Şimdi Ara

Sanal Üzerinden Yabancı Kişilerle Arkadaşlık Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal'dan kurulmuş olan arkadaşlıklar veya sevgili olanlar sizce ne kadar sağlam bir temele sahiptir? Nasıl güvenebiliyorlar? Mantıklı mı böyle bir işe kalkışmak? Şuan kendim de bir kaç kız arkadaş edindim fakat hiç rahat değil içim çünkü sadece dışını biliyorsun içinden ne yapmak geçiyor bilemiyorsun arada binlerce km var hiçbir şeyin farkında değilsin aslında,herşeyi biliyormuş gibi olsan da..

• Karşılıklı cam açarsınız o kadar ötesi yok.
  • Hiç sanaldan biriyle tanışmadım her zaman yüz yüze kanlı canlı tanışıp konuşmuşumdur
  • Bulusabilirsin. Ama guven duygusu sifir olur ve daima da oyle kalir.
  • Az ilerletsem. Yanına gitmeyi planlıyorum doğrusu.
  • Önerileriniz var mı?
  • UP UP UP
  • Eşimle zamanında omegle'de tanıştıydık. Üstü açık şekilde webcam'i açıktı, ben de küfredip konuya girmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Eşimle zamanında omegle'de tanıştıydık. Üstü açık şekilde webcam'i açıktı, ben de küfredip konuya girmiştim.

• Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    Alman kendisi. 3 senedir evliyiz ve arada omegle açıyor yine
  • Crossfire oyunu üzerinden bir arkadaşlığım başladı yaklaşık 5 yıldır sürüyor. Ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ama temkinli olmayı sürdür yine de.
  • 10 sene evvel tanistigim Company of heroes daki oyun arkadaslarim son yillardaki en iyi arkadaslarim.
    Sanal ustunden yuzlerce kisi tanistim ve ciddi oranda tanidim. Fark olsada o kadar siddetli degil eninde sonunda yine yuzyuze oturup çayliyorsunuz.
  • Sanaldan Tanışıp Buluştuğum Ve Arkadaşım +20 Vardır
  • Peter diye slovak arkadaşm var en basit örnek overwatchta tanıştık.Mercy oynuyodu ben ise McCree hep benı bufflıyodu sonra ekledım lucioball zamanı full benımleydi zamqim baya muhabbetımız oldu
  • Yaşlılar der ya ben de diyeyim. "Önce iş sahibi ol, bağımsız yaşayabilecek kadar para kazan. Sonra bunları düşün." diye.

Paran varsa zaten biraz zenginsen, büyük ihtimal internetten bile evlenmek isteyen kızlar bulursun. Arabanın fotoğrafını görürler, evinin fotoğrafını görürler vs. Tanışmaya çağırırlar zaten.

Fakirsen de seninle eşit maaş alan, eşit kültür seviyesinde, yaşadığın şehirden kızlarla karşılaşır, onlarla evlenirsin. Öyle "başka şehire taşınayım evleneyim, başka ülkeye taşınayım evleneyim. Aynı şehirde yaşamayım" hayali kuramazsın büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 29 Kasım 2016; 14:39:0 >
  • sanal bizim isimiz cunku biz ogameciyiz
  • Yazın Türkiyeye çağır, beraber takılın.
  • nerden konuşuyorsunuz hocam
  • Mark Valley kullanıcısına yanıt
    Donanımhaber, shiftdelete, chip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.