Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UCO

Alıcıydım. Çok şükür benimde bugün iade edilmiş kartıma

Bana hala yatırmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minimazon

21 gun once verilen onay yatirildi sonunda.

Acaba Kuveyttürk Sanal POS'a mı geçmişler, onlar ücretsiz hizmet sunuyorlar ama 21 gün sonra yatırıyorlardı, olabilir mi acaba?
  • mkeles84 kullanıcısına yanıt
    Hayor dediğiniz swyle ilgili bilgim yok. Normalde 1 gün icinde yatırılan iş bankası hesabı.
  • Sabahtan bugün paramın yapacağını söylediler ama yatmadı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalpazardan mesaj geldi hadi hayırlısı

Sanalpazar.com'da alış ve satış işlemlerinin normale döndüğünü öncelikle belirtmek isteriz.

Bu doğrultuda para transferleri belli bir limit ve tarih sıralamasına göre yapılmaya devam edecektir. Ayrıca para transferi konusundaki bekleme süresini en aza indirmek için gerekli çalışmalar da yürütülmektedir.

Talebiniz doğrultusunda 59684469 numaralı siparişinize ait ödemeye öncelik verilecektir. Para transferiniz en kısa sürede yapılacak ve size bu mesaj üzerinden bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

• Site açılmıyor.Benim de 625 lira alacağım var.
  • aynen site gitmiş, geri açılacağını düşünüyorum. gold ile aynı hostta bulunuyordur belki, hızlıal açılıyor çünkü
  • Bir haftadır ödeme beklediğim ürünlerimin ödemesini bugün yaptılar. Mesaj atmıştım, kısa süre sonra yattığını gördüm...
  • Ben de yaklaşık 3 hafta önce ürün siparişi yaptım. İlk siparişim sistem tarafından iptal edilince ardından ikinci kez aynı ürünü sipariş ettim. 2-3 gün bekledim bir hareket olmayınca siteye yazdım. Sistemde hata olduğunu, düzelteceklerini söylediler. 2-3 gün sonra tekrar yazdım, yine aynı cevap geldi. Havuzda bekleyen 120.-TL. param var. Ne yapmalıyım. Bu gün de siteye giremiyorum. Oyuna mı geldik acaba...
  • dingonun ahırı gibi ülke, adamlar paralara 3 hafta el koyuyor, sistem hiçbir şekilde müdahale edemiyor, bekliyor insanlar mal gibi yatsın diye,,, adam siteyi kapatıp gitse, soğuk su mu içecek bu kadar insan...durum vahim.
  • Site 1 saattir kapalı, kapatıp kaçmadılar umarım.
    Bana da ödeme yapmaları lazımdı ama yapmamışlar yine.
  • Vay arkadaş, site komple gitmiş ha. Rezilliğe bak. Bu sefer hem alıcı hem de satıcılar mağdur. Umarım herkes parasını kurtarabilir ve teknik bir problem vardır sitede.
  • Yeni teması çok güzel olmuş, ne güzel, hiç alış-satış yok bundan sonra kimse mağdur olmayacak(!)
  • sanalpazar gümledi. Allah sabır versin
  • Gümleme değil sorunları sunucularla alakalı metro elektrpnikten ayrıldıkları için değişikliğe gidiyorlar bu tarz sitelerin patlaması için çok fena dolandırmaları yada içerden dolandırılmaları lazım

• mkeles84 kullanıcısına yanıt
  • benimde alacağım var 5460 tl
  • açılacak arkadaşlar rahat olun
  • 37 TL iade bekliyorum ben de hala yok 25 gün oldu !
  • Yeni bir arayüz deniyorlardı, inş. bu onun güncellemesidir!!
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.