Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkeles84

Yeni teması çok güzel olmuş, ne güzel, hiç alış-satış yok bundan sonra kimse mağdur olmayacak(!)
    ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

• Sanalpazar komple kapandi
    http://www.sanalpazar.com/

Ekleme: Son mesajlari görmemisim , o yuzden mukerrer haber olmus oldu.
    Allahtan biz paralarimizi almistik. Her ne kadar devam edecek gibi gorunse de kapanıp gitmesi an meselesi. Su anda 3 5 gun acilmasa kimse bisey yapamaz. Muz cumhuriyeti burasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec25 -- 25 Ocak 2016; 23:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Sanalpazardan mesaj geldi hadi hayırlısı

Sanalpazar.com'da alış ve satış işlemlerinin normale döndüğünü öncelikle belirtmek isteriz.

Bu doğrultuda para transferleri belli bir limit ve tarih sıralamasına göre yapılmaya devam edecektir. Ayrıca para transferi konusundaki bekleme süresini en aza indirmek için gerekli çalışmalar da yürütülmektedir.

Talebiniz doğrultusunda 59684469 numaralı siparişinize ait ödemeye öncelik verilecektir. Para transferiniz en kısa sürede yapılacak ve size bu mesaj üzerinden bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Ayın 22.de gelen mesajda 21.01.2016 saat 17.23'de bankanıza fax yoluyla ücret iadesi talebi gönderilmiştir diye mesaj geldi ama hala bi şey yok bunlar oyalama taktiği bence ağızlarına bi parmak bal çalalım ki beklemek için bi sebepleri olsun diyolar bence

• Ayın 18inde gerçekleştirdiğim satışın bedeli 1882tl hesabıma yatırıldı. Facebookdan ulaştığınızda yardımcı oluyorlar bir şekilde. Darısı bütün arkadaşlarımın başına.
  • beni de alın aranıza :( 980 TL gitti. 15 gündür iade sürecinde..
  • Şimdilik yaklaşık 650 TL alacağım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 27 Ocak 2016; 11:02:06 >
  • alisırakaya kullanıcısına yanıt
    İnşallah paralarımızı yatırırlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar facebook dan iletişim kurun. kullanıcı adınızı istiyorlar. ben cuma günü iletişim kurdum. kullanıcı adımı istediler. dün akşam bankaya talimatı verdik dediler.bu sabah aldım. derin bir nefes çektim tabiki. bence face den dürtükleyin. işe yarıyor.
  • Düşük komisyon bol taksit veren başka alternatifi var mı? Herkes parasını aldımı sanalpazardan?
  • iade halen yapılmadı bekliyoruz 14 gün oldu
  • Beni de yazın 611 lira alacağım var. Alıcı onay vermesinin üzerinden 2 iş günü geçti.
  • Site aktif durumda, satışlar devam ediyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Düşük komisyon bol taksit veren başka alternatifi var mı? Herkes parasını aldımı sanalpazardan?

Aldı ve aliyor yavas yavas ama 15 gunu geciyor.
    paraları zamanla oduyolar ama kabiz ettiler. Cok beddua aldilar cok kufur yediler , 3 kurus faiz pesine dusenler buyuyemez
  • Sadece faiz için yapıyorlarsa bindikleri dalı kesiyorlar. Bundan sonra ne satıcı güvenip ürün satar ne de alıcı gelir ürün alır.
    Artık tarayıcıya "sanalpazar" yazıp siteye gitmek isteyince sikayetvar.com sitesinin sanalpazar.com şikayet sayfasına gidiyor, o kadar itibar yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 27 Ocak 2016; 0:33:39 >
  • Listeye 1800 tl ile beni de ekleyin arkadaşlar. 1 hafta oldu ödemem yapılmadı. Sebebi de kart sahibi ile alışverişi yapan kişinin kimlik bilgilerinin farklı olmasıymış. Defalarca kart sahibinin iletişim bilgilerini vermemize rağmen onu arayan soran olmamış. Ürünü verdim onaylandı dediniz dedim. Belliki para sizde. Diğer süreç beni ilgilendirmez sizin sorununuz benim paramı neden ödemiyorsunuz dedim. Her mesajıma da cevap gelmiş ama oyalıyorlar.
  • Bir suru adamı magdur ettiler. Kendi parasıyla rezil olmak buna denir. Arkadaslar buradan bir daha almayın satmayın. Yalan ustune yalan savuruyorlar. Parayı iade etmeden nasıl satıs yapmaya devam ediyorlar? Bunun sikayet merci neresidir? Sanayimi ticaretmi ? Devletin satıs yaptırmaması gerekmezmi?
  • Suc duyurusunda bulunmak nasıl oluyor arkadaslar? Ben mahkeme ile ugrasmak istemiyorum ama bu heriflerinde boyle ellerini kollarını sallayarak dolasmalarınıda istemiyorum. Bir dilekce yeterlimi? Sonra bizi avkat avkat parası falan diye ugrastırmasınlar masaraf cıkarmasınlar
  • Ben hakem heyetinde raportörüm. Evvela hakem heyetine durumu anlatın elinizdeki mesaj mail vb her türlü evrakı toparlayın. Bir dilekçe ve kimlik fotokopisiyle 2 şer nüsha olacak şekilde hazırlayıp getirin. Zaten karar olumlu çıkacaktır.
  • Belki de ben yeni görüyorumdur. Neler oluyor diye bir bölüm yapmışlar. Anlık ve dün'a ait istatistiki bilgiler var, kimlere ödeme yapmışlar günlük bakılabiliyor artık.
    Keşke oraya bir kaç sütun daha açıp "dün kaç kişiyi mağdur ettik", "bugün kimleri dolandırdık", "yarın kaç kişinin hakkına gireceğiz" gibi bilgiler de verselerdi (!)

http://www.sanalpazar.com/#neler_oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 27 Ocak 2016; 16:06:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeles84

Belki de ben yeni görüyorumdur. Neler oluyor diye bir bölüm yapmışlar. Anlık ve dün'a ait istatistiki bilgiler var, kimlere ödeme yapmışlar günlük bakılabiliyor artık.
    Keşke oraya bir kaç sütun daha açıp "dün kaç kişiyi mağdur ettik", "bugün kimleri dolandırdık", "yarın kaç kişinin hakkına gireceğiz" gibi bilgiler de verselerdi (!)

http://www.sanalpazar.com/#neler_oluyor

Brnce oradaki bilgiler tamamen yalan. Algi operasyonu yapiyorlar. Hani siz alisveris uapmasanizda umrumuzda degil alan aliyor satan satiyor demeye getiriyolar. Ama ben katiyen inanmiyorum o verilere

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.