Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu firmanın hizlial.com.ile bir bağı var mı?

Oradan olma alacağımı, firma adresindeki kimseyi bulamadığım için tahsil edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

Arkadaşlar bu firmanın hizlial.com.ile bir bağı var mı?

Oradan olma alacağımı, firma adresindeki kimseyi bulamadığım için tahsil edemiyorum
    Yukarıda os_lnx isimli arkadaş yazmışya buradan kazandıklarını donanıma yatırmışlar diye. İşte o donanım kısmı hızlı al oluyor. Vede o batık durumda. Allah kolaylık versin.
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum. Elimde hakem heyeti kararı var, firmanın iki adresine de icra tebliği ulaştırdım, lakin adreslerde muhatap yok. Her yerlerinden sahtekarlık akıyor anlayacağın.

Yakın zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım artık

• Bende bugün dükkan açtım ne yapayım hiç bulaşmayım mı,hiç mi ödeme yapmıyorlar? Hepsiburada da 28 günde yapıyor o da komisyonu 22 den 26 ya çıkardı,en iyisi n11 herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Üstad benimde bir ay oldu sistemde yaşanan sıkıntıdan dolayı gecikiyor dediler.iletiseme gectigin kanallar neresidir ogrenebilirmiyim?cep numarası yada mail adresi olabilir.ben beklemekten sikildim.sat malını alsın komisyonu beklesin satıcı üç kuruş komisyonunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: volyus

Üstad benimde bir ay oldu sistemde yaşanan sıkıntıdan dolayı gecikiyor dediler.iletiseme gectigin kanallar neresidir ogrenebilirmiyim?cep numarası yada mail adresi olabilir.ben beklemekten sikildim.sat malını alsın komisyonu beklesin satıcı üç kuruş komisyonunu.
    keşke kullanmasaydınız teker patladı bunların. Daha ne kadar yol alırlar belli olmaz.

Günde 10 kere girdiğim siteye son 1 yılda 2 kere bile girmedim. Böyle şerefsizlik yapana kadar zamanında keşke satsaymış bu gold grubu
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Şuan hangi firmaya devredildi sanal pazar?

• 2013-2014 yılları civarı öyle bir popülerleşmişti ki; ikinci elde Sahibinden'e kafa tutuyordu. Hatta düşük komisyon nedeniyle Sahibinden'de beğendiğim ürün için anlaşıp, satıcıya Sanalpazar'dan ilan açtırıp çok ürün almışlığım var. Bir firma göz göre göre bu kadar batırılabilirdi. Tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 9 Aralık 2018; 17:54:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volyus kullanıcısına yanıt
    Hocam alıntıladığınız ilk mesajda onu belirtmiştim zaten.

Ruzi mi ruhi mi ne zıkkımsa

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sistemi ben sürekli yapıyorum.ama sanalpazar boş çok geç ödeme yapıyor en son bir ay önce ödeme yapti.simdiki satisimda3 hafta oluyor.normalde sözleşmelerinde bir haftaya para transferi yapacağı yazıyor ama çok geciktiriyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlara ben nasıl sövsem inanın küfür bulamıyorum. Alıcı satıcı karşılıklı anlaşıp vazgeçtik. Paramı iade etmiyorlar. Ne yazsan finans departmanına söyledik diyor. Yurtdısı kart ile aldığım için iptal de edemedim. ne yapsm bilmiyorum.
  • Geçtiğimiz hafta bir satıcıdan aldığım 4000 TL değerindeki bilgisayarın ücretini satıcıya göndermedikleri için Bankamla görüşüp harcama itirazında bulunacağım. Ücret kartıma iade edildiğinde satıcıya havale yaparım olur biter.

