Şimdi Ara

Sanal Üzerinden Yabancı Kişilerle Arkadaşlık Kurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnterpals adlı siteden bir kaç kız arkadaş edindim. Ama kuşkuluyum o yüzden sordum.
  • Konuşma açıldığında hepsiyle çok iyiyiz muhabbet filan tam yerinde gidiyor. Ama velhasılı kelam hiçbirisi ilk mesajı atan olmak istemiyor. Hiçbiri mesaj atmaya tenezzül etmiyor ama konuşmaya başlayınca herşey süper. Sizce ne yapmalıyım? Bıraksam mı yakasını yoksa ben mi mesaj atsam? Türk kızı gibiler ilk mesajı hep erkeklerden bekliyor bunlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Alman kendisi. 3 senedir evliyiz ve arada omegle açıyor yine

İncidekilerden farkı olmayan işsiz bi trollsÜn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal üzerinden sayısızca insanla tanıştım diyebilirim. Kimisiyle reelde arkadaş olduk, kimisiyle 5-6 senedir sanal üzerinden konuşmaya devam ediyoruz.

Sanaldaki yeni tanıştığın insana hemen güvenmeni önermiyorum. O an güzel konuşabilir, yalan söylemiyormuş gibi gelebilir ama onlarca yalanı çıkabilir en basitinden. Yani şu kafada ol: Bu kız benim hayatımda olsun ya da olmasın pek bir şey değiştirmez.
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Son attığım mesaj hakkında ne diyorsunuz mesela?
  • Benimde yabancı bi arkadşaım var birlikte oyun oynuyoduk ama o beni kız sanıyo
  • UnlockyMan kullanıcısına yanıt
    Neden atsınlar? Seninle yeni tanıştı; onların sürekli sohbet ettiği, mesaj attığı arkadaşları var. Senin mesaj atıp atmamış olman pek önem arz etmiyor.
    Boş kalınca, sıkılınca yazarlar belki.

Karşıdaki insanın seni talep etmesini istiyorsan, sürekli mesaj atmasını istiyorsan karşındakini etkile. Kızların hoşlandığı birkaç sabit şey vardır, mantıklı konuşan erkek, hafif cool erkek, yerine göre espri yapan erkek bla bla.

Sürekli sohbette mizaha vurursanız, pek ciddi bir şey konuşmazsanız ya da sen sürekli laçka olursan mesaj atmalarını bekleme.
  • Ben de kız sandım pardon
  • Yeni tanıştığın kişiye fazla güvenme. Az konuşun sonra Türkiyeye davet et olmadı sen onun ülkesine git. Yüz yüze konuşursan biraz daha yakinlasirsiniz. Evlenmek gibi bi düşüncen yoksa zaten fazla takma bu olaya. Kafa yapınız uyarsa uzunca konuşursunuz. Para felan göndermiyorsundur zaten. Değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    2. Plan olmayı sevmiyorum bu yüzden mesaj atmıyorum desem yerinde olur mu abicim? Ben neden o kadar zamanımı seninle geçirip 2. plana atılayım benim zoruma giden konu bu. Benimde birçok kız arkadaşım varken (Reel Türk) ben sana mesaj atmak istiyorsam senle konuşuyorsam sende öyle olmalısın.
  • Elyssium kullanıcısına yanıt
    Hayır tabikide. Amacım ciddi aslında ama gerçek birisini bulmaya çalışıyorum. Bulamayınca kendime kızıyorum.
  • UnlockyMan kullanıcısına yanıt
    Çok zor ya. Güven lazım fazlasıyla. Yaşadığın yerde turistik yer varsa oraya gidebilir iletişim kurabilirsin bu daha iyi olur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davet etmemi mi öneriyorsun yani . Kii zaten az konuşup ilerletebilsem kendim gitmeyi planlıyorum ama hiç olacağına değil üzgünüm bu yüzden de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.