derim hiç. forum kankalarımdan birisin sende ya o ağaç aslında normal farkettim bende onu sonradan oldu o. dış kısmına beyaz gölge verince bozuldu meret. düzelticem onu olmadı ağacı değiştiricem sağol düşüncelerin için.

dostum davetiyene bende baktım gerçekten çok güzel olmuş özellikle okulun adının yazılı olduğu kısım süper fakat ağaç gerçekten garip durmuş orda emanet gibi duruyor
    bu arada eğer benim yazdıklarımla ilgili bir kırgınlığı varsa ( bilmeden insanların kalbini çok kırıyorum çünkü ) affola kendimi bu açıklamaya yapmak zorunda hissettim çünkü sende burda değer verdiğim insanlar arasından ama eğer sorun bende değilde tahmin ettiğim birşey var oysa ben takma derim burası sanal ortam sonuçta olayları büyütmeye gerek yok

abi yeminle söylüyorum yazdığıma pişman oldum. tüm değer verdiğim insanlar,kardeşlerim üstüne aldı lafı yok bea usta seninle ne sorunum olucak. seviyorum abi seni olablir bende çok kırıyorum bu aralar çevremdekileri özellikle sınav yaklışıyo geriginim iyici. eğer tahmin ettiğin şey benim tahmin ettiğim şeyse doğru tahmin etmişssin yok takmıyorum ama yanlışların düzeltilmesine rağmen sorunların uzatılması ister istemz insanın gücüne gidiyor. biz kardeşiz bea abi iyi paylaşımlar

• Hatred unuttuğumu sanma ustaaaa. Leon u bekliyorum....

Şaka bi yan kardeş kendini sıkma.Sınav yaklaşıyo.Tabiki de önemli olan sınav yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Hatred unuttuğumu sanma ustaaaa. Leon u bekliyorum....

Şaka bi yan kardeş kendini sıkma.Sınav yaklaşıyo.Tabiki de önemli olan sınav yani...

mchell kardeş nerden çıktın sen yaaa şaka tabiki usta valla dedim okullar çoğaldı davetiye olayında deli gibi tuttu. millet beyendi yaptığım çalışmaları. Allah'a şükür dualarım kabul oldu dediğim gibi fırsat bulabilirsem devam edicem. materyal eksiğim var biraz ondan yarım kaldı leon. birde çok sevdiğim araba öyle eftenpüften birşey olsunda istemiyorum. of bea sınav geçsin birde ozaman daha etkili olucam inşallah

• quote:

quote:

Hatred unuttuğumu sanma ustaaaa. Leon u bekliyorum....

mchell kardeş nerden çıktın sen yaaa şaka tabiki usta valla dedim okullar çoğaldı davetiye olayında deli gibi tuttu. millet beyendi yaptığım çalışmaları. Allah'a şükür dualarım kabul oldu dediğim gibi fırsat bulabilirsem devam edicem. materyal eksiğim var biraz ondan yarım kaldı leon. birde çok sevdiğim araba öyle eftenpüften birşey olsunda istemiyorum. of bea sınav geçsin birde ozaman daha etkili olucam inşallah

evet ya sınav derdi benimde başımda bi an önce bitsede rahata ersek sonuçlarda iyi olur inşallah

• quote:

evet ya sınav derdi benimde başımda bi an önce bitsede rahata ersek sonuçlarda iyi olur inşallah

bölüm ne usta senin? benim bölüm dil össden sonra stress bitmiyo 1hafta sonrada yds var insan össden önce yaparda diğerleriyle eşit oluruz hiç olmazsa. millet denizde yüzerken biz evde deneme çözecez hayırlısı artık. nereyi istiyorsun?

• Arkadaşlar buyrunuz civic size.Umarım beğenirsiniz...
    --------------------------

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 27 Mayıs 2007; 0:19:11 >
  • quote:

Arkadaşlar buyrunuz civic size.Umarım beğenirsiniz...

sanal modifiye

Hocam çok güzel olmuş. Camları sarı yapman çok yakışmış.
    Emeğe Saygı...
  • quote:

Hocam çok güzel olmuş. Camları sarı yapman çok yakışmış.
    Emeğe Saygı...

