Şimdi Ara

Sanal pcye Mac os x Lion kurucam yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben sanal pcye mac os x lion10.7 kurucam ama arkadastan duyduugum kadariyla eger illegal yollarla kurarsam mahkemeye gidebilcegimi ve15000tl gibi bir ucret odeyecegimizi soledi sizce dogrumudur sizce sa al pc ye mac os kuryammi yoksa vazmigeceyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vazgeç arkadaş mac kullanmak zahmetli, bissürü sorun çıkar sonradan pişman olursun.
  • pc Baya saglam kasmaz ama sorun derken onu anlamadım ?
    Özellik i7-2630qm
    Ram 8gb
    Ekran kartı gtx540m
  • Sıstemın saglam olması onemlı degıl . En ıyı sekılde bır kurulumu orjınal dvd yada dvd kalıbıyla yapabılırsın. En ust duzeyde sıstemının olmasına gerek yok mac bılgısayarlar ıle aynı donanımı karsılayabılecek bır bılgısayara ıhtıyacınız var.
    Ekran kartında sıkıntı olusabılır cunku su an atı ekran kartları kullanılıyor.
    Ayrıca bınbır turlu zorluk cekebılırsınız ses kartını tanıtma vb.gıbı genel olarak hos bır ısletım sıstemı ama eger gercek bı macdekı kadar ıyı bır sekılde kullanmayı beklıyosan bekleme derım. Mac os yukledıgınde dosya sıstemı farklı oldugundan dolayı asırı bır sey bekleme sonucta sıfırdan kurulum yapmıyosun. Wın7 ıle mac os arasındada fazla fark yok zaten.
  • Virüs girmez falan dersen, fark olarak; giriyor. Hemde girmez diye düşündüğünden en sistemlisi giriyor. Çok kişi dolandırılmanın dibinden döndü öyle. Ama deneyeceğim diyorsan, vazgeçme derim.
  • işletim sistemleri firmalarda önemlidir senin evine kim gelcekte kontrol edecek ))evde kim lisanslı kullanıyor ki kur dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BassJackers

Arkadaslar ben sanal pcye mac os x lion10.7 kurucam ama arkadastan duyduugum kadariyla eger illegal yollarla kurarsam mahkemeye gidebilcegimi ve15000tl gibi bir ucret odeyecegimizi soledi sizce dogrumudur sizce sa al pc ye mac os kuryammi yoksa vazmigeceyim??

Hayir. Yalan Mac OS X Kurabilirsin İster İllegal Farketmez Çünkü Aynısını Bende Kullanıyorum 4 aydir

Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 4 Eylül 2013; 9:10:16 >

• Cevaplarınız için teşekkürler. Zaten macbook aldım. Babam hediye olarak aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.