Dosyayı indir€lim! 12 mb, setup. (exe.) (Gördüğünüz gibi Dijital imzalı bir programdır.)
Yükleme programını açalım.
Lisans anlaşmasını kabul edelim.
Yükleme seçeneklerimizi belirleyelim.
Yükleyeceğimiz yeri belirtelim.
Başlat menüsü kısayol adını belirtelim ya da istersek oluşturulmamasını sağlayalım.
İsterseniz programa katkıda bulunmak için Toolbar'ı yükleyebilirsiniz (Aslında doğru olan da budur.) ancak ben yüklemedim. (Çünkü toolbar'ları sevmiyorum.) Yüklememek için işareti kaldırmanız yeterlidir.
Yüklemeye başlayın.
Yükleme tamamlanınca böyle bir ekran gelmesi gerekir. Oradaki seçeneği işaretlerseniz program hemen açılır.
Ayrıca programın simgesine tıklayarak da açabilirsiniz.
Yalnız: Program kendini tray'e (Yani saatin yanına atmaktadır.) Zaten orada çalışıyorsa, size uyarı verip ikinci bir programı açmayı reddecektir. Lütfen program bozuk ya da açılmıyor demeyiniz!
Evet sonunda programımızı açabildik!
İlk olarak videolara programın koyacağı kendi logosunu kaldıralım.
Sadece yazıyı yazarak ve bir tik atarak msn'de bile gösterilen videomuzun ortasına bir kayan yazı ekleyebiliriz.
Soldaki ve aşağıda çıkacak seçenekleri karıştırarak bir çok ilginç görüntü elde edebilirsiniz. Programın kullanımı gerçekten çok basit.
Gelelim Sources bölümüne. Burada görüntümüze eklenecek harici videoları, bağlı gerçek web cam görüntülerini hatta masaüstümüzü bir kaynak olarak ekleyebilir ve sanal web cam'imizde görünmesini sağlayabiliriz.
Movies bölümünden bir video ekleyip, msn'de arkadaşlarımıza gösterebiliriz.
Masaüstümüzü paylaşabiliriz. (Tam ekran ya da sadece mouse'ı takip eden ekran olarak 2 seçenek.)