Sanalpazar'da gerçekten ticari ahlak namına birşey kalmamış! Suç bunlarda değil bunun gibiler dururken sokaktaki simitçilerle uğraşanlarda.
  • bu konuyu görseydim keşke. demek ki bişey yapmadsan önce foruma bakmak gerekiyor

burdan bir arkadaşa kolaylık olsun diye 234 liralık satış yaptım 27 aralıkta. 6 gün sonra 1 ay olacak.

parası yatan var mı bu süre zarfında?
  • Sanalpazar.com üzerinden 11/12/2018 tarihinde 2934282 sipariş numarası ile bilgisizliğim yüzünden 4790,00TL ürün satışı yaptım. Sözleşmede yasal süre olarak belirtilen 7 iş günü sonra, yasal hakkım olan 4507,39 TL ödeme tarafıma yapılmadı. Akabinde, İstanbul Fatih İlçe Hakem Heyeti Başkanlığına 2 defa online başvuruda bulundum, CİMER'e şikayette bulundum. Ancak 63 gün geçmesine rağmen halen ödememi alamadım. Hakkımı yasal yollarla kesinlikle arayacağım. Ancak hakkımı nasıl arayacağım, nasıl bir yol izlemem gerektiğini hiç bilmiyorum. Tecrübeli, bilgili ve ilgili arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Mekanlarına gidip onların anlayacağı dilden yüz yüze görüşsem, haber ihbar kanallarını ve polisi çağırıp mekanlarını ve yaşanan durumu çekim yapsam, sosyal medyada ve Youtube.com da yayınlasam nasıl olur, bilgilerinizi rica ediyorum.

• Sanalpazar.com üzerinden 11/12/2018 tarihinde 2934282 sipariş numarası ile bilgisizliğim yüzünden 4790,00TL ürün satışı yaptım. Sözleşmede yasal süre olarak belirtilen 7 iş günü sonra, yasal hakkım olan 4507,39 TL ödeme tarafıma yapılmadı. Akabinde, İstanbul Fatih İlçe Hakem Heyeti Başkanlığına 2 defa online başvuruda bulundum, CİMER'e şikayette bulundum. Ancak 63 gün geçmesine rağmen halen ödememi alamadım. Hakkımı yasal yollarla kesinlikle arayacağım. Ancak hakkımı nasıl arayacağım, nasıl bir yol izlemem gerektiğini hiç bilmiyorum. Tecrübeli, bilgili ve ilgili arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Mekanlarına gidip onların anlayacağı dilden yüz yüze görüşsem, haber ihbar kanallarını ve polisi çağırıp mekanlarını ve yaşanan durumu çekim yapsam, sosyal medyada ve Youtube.com da yayınlasam nasıl olur, bilgilerinizi rica ediyorum.

• Hala mı para ödemiyorlar? Halbuki birkaç ay önce yetkili bir kadın beni aradı; "3 senedir şöyle şöyle sıkıntılar yaşadık ama artık düzeldik, bundan sonra eskisi gibi 3 gün içinde paralar yatacak. Şikayet Var'daki şikayetinizi geri alın" diye uzunca konuşmuştu. Ben de samimiyetine inandım, siteyi eskiden kalma olumlu izlenimler nedeniyle sevdiğim ve kurtulması için şikayeti geri alıp olumlu yorum yapmıştım. Meğer bunlar işi alışkanlık haline getirip, paraları bankada işletmeye devam ediyorlarmış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hcoban80 H kullanıcısına yanıt
    Adamlar Dükkanı toplayıp kaçmak üzere acilen bir WhatsApp grubu kurup organize olmamız gerekiyor

• hcoban80 H kullanıcısına yanıt
    Adamlar Dükkanı toplayıp kaçmak üzere acilen bir WhatsApp grubu kurup organize olmamız gerekiyor

• 05064899352 magdurlar msj atsin.

• Tamam mağdurlar gurubu kuralım, uygundur.
    Yarın arkadaş ile 14.00 den sonra mekanlarına gidip onların anlayacağı dilden yüz yüze görüşmeyi düşünüyorum.

Olay çıkarıp haber ihbar kanallarını ve polisi çağırıp mekanlarını ve yaşanan durumu çekim yapmayı, sosyal medyada ve Youtube.com da yayınlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.