Şimdi Ara

Mac osx Lion Yükleyeyememe sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 ay önce bir i5 21" iMac aldım son dönemde ilginç bir kasma durumu var ne yaptıysam düzeltemedim de bende çareyi Lion 'u tekrar yüklemete buldum. Fakat ürünün içinden lion dvdsi usb vb. bir şey çıkmadı. Araştırdım cmd+R ile ile açılırken restore kısmına girdim lion yükle dediğimde " Bu bilgisayarda ürün bilgisi bulunamadı applecare a danışın" gibi bir mesaj alıyorum. Ne yapmalıyım bir yol gösterirmisiniz? Lionlar yüklü olarak geliyor ama bize tekrar yüklemek iistersek orjinal iMac vs. alsakta apple stora 'a 29dolar verip tekrar mi lion almamız lazım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• restore işlemi için DVD ye gerek yok internet üzerinden yapıyor diye biliyorum.

burada anlatımı var :http://www.apple.com/macosx/recovery/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 8 Mart 2012; 19:37:28 >
  • arkadaslar internetten mac os x setup buldum daha sonra dvd cektım cıft katmanlı power ısodan macbook'a taktım dvd'den baslattım ama siyat bir ekran geldı ve bılgısayarın kapatma dugmesıne basılı tutun kapatın daha sonra yenıden baslatın dıyor bunu arastırdım bazı setuplarda mac os x'ın boyle sorunlar oluyormus sanırım daha sonra ben leopar ındırdım bunuda cektım bunda da aynı sorunu verdı temız bır torrent verebılecek arkadas varmı veya bana bır yardımcı olun daha yenı aldım macbook pro'yu 1 hafta kullanamadan bozuldu ve 1 aydır suanda yatıyor macbook pro arkadaslar lütfen yardımcı olun!!
  • ben cozdum dvd'ye gerek kalmadan command + r tusuna basıp ordan ınternet wreless veya kaplolu bağlantınızı ayarlayın otomatık olarak mac os x setup buluyor ve kuruyor cok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.