Teşekkürler legion kardeş.Senden de bekliyoruz...
  • Jantlarda öyle.süper olmuş.
  • quote:

sanal modifiye

mchll kardeşten bir gece tarifesi usta süper olmuş bea. sarı siyahla çok uyumlu olmuş. jantlar ve camlar direk göze çarpıyor. harika

• orgeneral ve hatred kardeşler saolun.Beğendiyseniz ne mutlu bana...
  • quote:

orgeneral ve hatred kardeşler saolun.Beğendiyseniz ne mutlu bana...

ya mchll gözüme şimdi takıldı bakarken..o ön ortadaki farları boyarken sol taraf eksik mi kalmış biraz

birde diğer davetiyeyi de ekledim:http://forum.donanimhaber.com/m_14541732/tm.htm
  • Kardeş baktım benim otoya sarı eksik kalmamış.Çünkü iki tarafata siyah bi çizgi var
    Ben oraya kadar sarı yapmıştım.Ondan dolayı...

Davetiyeye baktım.Çok güzel...Tam gençlerin temalarını yansıtıyo...Bu mu olucak diğerimi?
  • demekki yanlış görmüşü üstat. aferdersin. malum saat 1.20. gözler kaydı iyice sabah 8de ders var ben hala burdayım. diyordum abi ben bu konu bağımlı yapıyo insanı ister istemez. site adminlerine PM atarak konu başlığının yanına DİKKAT BAĞIMLILIK YAPAR diye uyarı koymalarını istiycem

onların 2side ayrı okullar için kardeş. yerleri ve saatlerinin yanı olduğuna bakma ayrı tarihlerde ve ayrı okullara ait. hayırlısıyla diğer bir okuldanda sipariş gelecek gibi. bakalım artık.

benden bugünlük bu kadar. nöbeti sana devrediyorum usta. dikkat et kendine iyi geceler

• quote:

demekki yanlış görmüşü üstat. aferdersin. malum saat 1.20. gözler kaydı iyice sabah 8de ders var ben hala burdayım. diyordum abi ben bu konu bağımlı yapıyo insanı ister istemez. site adminlerine PM atarak konu başlığının yanına DİKKAT BAĞIMLILIK YAPAR diye uyarı koymalarını istiycem

onların 2side ayrı okullar için kardeş. yerleri ve saatlerinin yanı olduğuna bakma ayrı tarihlerde ve ayrı okullara ait. hayırlısıyla diğer bir okuldanda sipariş gelecek gibi. bakalım artık.

benden bugünlük bu kadar. nöbeti sana devrediyorum usta. dikkat et kendine iyi geceler

Eyvallah kardeş.İyi çalışmalar sana...İnşallah diğer okuldanda alırsın işi.İyi geceler

• quote:

quote:

bölüm ne usta senin? benim bölüm dil össden sonra stress bitmiyo 1hafta sonrada yds var insan össden önce yaparda diğerleriyle eşit oluruz hiç olmazsa. millet denizde yüzerken biz evde deneme çözecez hayırlısı artık. nereyi istiyorsun?

benim sayısal dostum bilgisayar müh. düşünüyordum ama zor gibi makine ya da elektrik istiyorum şimdi yıldız teknik olusa birde süper olacak
    @mchll araba süper olmuş renk uyumu harika çok canlı göstermiş arabayı

• arkadaşlar hakkaten emğe saygı araçlar müthiş olmuş
  • quote:

sanal modifiye

Abi tebrrikler valla sarı uyumu müthiş olmuş araç ve de çok değişik olmuş eline sağlık güzel çalışma...
  • Arkadaşlar ben de uzun süreden sonra adam akıllı bi araçla uğraşabildim. C-Max bayaa uğraştırdı meret

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 27 Mayıs 2007; 19:10:48 >
  • c-max e bakarmısınız inanılmaz olmuş tebrikler.dört dörlük olmuş ellerine sağlık.alkan hocam gelmiş dörtlüleri yakmış hemen
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.